My chemical romance

φιλε συμφωνω για το black parade αλλα δεν ειναι λυση να μην ξαναβγαλουν τιποτα.Τι να πουμε δηλαδη για metallica,maiden,sabbath και δεν συμμαζευεται

Τοδα και αυτο…
Σε ποστ των My Failical Failance να αναφερονται οι Metallica/Maiden/Sabbath … Αχ αυτη η νεολαια… ολα τα μηδενιζει

…είπε ο άνθρωπος που προτιμάει |Arch Enemy από Saxon

:smiley: Χαχαχ !
Το ιδιο ειναι εε ???

Χειρότερο :lol:

Δε μου φαίνεται υπερβολικό.
Είναι πολύ καλή roclk opera,σωστή συνοχή,ωραίες συνθέσεις…λίγα καινούργια άλμπουμ είναι τόσο πλήρη στο σύνολό τους,πόσο μάλλων δουλειές καινούργιων σχετικά συγκροτημάτων…κατ’εμέ το μόνο μελανό σημείο του άλμπουμ είναι το sleep,αλλα…
Και όσο νά’ναι,πέρα απ΄το αυτονόητο (όσον αφορά το θέμα με τις συγκρίσεις),δέν έχουν καμία σχέση σε αυτό που κάνουν με metallica,black sabbath κτλ,τι να συγκρίνεις?
Θα σύγκρινες τον Dylan με τους Dream Theater?Τους Cradle of Filth με τους Maiden?
Τον Cornell με τον Πλιάτσικα?(Ναί αμε!)Πλάκα κάνω,μή βαράτε!Τυχαία παραδείγματα.
Squall άκουσα αυτό που είπες στο youtube,και άκουσα κ άλλα τέτοια πρόσφατα αλλα είναι πολύ χάλια η ποιότητα ήχου.Οι ίδιοι λένε πάντως οτι ενώ το Black Parade υπήρχαν κάποιες punk rock αποχρώσεις,δε θα υπάρχουν στη νέα δουλειά.Άντε να δούμε.

Μπορω να πω οτι οι My Chemical Romance ειναι το group που με εφερε στα rock μονοπατια αν και τα 2τελευταια χρονια να εχω προχωρησει σε ποιο heavy ηχους.Ακουγα μια μερα το Welcome to the black parade και ειπα να τους ψαξω περισσοτερο.ειδα οτι ειχαν παρα πολυ ποιοτικα τραγουδια,ιδιαιτερα απο το δευτερο cd(σχεδον ολα ηταν γαματα)μετα το καλοκαιρι του 2007 πηρα και το "The Black Parade"στο οποιο επισης ηταν ολα τα τραγουδια κορυφαια(The end,dead,this is how i disappear,House of woles,Sharpest lives,κ.α)Τελος κι εγω πιστευω οτι θα δυσκολευτουν να βγαλουν δισκο ισαξιο του the black parade διοτι ανεβασαν πολυ ψηλα το πυχη.Aν δεν κανω λαθος ειχε βγει δισκος της χρονιας για το 2007.8)

Tα ιδια σκεφτομουν και γω για το American Idiot, αλλα το κοντραραν στα ισα με το καινουργιο.

Εχω εμπιστοσυνη στον Way ρε παιδι μου, εβγαλε και ο αλλος τη Hardcore καυλα του με τους Leathrmouth και ελπιζω να μιλαμε για μεγαλο δισκο. Σε συνεντευξη τους στο Kerrang! μιλαγαν παλι για concept album αν δεν απατωμαι.

νομίζω καλά θυμάσαι και πιο Punk θαρρώ.

τι να λέμε τώρα για το The Black Parade;
Ο μόνος δίσκος που είδε στα μάτια το American Idiot τη δεκαετία που τρέχουμε στο crossover εμπορικού και rock.
Μην βιάζεστε να βάλετε και το 21st Century Breakdown. Είναι πραγματικά καλό αλλά όχι του επιπέδου των άλλων 2.

Αν σε κάποιους πέφτει πολύ ελαφρύ, αν κάποιους τους εκνευρίζει ότι έχει πέραση και σε 14χρονα παιδιά, ή τελος πάντων αν τους αρέσει το να ασχολούνται με οτιδήποτε άλλο πέραν της ουσίας (μουσική) δεν μπορώ να σταματήσω να εκτιμώ τη μουσικότητα που έχει αυτός ο δίσκος.

Δεν δηλώνων οπαδός τους, παρόλο που έχω τους άλλους δυο δίσκους τους δεν με ενθουσιάζουν.

Τίποτα δεν αναιρεί το γεγονός πως το Black Parade είναι ΓΕΝΙΚΩΣ ένας εξαιρετικός δίσκος και συγκεκριμένα στο είδος του εκ των κορυφαίων που μπορώ να σκεφτώ εγώ.

Όπως έλεγα και για το 21st Century Breakdown, ας βγάλουν κάτι που να προσεγγίζει την προηγούμενη δουλειά τους και θα είναι και πάλι καταπληκτικό.

Χαιρομαι να βλεπω ανθρωπους με πολλα και καλα ακουσματα να εκθειαζουν και το Black Parade. Γιατι οι περισσοτεροι που το θαβουν μαλλον δεν εχουν ακουσει νοτα απο το album και απλα εχουν κρινει απο την εικονα του συγκροτηματος…

Το “The Black Parade Is Dead: Live in Mexico City” το εχει παρει/δει κανεις?

το dvd “The Black Parade Is Dead” λες, ε;
το έχω, είναι καλό.
στη συναυλία του Μεξικού παρουσιάζουν όλη την παράσταση (αρχή -τέλος) του The Black Parade, με τα σκηνικά του κομπλέ.
Η δεύτερη συναυλία έχει και τραγουδια από προηγούμενους δίσκους (όχι το Black Parade στην ολότητά του) είναι σε μικρό κλειστό χώρο. Λιγότερο εντυπωσιακό αλλά συμπαθητικό.

Αν κάτι με κάνει σκεπτικό είναι η απόδοση του Gerrard Way και ο ήχος γενικότερα, γιατί έχοντας δει πολλά βιντεάκια από την περιοδεία μου κάνουν για λίιιιγο πειραγμένα. Από την άλλη τελικά δεν ξέρω αν τα στουντιακά πειράγματα σε live dvd είναι καλά ή κακά.

Nαι αυτο λεω, θα το τσιμπησω αμα ειναι, γιατι το βρηκα 10 ευρω σε γνωστο μαγαζι

Επειδη ετυχε και τους ειδα live στην περιοδεια του Black Parade, στην συναυλια τουλαχιστον που παρακολουθησα ο Way ηταν ικανοποιητικος φωνητικα και σκουζει και λιγο παραπανω απ’οτι στο album.

Για να μην παρεξηγουμαστε σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι οι mcr ειναι καλυτεροι απο maiden,sabbath κτλ απλως απαντησα στον φιλο που ειπε οτι καλυτερα να μην ξαναβγαλουν δισκο γιατι δεν θα φτασει την ποιοτητα του black parade.Αυτο δεν ειναι λυση οπως δεν ειναι λυση να σταματησεις να ηχογραφεις αφου εχεις βγαλει το number of the beast,το paranoid,και το master of puppets.Oλοι ξερουμε οτι τα μεγαθηρια αυτα με τις επομενες κυκλοφοριες τους δεν μπορεσαν να δημιουργησουν δισκους εφαμιλλης ποιοτητας χωρις αυτο να τους σταματησει να βγαζουν νεους δισκους αν και μερικοι απο αυτους ηταν ακρως απογοητευτικοι.

Εγω δεν εννοουσα να μην ξαναβγάλουν δίσκο ποτέ, αλλα οτι θέλει πάρα πολύ δουλειά (που και πάλι δεν νομίζω να φτάσει) για να προσεγγίσει έστω λίγο το black Parade. Δεν θα πρέπει σίγουρα να βιαστούν πάντως.

Τωρα off topic νομίζω ότι και οι Μaiden και οι Metallica έβγαλαν και καλυτερους δίσκους απο αυτούς που αναφέρεις…

Σωστόςςςςς!Τώρα για το dvd,πολύ καλό show και πολύ ωραίο παίξιμο απο όλη τη μπάντα.Και ο Way πραγματικά ερμηνεύει,όχι μόνο απο άποψη μουσικότητας αλλα κ απο άποψη θεατρικότητας.Τώρα αυτό που λένε για τον ήχο,ναι,είναι πιθανό να έχει πέσει λίγο pitchάρισμα,όπως συμβαίνει σε όλα σχεδόν τα μουσικά dvd που κυκλοφορούν,αλλα και πάλι είναι πολύ καλό.
Εμαθε κανείς τπτ για τη νέα δουλειά?Πότε αναμένεται κτλ?

εγω θα απαντησω με ενα βιντεο σε αυτο το τοπικ

και τι δεν θα εδινα για να ειμαι εκει!!!:lol::p8)

Ναί,παρόμοια αντιμετώπιση είχαν και οι system of a down όταν πρωτοέπαιξαν στην Ελλάδα κ μετά απο λίγα χρόνια όλοι πέθαιναν να τους δούν και απορούσαν γιατί δεν ξαναήρθαν.
Και δεν είναι η μοναδική περίπτωση αυτή,το να βλέπεις ένα κοινό να πετάει μπουκάλια κ να κράζει έχει συμβεί
πολλές φορές κ δεν αποτελεί κριτήριο για τίποτα,το αντίθετο μάλιστα.
Οι Animals ήρθαν πριν 3 χρόνια περίπου Ελλάδα και ο Eric Burdon έφαγε μπουκάλι.
Ο Dylan τη βραδιά-ορόσημο που άλλαξε τη μουσική ιστορία της folk και της rock στο Newport είχε ένα σύσσωμο πλήθος να τον κράζει.
Μήπως να διαγράψουμε αυτούς και άλλους τόσους απο τη μουσική ιστορία τώρα που μας άνοιξες τα μάτια?

γιατι ρε φιλε;επειδη δεν ειναι χεβυ σαν τους godsmack πρεπει να τους πεταξεις μπουκαλια;εσυ πως θα αισθανοσουν αν ανεβαινες στην σκηνη να παιξεις μουσικη και σου πεταγαν ο,τι ειχαν ευκαιρο;

μπαχαχα.