My chemical romance

Οι MCR πυστευω πως ντυνονται σαν emo και λενε πως ειναι emo ( μεσα απο τα τραγουδια τους φενεται) για εμπορικους λογους ( τους πετυχε πυστευω γιατι ειναι το νουμερο 1 emo συγκροτημα ) γιατι για να εισαι emo πρεπει να εισαι πολυ βλακας (my opinion) το μεγαλυτερο ποσοστο απο δαυτα το κανουν επειδη ειναι στην μοδα.Οσο για την μουσικη τους καλη ειναι τους ακουω λιγο, γιατι εχω μαθει να ακουω ενα συγκροτημα οχι για το τι ειναι αλλα για τα τραγουδια του :smiley:

Υ.Γ. Aφου τους βαζουν σε φεστιβαλ μαζι με megadeth, dragonforce , slayer καλα να παθουν http://www.youtube.com/watch?v=dsFK4eZoF2w

Αμα σε τρωει η μαλακια, ενας εμο δεν μπορει να σου κανει τπτ…

Να μπει ο Δατς γουαι να το επιβεβαιωσει!!!

Ναί είναι ωραίο δισκάκι,ακούγεται πολύ ευχάριστα…:wink:

(πόσο έχει?)

Eσυ δεν εισαι που εκραζες τους ΕΜΟ σε αλλο τοπικ?

Οχτώμιση, κάπου εκεί (ή στο μετρόπολις ή στο pmw, δε θυμάμαι…)

Τολκη, ιτς νεβερ του λεϊτ του μπι αν ήμο

περίμενα να πέσει η τιμή για να το αγοράσω και τώρα έχουν βγάλει μια γαμάτη limited edition σε φάση box που είναι πανάκριβη αλλά είναι εκεί για να μου σπάσει τα νεύρα…

Πού την είδες?

Και πολύ καλά έκανα![SIZE=“6”]Και ακόμα τους κράζω![/SIZE]
Το ότι λέω ότι ένα cd ακούγεται ευχάριστα σημαίνει ότι έγινα emo???

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

#-o #-o #-o #-o #-o

Θελω να ερθουν για λαιβ και εσυ να πας… Εκει να σε δω μετα…

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[SIZE=“6”]ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΕΜΕ[/SIZE]

Επειδη σου αρεσουνε το λεω…

ogey,έχεις απόλυτο δίκιο.

ρε παιδια ειναι η ιδεα μου ή εγω ακουω σολο αλα brian may στο δισκο τους???

τωρα οσο αφορα το emo το εχουμε παραγαμησει το θεμα!!

emo υπαρχει εδω και 2 δεκαετιες.πριν το μαθουνε τα τρεντυ φλορακια και κυριως τα μελαγχολικα ελληνοπουλα!που ιδεα δεν εχουνε με τη μουσικη!!!
εχω περιοδικο nme του 2002 που μιλαει για το emo!!

τωρα βεβαια ο ηχος εχει παρεξηγηθει!
οποια πανκ μπαντα κανει το αναλογο ντυσιμο και εχει μελωδικα μελαγχολικα ρεφραιν χαρακτηριζεται emo!!
αν ειναι δυνατον να λενε emo τους tokio hotel!!?!?!

[-X Δεν είσαι τσρου ήμο

Υπάρχει στο Metropolis στην Ομόνοια.
Πάντως στην Αμερική υπήρχε και από πολύ νωρίτερα!

Σήμερα που πήγα, είχαν ήδη πουληθεί…

Επειδή βρε παιδιά έχω μπερδευτεί, και βαριέμαι να διαβάσω όλο το thread… Οι My Chemical Romance τελικά είναι ή δεν είναι emo?? Οι ίδιοι δε το γουστάρουν λένε, αλλά απ’ όσα ξέρω είναι απο τα κατεξοχήν συγκροτήματα που προβάλλονται ως έτσι. Ποιοί τους προβάλλουν, αν όχι οι ίδιοι? Είναι όλα ένα τρυκ των εταιριών κλπ, ή συμμετείχαν και οι ίδιοι σ’ αυτό?

Αν και όπως έχω γράψει αλλού, για μένα μουσικά ο όρος “emo” απλά δεν υφίσταται. Μόλις λίγους μήνες πριν έμαθα οτι υφίσταται αυτό το πράγμα, ούτε καν ακουστά δεν το είχα. Δεν υπάρχει “μουσική” emo, απλά trend, στυλ και “τρόπος ζωής” (με πολλά εισαγωγικά). Το οποίο έχει συνδεθεί με διάφορα συγκροτήματα. Είναι λοιπόν οι MCR ένα απο αυτά?

Πάντως εμένα κάποια τραγούδια τους που έχω ακούσει ως τώρα μου άρεσαν, μελωδικό αμερικάνικο, εσωστρεφές (όσο αφορά τους στίχους) punk/rock θα το χαρακτήριζα.

Απ’ ότι έχω καταλάβει emo ειναι περισσότερο το στυλ παρά η μουσική. Διότι στην περίπτωση των MCR το image, τους έχει τοποθετήσει (?) σε αυτή την κατηγορία. Αν ο τραγουδιστής είχε μακριά μαλλιά, ντυνόταν με δερμάτινα και είχε καρφιά στους καρπούς ίσως να είχαν διαφορετική αντιμετώπιση και ίσως διαφορετικό κοινό.

Μπα δεν πυστευω, για ακουω λιγο και τους στιχους τους στα τραγουδια.
Οσο για το ντυσιμο τους, its all about the money. Ειναι κατι που το εχω καταλαβει κυριως απο τι μπαντα που γουσταρω.:stuck_out_tongue: