My chemical romance

το helena γαμαει, αλλα το cancer, το teenagers, και το famous last words, ειναι απο τα αγαπημενα μου του αλμπουμ the black parade. εδω μιλαμε ομως για emo με τα ολα τους, με ολα τα κλισε…

Πάντως,γενικά απ’ όσο γνωρίζω οι my chemical romance έχουν απαρνηθεί τον όρο emo.

ναι και γω το ακουσα αυτο. οπως απαρνηθηκαν οτι κανουν εμο οι 30 seconds to mars, οι panic at the disco παλιοτερα, τωρα αλλαξε λιγο το στυλ τους μου φαινεται, και αλλα συγκροτηματα εμο. οι ιδιοι οι εμο καλλιτεχνες το απρνιουνται οτι ειναι…συνηθως…

απ’ ότι καταλαβαίνω πάντως,στο emo είδος(του σήμερα) πιο πολύ ρόλο παίζει η εμφάνιση παρά το είδος μουσικής,δεν κατάλαβα ποτέ τη σημασία του χαρακτηρισμού emo,τεσπα.

To λοιπον… οι μπαντες αυτες που αναφερατε…πχ 30 Seconds to Mars , MCR κλπ δεν θεωρουνται emo γιατι πολυ απλα δεν ειναι :slight_smile:

Το γεγονος πως αυτη η μοδα πουλαει τα τελευταια 5 χρονια στο εξωτερικο έστρεψε τις δισκογραφικές να βάλουν ταμπέλες σε ονόματα ωστε να εχουν μεγαλυτερη απηχηση στα προβληματισμενα νιατα. Καλλιτεχνες οπως οι ΜCR, οπως προαναφερθηκε, απαρνιουνται τον χαρακτηρισμο αυτο και ουδεποτε ασπαστηκαν τον ορο αυτο… βεβαια θα μου πειτε…σχεδον κανεις δεν λεει πως ειναι emo, αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο :stuck_out_tongue:

θελετε emo? Παρτε emo…
μουσικη ομως…οχι στυλ…γιατι ειμαστε μουσικο φορουμ…οχι πασαρελα
http://www.youtube.com/watch?v=2Ibu6FpHWuc

YΓ… οποιος αναφερει πως οι BFMV ειναι emo θα λαβει μπουκετο συστημενο

ρε mr αλλαζω-αβαταρ-καθε-τρεις-και-λιγο ο gerard way δε σου μοιαζει καθολου με emo? αν δεν ειναι οι mcr emo ποιοι ειναι? οι bullet for my valentine γαμανε.

και οι LostProphets μοιαζουν με emo…οπως και προσφατο στυλακι του Anthony Kiedis… θα τον πεις emo?

edit δεν μπορουσα να εχω miyagi χωρις Ντανιελ-σαν. ηταν αδειο

Origin Jersey City, New Jersey, USA
Genre(s) Alternative rock
Pop Rock
Post-hardcore[1]
Emo[2][3][4][5]

μα τα λεω πιο πανω…

δισκογραφικες τα βγαζουν αυτα…και ζωα στο wikipedia…

καταπινω τον εγωισμο μου, ισως εχεις δικιο…[SIZE=“1”]εμο[/SIZE]

τραβα κλαψε στην γωνια σου και ακου bullet σαν καλο εμο.

δεν ειμαι εμο, δεν ειναι εμο οι bullet for my valentine

Μα τους ακουνε emo.
'Αρα είναι emo.
Ή μήπως όχι?

Δεν ξερω…ας ρωτησουμε τους mcr :slight_smile:

αχ! αντεε…τωρα ομως, δεν ξερω τι να πω. ισως να εχεις δικιο.ναι εχεις δικιο.

:smiley:

τεσπα… Bullet RULES!

emo love to everyone :stuck_out_tongue:

Ήσουν κατατοπιστικότατος :slight_smile:

Marketing μωρε 3υπνατε… δεν μπορω να καταλαβω μερικους εδω μεσα που τους βριζουν και τους απεχ8ανονται μονο και μονο επειδη εχουν την ταμπελα EMO και ντινονται ετσι, αν παιζουν καλη μουσικη τι σας νιαζει πως ειναι εμφανισιακα και τι κανουν , την μουσικη τους 8α ακουσεις δεν 8α τους παντρευτεις και εγω δεν τον παω τον frontman γιατι προσπα8ει να αντιγραψει το B.J. στα live αλλα εχουν καποια καλα τραγουδακια και τους ακουω.
Εντομετα3υ σε συνεντευ3εις του λεει συνεχεια δεν ειμαστε EMO και τετοια :stuck_out_tongue: its all about the money :wink:

+1 στον νοντι!

Βέβαια δεν ξέρω πόσο ωραίο ακούγεται η αγαπημένη σου μπάντα να μη γουστάρει να είναι emo, παρόλα αυτά να ντύνεται έτσι ανοιχτά και μόνο για τα λεφτά. :wink:

Η αγαπημενη μου μπαντα το εκανε αυτο “Green Day” αν και βασικα μονο ο Billie Joe ντινοταν ετσι και εβαφε ματακι :stuck_out_tongue: αλλα για να μην πολυλογω επειδη ειμαι offtopic ειχαν πει πως 8α κανουν τα παντα για να πετυχει αυτο το cd “american idiot” γιατι ηταν η σανιδα σωτηριας τους…
Οσο για MCR επειδη τους ειχα μα8ει απο τοτε που εσκασαν στην Αμερικη 8υμαμαι πηγαινα λυκειο και επειδη ειχα κολημα με αμερικανιες modern rock ηταν στυλ emo απο την αρχη και ισως αυτο τους βοη8ησε να ανεβουν τοσο πολυ ,η ιστορια ομως με τα emo βρωμησε πια και παλιωσε και αποφασισαν να αλλα3ουν τροπαριο, ειναι το μονο που τους κατηγορω, τωρα να πω ειναι emo και καραγκιοζαρεοι και πως ειναι ετσι γιαυτο δεν τους ακουω ειναι μεγαλη βλακεια εφοσον μου αρεσουν αρκετα τραγουδια τους.
Υ.Γ. Εχω περιεργια που πολλοι εδω μεσα λενε για το στυλ τους την εμφανιση κτλπ και δεν κοιτανε κατι τραγικα συγκροτηματα εμφανισιακα που ακουνε και δεν λενε τιποτα “τα οποια εγω δεν τα ακουω οχι επειδη δεν μ αρεσουν ετσι οπως ειναι αλλα επειδη δεν μ αρεσει η μουσικη”
Υ.Γ.2 Αααααααααααα σορρυ 3εχασα αυτοι ειναι true γιαυτο… :stuck_out_tongue:

http://www.youtube.com/watch?v=95t6XH2o49M :stuck_out_tongue: