My chemical romance

πσσσ!! Μιλάμε για μαγκιά… Να το καθιερώσουμε, αμα δε μας αρέσει μια μπάντα να της πετάμε μπουκάλια και ό,τι κρατάμε εκεινη την ώρα για να φύγουν. Πως τολμάνε αυτοί οι γκεη ημο και βγαινουν στη σκηνή. Ενοχλουν τους τρου ΜΑΙΤΑΛΣ. Ντροπή τους, επρεπε να ζητήσουν συγνωμη από το κοινό.

Το Black Parade είναι εξαιρετικός δίσκος, το άκουσα έπειτα από παροτρυνση γνωστου συμφορουμιτη. Δε γίνεται να αρεσει σε όλους αλλά μη κράζουμε χωρίς να το έχουμε ακουσει ή να κρινουμε από την εμφανιση όπως ειπώθηκε και πιο πάνω.

1 ρε παλικαρια κουλαρετε…δεν τους μισω ουτε τρελαινομαι κιολλας…απλα βρηκα ενα βιντεο και ειπα να το ποσταρω :stuck_out_tongue:
2 τους Godsmack δεν τους λες και τοσο Heavy…
3 ποτε στο διαλο ηρθαν οι SOAD Ελλαδα και δεν το πηρα χαμπαρι???:-k
4 η μουσικη ειναι θεμα γουστου…εγω ποτε δεν θα πεταγα μπουκαλι σε καποιν καλλιτεχνη επειδη δεν μου αρεσει η μουσικη του…πολυ απλα δεν θα πηγαινα στη συναυλια τους…τελος…
(μου αρεσουν καποια κομματακια τους οπως το Teenagers και Black parade)

Ναί ρε,είναι ψιλομαλακία εως κανιβαλισμός να κάθεσαι να πετάς μπουκάλια σε μπάντες,δηλαδή να μη σ’αρέσουν οκ,αλλα αυτό παραείναι.Οι SOAD είχαν έρθει πρίν γίνουν γνωστοί(δε θυμάμαι αν λεγόταν System of a Down ή Soil τότε) καί είχαν παίξει support σε μία μπάντα κάπως πιό heavy(τώρα sorry,δέ θυμάμαι αν ήταν Slayer ή κάποιοι άλλοι) και αντιμετωπίστηκαν πολύ αρνητικά.Δέ σε φώτισα και πολύ,αλλα…

τι να σου πω ρε φιλε…οι SOAD λεγονταν SOIL το 1992-1994…δεν νομιζω να κανανε πολλες live εμφανισεις…ειδηκα στο Eλλαδισταν…το εψαξα κιολλας στο νετ και δεν βρηκα τπτ…τεσπα κατι θα ξερεις εσυ δεν σε λεω και φαντασιοπληκτο…αλλα που το εχεις ακουσει???

[QUOTE=GodsmackGr;648633]τι να σου πω ρε φιλε…οι SOAD λεγονταν SOIL το 1992-1994…δεν νομιζω να κανανε πολλες live εμφανισεις…ειδηκα στο Eλλαδισταν…το εψαξα κιολλας στο νετ και δεν βρηκα τπτ…τεσπα κατι θα ξερεις εσυ δεν σε λεω και φαντασιοπληκτο…αλλα που το εχεις ακουσει???[/QUOTE

Μου το είχε πεί γνωστός μου και μεγάλος τους φάν τότε,πριν 4 χρόνια περίπου,και τό’χα ξανακούσει και απο αλλού.
Απ’την άλλη Ελλάδα είμαστε,η ράδιο αρβύλα δίνει και παίρνει,οπότε δεν θα βάλω και το χέρι μου στη φωτιά.πάντως μιας και το έιπες θα το ψάξω μια.

αφου βγηκαμε οφ τοπικ,το ακουσα και εγω soad support στους slayer στο ελλαντα και οι δικοι μας ‘‘ανοιχτομυαλοι’’ καννιβαλλοι τους πεταξαν μποκαλια.Τωρα αν τους ρωτησεις για soad θα σου πουν:θεοι απο τα καλυτερα γκρουπς της εποχης μας.Γιατι δεν ερχονται και απο δω για live.ΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕ

Ρε και εγώ το έχω ακούσει πολλές φορές αλλα μόλις μπήκα και το έψαξα και δε το βρήκα.
Α,παρεμπιπτόντως,μόλις βρήκα άλλη μία αναφορά σ’αυτό.
Φίλε Godsmack.gr μπές στο http://www.musicheaven.gr/html/modules.php?name=Splatt_Forums&file=viewtopic&topic=10655&forum=28
Πάντως είναι πιθανό να μήν πολυακούστηκε το γεγονός επειδή εδώ δεν ήταν πολύ γνωστοί τότε,το 98 ήταν λέει και ήταν support στους slayer τελικά.

PS SoRRY,πολύ off topic!

οκ φιλε θενξ για το λινκ…τελικα το επηβεβαιωσαμε…τερμα παντως οι τυπαδες…δεν νομιζω να τους ξαναδουμε (δυστυχως) μαζι…ο Daron MAlakian ο κιθαριστας τους εφτιαξε και την δικη του παντα Scars On Broadway…ενταξει αρκετοι καλοι…μου αρεσουν μονο επηδει θυμιζουν κατι απο SOAD…επισης ειναι και ο John ο Drummen των SOAD σε αυτους…
P.S
απειρα συγγνωμη το γαμισαμε το θεμα…

δεν εισαι κατα του τι λεει ο καθενας απλα αν καποιος διαφωνει μαζι σου,καλυτερα να σωπαινει…
με το κληρονομικο σου χαρισμα (100% επιτυχια λεμε) βεβαια μαντεψες οτι δεν το ακουσα αλλα η περιρεουσα επαναστατικοτητα μου το απερριψε ευθυς αμεσως

Πληρωμένη απάντηση ενάμιση χρόνο μετά λοιπόν.

ΒΕΝΤΕΤΑ στους μαϊκέμικαλ?

Είναι πολύ απλό. Το παληκάρι μόλις βγήκε από την κατάψυξη που είχε μπει ένα χρόνο τώρα.

Πάμε γερά για ξέθαμα με Τζονβλα.

Τους ειχα ακουστα εδω και χρονια αλλα πες προκαταληψη λογω emo Κλπ δεν ειχα πολυασχοληθει
τους τελευταιους μηνες ακουσα αρκετα μπορω να πω

το πρωτο τους αλμπουμ “I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love” μ’αρεσε αρκετα μπορω να πω ειδικα αυτος ο “ακατεργαστος” ψιλοαγριος ηχος που ειχανε το Drowning Lessons γαματο κομματακι και γενικα καλο αλμπουμακι

το δευτερο “Three Cheers for Sweet Revenge” ειναι και αυτο που ακουσα περισσοτερες φορες πιο εξευγενισμενος ο ηχος σε σχεση με το πρωτο και εδω εχουμε μερικα καλα κομματια τα οποια κατεληξαν να γινουν και αγαπημενα μου πχ The Ghost of You
προς το τελος ομως εχει αρκετες φιλεριες που χαλαν την συνολικη εικονα του δισκου

το τριτο “The Black Parade” ειναι αυτο που λεμε οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι.ολοι το εκθειαζανε κριτικοι ειδικοι κλπ μπλα μπλα μπλα
και μαπα το καρπουζι το μονο θετικο σε σχεση με τα 2 προγηγουμενα ειναι οτι δεν εχει φιλεριες αλλα μου ακουγεται πολυ φλατ σαν δισκος κανενα κομματι εκτος απο το Welcome to black parade δεν μου εκανε κλικ αντε 1-2 ακομμα και εκεινα οχι σαν πρωτες επιλογες

το τελευταιο δεν το εχω ακουσει ακομα!

γενικα μουσικα μου φανηκαν σαν “ξαδερφακια” των Green dayα απλα διαφερουν σε μερικα σημεια
,δεν ειναι τυχαιο που περιοδευαν και μαζι τους ανοιγαν τις συναυλιες δηλαδη παλαιοτερα
καλο γκρουπακι αλλα γκρουπακι και μεχρι εκει πιστευω ειναι υπερκτιμημενοι και μουσικη αδικια να παιζουν Headline σε φεστιβαλ αυτοι και oi Deftones που ειναι δυο επιπεδα πανω να ειναι 5 ονομα και να τους βαζουν στις 3 το μεσημερι

αν δεν τα κραταγαν αυτα για b-sides, ισως δεν τους ειχε ολος ο κοσμος χεσμενους

Οντως δυνατο το κομματι !

“Being in this band for the past 12 years has been a true blessing. We’ve gotten to go places we never knew we would. We’ve been able to see and experience things we never imagined possible. We’ve shared the stage with people we admire, people we look up to, and best of all, our friends. And now, like all great things, it has come time for it to end. Thanks for all of your support, and for being part of the adventure.”

Στενοχωρηθηκα. Δευτερη αγαπημενη μπαντα που βιωνω τη διαλυση τους μετα τους Audioslave.

(και δυο μερες μετα τη διαλυση των προσφάτως μου αγαπημενων μου, tigers jaw, σνιφκλαψλυγμ)

Μαλλον για καλυτερα, το ληγουν οταν ειναι σχετικα ψηλα ακομα. Το Danger Days το ακουω ακομα πολυ ευχαριστα, σχεδον οσο τα προηγουμενα επη.

So long

Καλα τι γκαντεμης που ειμαι μπαινω προχθες χωρις να εχω ιδεα στο site τους μπας και ανακοινωσαν τιποτα συναυλιες για το καλοκαιρι και αντι για αυτο βλεπω οτι διαλυθηκανε#-o:lol:

κριμα και ακομα πιο κριμα γιατι το “Conventional Weapons” ειναι απο τα καλυτερα τους αλμπουμ