My chemical romance

Γιατι φιλαρακο τι προβλημα εχεις με τις μπλουζες μεσα στα τζην; :lightsabre:
Μηπως εισαι εχθρος του μεταλλου;

:lol: :lol: Θεός…

Και μερικοι το περνανε αυτο τωρα για emo. Πεστα ρε Outshined…

Δηλαδη εσυ πως χαρακτηριζεις το emo?

Εχω γραψει και αλλου οτι μουσικη emo με την τρεντυ εννοια του ορου δεν υπαρχει. Απλα υπαρχουν καποια alternative pop/rock συγκροτηματα τα οποια ακουνε παρα πολυ οι εχοντες emo-image επειδη αυτα τους πλασαρουν. Κι επειδη οπως και να το κανουμε ο ορος emo εχει αρνητικη φορτιση πλεον, θεωρω βλακεια να χαντακωνεις ενα κατα τ’ αλλα εξαιρετικο alternative pop/rock γκρουπ χαρακτηριζοντας το emo. Αυτα.

Συμφωνω για τον ακυρο συνδυασμο groups(στην περιπτωση των my chemical romance-slayer) αλλα αυτο το πραμα δεν το δικαιολογω με τιποτα. Αν καποιος δεν εχει αναπτυχθει επαρκως νοητικα μπορει να γυρισει στις σπηλιες και να μιλαει με ΟΥΓΚ.
By the way, και στις 2 περιπτωσεις Slayer…Oι φανς των Slayer το κατεχουν το χομπυ ε;:stuck_out_tongue:

H, ακομα καλυτερα, να μιλαει με ΟΥΜ!

εγω παντος τους θεωρω αρκετα καλους!!

Το φαγανε κι αυτο το παιδι.Μεγαλωσε πια και δε μπορει να κανει τις κουρσες που εκανε καποτε :frowning: :frowning: :frowning:

:lol: :lol: #-o

τωρα τελευταια αρχισαν να μου αρεσουν πολυ!!!

Μου τη δίνουν, αφ’ενός γιατί την φλωροχαζοχαρουμενοpop-punk μουσικούλα τους δεν την μπορώ, αφ’ετέρου γιατί τους ακούνε πλέον ΟΛΟΙ οι συνομήλικοί μου (15-16) στην περιοχή. Δεν μπορώ να πάω κάπου και να μην υπάρχει πηγαδάκι για το πόσο κούκλος είναι ο τάδε των MCR ή το πόσο γκόμενος είναι ο Molko των Placebo (Παναγία μου). Ντάξει είπαμε να ακούει ο καθένας ό,τι γουστάρει αλλά έλεος…

Σωστα. Αμα κατι το ακουνε ΟΛΟΙ, το κραζουμε για να ξεχωριζουμε…

Ποτέ δεν κοίταξα να κράξω κάτι για να ξεχωρίσω. Αλλά καταντάει εκνευριστικό το να κάθομαι κάπου και να ακούω πίσω μου κορίτσια να φωνάζουν “ΑΑΑΑΧ ΤΙ ΜΑΛΛΙ ΕΧΕΙ O ΜΙΚΕY”. Με το συγκρότημα δεν έχω τίποτα εκτός του ότι δεν μου αρέσει η μουσική του. Απ’την στιγμή που αιτιολόγησα την άποψή μου το να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου η καραμέλα “κράζουμε για να ξεχωρίζουμε” είναι λάθος νομίζω. Ελπίζω αυτό να το είδες πριν απαντήσεις:

Ε εδώ μάλλον λέω ξεκάθαρα ότι μπορεί να ακούει όποιος θέλει ό,τι θέλει αλλά να μην σπάει τα νεύρα του αλλουνού. As simple as that…

Αρα εκνευριστικα ειναι τα κοριτσακια. Δεν φταινε οι MCR γι’ αυτο. Παρεξηγησα το ποστ σου…

Από τα πιο ευχάριστα live που έχω δει είναι αυτό των MCR! Τα άτομα τα σπάνε και έχουν πολύ εντυπωσιακό show.
Βασικά λίγη σχέση με emo έχουν…

Λιγη σχεση με emo εχουν οι MCR, εμ το ακουσαμε κ αυτο #-o εκαναν και ενα καλο live στο reading το 2006 για ψαχτε το :lol:

?I think emo is fucking garbage, it’s bullshit. I think there’s bands that unfortunately we get lumped in with that are considered emo and by default that starts to make us emo.?

He finished to student website The Maine Campus: ?All I can say is anyone actually listening to the records put the records next to each other and listen to them and there’s actually no similarities. I think emo’s a pile of shit.?

ταδε εφη GERARD WAY τραγουδιστης των My Chemical Romance!!

τωρα αμα ακους μουσικη συμφωνα με την εμφανιση,οκ! οι MCR ειναι emo!!

Η μουσική των Mcr μια χαρά είναι…αρκετά συμπαθητική…

Η εμφάνιση όμως ΕΙΝΑΙ EMO

Ρε άντε πλακωθείτε εκέι με καναν trendy!:lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Εν τω μεταξύ η τιμή του Black Parade έχει πέσει πάρα πολύ… Αξίζει η αγορά ενός από τους πιο φρέσκους δίσκους που έχουν βγει τελευταία