My chemical romance

περα απο το i am not ok δεν εχω ακουσει τιποτα αλλο :stuck_out_tongue:

Εγω πιστευω οτι οι chemical romance ειναι παρεξηγημενο συγκροτημα.Αυτοι που τους κραζουν το κανουν γιατι οι mcr εχουν χιλιαδες emo οπαδους αν και ο way εχει δηλωσει οτι το emo ειναι σκατα.Οσοι βλεπουν περα απο αυτο τους προσκυνουν(αναμεσα τους και εγω).

Kανα δισκάκι θα βγάλουν άραγε στα επίπεδα τα απίστευτου Black Parade ή δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε ένα απο τα 5 καλύτερα άλμπουμ του 2006 κατα τη γνώμη μου. Καλα κάνουν και δεν βιάζονται πάντως.

Famous last words τρελό κομμάτι πάντως…

Ο επομενος δισκος τους εχουν πει πως θα διαφερει απο το concept του Black Parade… για να δουμε:-k

Ε προσφατα δηλωσαν πως θα αργησει να βγει. Ο Way τωρα εχει καταπιαστει και γραφει κομικς που ενδεχομενως να γινουν ταινια συμφωνα με αυτό.

Oι My Chemical Romance καναν μια διασκευη του Desolation Row του Bob Dylan για το OST της ταινιας The Watchmen.

Mπορειτε να το ακουσετε στο Imeem μου, αν και το’χω μετονομασει γιατι τα καθικια οι ιμεεμομπατσοι με κυνηγανε :stuck_out_tongue:

Oμορφο ειναι

http://www.imeem.com/people/3fGeX-F/music/rpvHP8Y1/stadiala_binedes_malakes_sto_imeem/

edit: χοοοο και νταμπλ ποστ νιανιανιαα

O τραγουδιστής τους έβγαλε δίσκο με το συγκρότημα leathermouth. Το πρώτο κομμάτι του myspace τους είναι πολύ γερό.

www.myspace.com/leathermouthlives

Ο κιθαριστας εβγαλε το σολο φιλτατε. Frank Iero. Δεν μου πολυαρεσει, πολυ βοθριλα.

A μπράβο αυτός… :stuck_out_tongue:

μπα… δεν μου αρεσουν…
οχι πως εχω ακουσει και πολυ, αλλα απο αυτα που ακουσα δεν μου εκαναν κατι…:-s

δεν θα υπερβαλλω λεγοντας πως ειναι αθλιοι(αν και κατι τετοιο πιστευω…:p)
αλλα οπως και να το κανουμε δεν…[-X

Hassan i sabbath, city of caterpillar, circle takes the square,cowboys became folk heroes here, pg 99, swing kids, moss icon, rites of spring, mohinder, julia, portrait’s of past, honeywell (ακοθστε you and me ειναι κομματαρα), orchid ,jerome’s dream,reversal of a man,envy…
μερικα συγκροτηματα που εχει το mp3 μου :stuck_out_tongue:

Κάθε νέα μλκ που κυκλοφορεί κ επηρρεάζει τους επαναστατημένους έφηβους αλλα κ κάθε μλκ γενικότερα γίνεται γρήγορα μόδα.
Το ίδιο συνέβη κ με την ψευτοκουλτούρα τον emo.
Το ίδιο γρήγορα όμως έγινε μόδα κ το να κράζεις ό,τι έχει σχέση ή νομίζεις οτι έχει σχέση με emo.
Τρανταχτό παράδειγμα τα παραπάνω replies,τα περισσότερα τουλάχιστον.
Καλό είναι πριν κρίνεις μία μπάντα να έχεις μια δέα απο μουσική κ να ακούσεις κ τη μουσική της μπάντας
κ να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκολλήσει.
Αν δε το κάνεις όχι μόνο θα κάθεσαι να κάνεις σχόλια σα τους παραπάνω Ελληνάρες κράχτες αλλα
θα χάσεις κ πολλά πράγματα επειδή το κόλλημα που έχει ο εγκέφαλός σ δ σε άφησε να τα απολαύσεις.
Οι MCR έχουν γράψει πραγματικά καλή μουσική (ακούστε όλο το Welcome to The Black Parade αλλα κ παλιότερα κομμάτια),δείτε τους στα live τους,και θα δείτε οτι μπορούν πραγματικά να δώσουν show,αλλα κ να γράψουν εμπνευσμένη μουσική.
Άτομα που μισούσαν οτιδήποτε νέο στη μουσική γυρνούσαν κ μου έλεγαν οτι το mamma είναι έπος!
Φανταστείτε λοιπόν πόσο κολλημένος πρέπει να είσαι για να λές οτι είναι άθλιοι.
Θέλει πολλή προσπάθεια αυτό.
Μην κολλάτε στην emo εικόνα λοιπόν,εδώ μιλάμε για μουσική!

δλδ να μην πουμε την γνωμη μας οτι ειναι αθλιοι για να μην χαρακτηριστουμε κολλημενα μυαλα απο κατι <ανοιχτομυαλους > σαν κι εσενα …

δεν μας νοιαζει αν ειναι emo h otidhpote αλλο ,οτι η μουσικη τους ειναι για πεταμα, σου αρκει αυτο?

εδω μιλαμε για μουσικη οπως λες κι εσυ αλλωστε και πετας ατακες τυπου ελληναρες Ο.ο
ευτυχως που υπαρχουν ατομα σαν κι εσενα να μας διαφωτιζουν με το ευρυ πνευμα τους

γελαει ο κοσμος…

Wildchild τι ακριβώς άκουσες απο MCR και το θεώρησες για πέταμα?
Αν κ καταλαβαίνω οτι ένας οργισμένος επαναστάτης σαν κ εσένα δ χρειάζεται να ακούσει κ πολλά πριν αρχίσει να κρίνει απ’ότι κατάλαβα.
Δεν είμαι κατά του να λέει ο καθένας τη γνώμη του,είμαι κατά του να μιλάς χωρίς να έχεις κάτι να πείς.
Εσύ πάλι μάλλον είσαι υπέρ,οπότε κακώς το ψάχνουμε παραπάνω.

ρε αφηστε τα side projects ρε και βγαλτε κανα καινουριο δισκο :blow:

Squall ακούστηκε οτι γράφουν ήδη υλικό για νέο δίσκο αν δεν απατώμαι.
Τίποτα νεότερο επι του θέματος ξέρει κανείς?

κοιτα αυτο http://www.youtube.com/watch?v=mvYsHofESv4
με τα λιγα που διαβασα λεγεται stay.αλλα δεν εχω ακουστικα ή ηχεια να το ακουσω:( τωρα αν ειναι φαρσα σορρυ

Καλύτερα να μην βγάλουν τίποτα. Αδύνατο να πλησιάσει το Black parade που ενδεχομένως να βρίσκεται στα 20 καλύτερα άλμπουμ της τρέχουσας δεκαετίας. ίσως ακούγεται υπερβολικό αυτό αλλα κατα τη γνώμη μου δεν είναι…