My chemical romance

EMO ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!

ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ HARDCORE ΜΠΑΝΤΕΣ ΤΩΝ MIDDLE 80’s ΠΟΥ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΛΩΔΙΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ!!!

ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ, ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ UNDERGROUND!

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2000 ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΗΧΟ, ΚΑΤΑΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΟ EMO ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ!

ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ!

ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΞΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΕΜΟ ΜΠΑΝΤΕΣ!απο τους πρωτους RITES OF SPRING και EMBRACE μεχρι AFI και FURTHER SEEMS FOREVER!

Το χημικο μου ρομαντζο???

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Και οι AFI emo?? :? Είναι και γαμώ τα συγκροτήματα. Μελωδικό punk τους χαρακτήριζα. Όπως και τους MCR…

Και εχουν διασκευάσει και εξαίσια το Head like a hole των Nine Inch Nails…

Τελικά ο κόσμος χρειάζεται πολύ λίγα πράγματα για να περάσει καλά…:lol: :lol:

Ε ναι ειμαι καθημερινος ανθρωπος δε μου αρεσουν οι πολυτελειες :roll: :roll:

Από τα όσα ήξερα αυτή που ξεκίνησαν την όλη φάση ήταν οι Fugazi οι οποίοι είναι αρκετά αξιόλογοι…

Όσο για τους AFI η μουσική τους είναι :respect:

Οι κεμικαλ ρομανς εχουν καμια σχεση μουσικα με τους 69 αιζ?

προσωπικα δεν βρισκω καμια ομοιοτητα

Η σχέση που έχουν έιναι ότι και τα 2 αυτά γκρουπς ακούγονται από πολύ κόσμο που δεν έχει και ιδιαίτερη σχέση με την μουσική που παίζουν. Με λίγα λόγια είναι “της μόδας” και οι δύο. Μουσικά πάντως καμμία σχέση όπως είπε και ο από πάνω. Πάντως οι 69 Eyes μου αρέσουν.

ο singer\guitarist Guy Piccioto των fugazi ητανε πριν στους rites of spring.μιλαμε για γυρω στο 85!
αφου διαλυσαν αυτοι πηγε μετα γυρω στο 89-90 τους fugazi που ηταν σε πιο “alternative-πειραματικη” φαση!

οσο για afi , yeah! σπερνουνε!!

έλα ρε αυτά είναι … Fugazi είναι μεγάλη αδυναμία.

Mαλιστα…ενδιαφερουσες αποψεις απο ορισμενους…κριμα που δεν ημουν μελος τοτε…τεσπα…

Ε κυκλοφορησε προσφατα και το Live album τους, The Black Parade ιs Dead, το οποιο ειναι πολυ καλο, αν και η φωνη του Way χανει σε πολλα σημεια.

Παντως ειναι πολυ μπροστα η μπαντα, και κριμα που εχει συνδυαστει τοσο πολυ με το emo σαν μοδα παρα σαν μουσικο ειδος.

ΥΓ Κυκλοφορησε και σε box set σε σχημα φερετρου…oops? Κυριε Lars? :stuck_out_tongue:

Live λενε πολυ oi CR αν και τωρα που το σκεφτομαι διαπιστωνω οτι το “Cancer” είναι μακραν το πιο ηλιθιο κομματι ολων των εποχων

το Cancer γιατί?

Ωραίο και σαν live cd, αλλά και το DVD.

Δυστυχώς η φωνή του συνήθως δεν την παλεύει μια στα live.

Το Black Parade συνεχίζει να είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ δίσκος.

Όντως εκπληκτικος.
Σε σχεση με τις προηγουμενες δουλειες φαινεται το ποσο εχει αναπτυχθει σαν μουσικοι.
Απλα ειναι μελο το cancer, ξερω γω…

το Sleep ηταν αυτο που δεν μου αρεσε…το Intro ηταν καπως… :-s

Πολυ καλος δισκος το Black Parade, οαση στο γενικη μετριοτητα του mainstream emo. Και οι MCR πολυ καλοι live, περυσι που τους ειχα δει τους ευχαριστηθει αρκετα

στο΄χω ξαναπει…αλλα για το συγκεκριμενο λαιβ με muse δεν θελω να ξαναμιλησεις…ευχαριστω

σταδιαλα!:stuck_out_tongue:

Τυχερε.

Δεν ανεφερα τοπο αυτην την φορα, μιλησα αοριστα… τωρα αν εσυ θυμασαι τι ειχα πει παλαιοτερα, δεν φταιω εγω:p