Αυτα τα “λιγο ιδιαιτερα” emo φωνητικα μαλλον μοιαζουν με punk pop καταστασεις (Buzzcocks, NOFX κτλ.)… Εμενα ο ορος emo οπως εχει εντυπωθει στο μυαλο μου πιο πολυ μου φερνει σε HIM και Evanenscence παρα σε MCR… Anyway, μαλλον το ξεχειλωσαμε το θεμα…
Απλα ηθελα να δω μηπως ξερει κανεις τι στο διαλο ειναι αυτο emo… Οπως φανηκε, κανεις δεν ξερει…
Λοιπον τωρα που αναδιοργανωσα το μυαλο μου και ακουσα και κατι παραπανω απο αυτους μπορω να πω την αποψη μου…
Οι My Chemical Romance στυλιστικα και απο αποψη συμπεριφορας μου την σπανε αφανταστα…
Εχουν καποια καλα τραγουδακια πρεπει να παραδεχτω, για συγκεκριμενες καταστασεις ομως…
Δισκογραφικα - για μενα - ειναι ενα τιποτα…
Ποτε αν με ρωτησουν ακους mcr δεν θα απαντησω “ναι”. Δεν ειναι συγκροτημα για να φας πορωση, πως το λενε?!.. Μουσικα επαναλαμβανω ειναι συμπαθητικοι σε ορισμενα σημεια, μπορει δηλαδη να φταιξεις ενα playlist με 10 (το πολυ) τραγουδια τους και να σου αρεσει…
Τωρα, οσων αφορα τους εμο…οι εμο εχω παρατηρησει ειναι παιδακια που στο δημοτικο ηταν τα λεγομενα “φλωρακια” και προσπαθουν να αναδειχτουν ακολουθωντας την τελευταια ταση της μοδας, προσπαθωντας να ενσωματωθουν σε μια κοινωνικη ομαδα. Για μενα το να εισαι εμο ειναι κατι σαν το καπνισμα.
Στην ελλαδα, ολα αυτα με το κοψιμο φλεβων κλπ δεν υφισταται (τουλαχιστον οχι τοσο οσο νομιζουμε).
Οι εμο απλα ντυνονται εμο, βαφονται, ακουνε εμο αλλα δεν “νιωθουν εμο” σε καμια των περιπτωσεων. Οι εμο γκομενες ειναι για γελια. Οπως και το στυλ εμο ειναι αναμφισβητητα για γελια…
Μπορει να μου την σπανε αφανταστα οι εμο (μεχρι που θελω να τους σκοτωσω), αλλα μου την σπανε εξισου πολυ και ολοι οι “δηθεν” μεταλλαδες που και καλα λενε οτι οι εμο ειναι gay ενω αυτοι ειναι “αγριοι”.
πχ αυτο το παλικαρι:http://www.youtube.com/watch?v=u4y1g9hDr7g&mode=related&search=
μ’ επιασαν τα γελια οταν το ειδα. ειλικρινα, μετα απο αυτη την αμεση συγκριση απο αυτον τον ηλιθιο αρχισα να προτιμαω τους εμο απο τους μεταλλαδες (οκ πλακα κανω ).
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οσο γελιοι ειναι οι εμο, αλλο τοσο ειναι και οι μεταλλαδες…και περισσοτερο (εννοειται δεν μιλαω για ολους).
Βρε δε πα να λέτε ότι θέλετε…
Οι My Chem για μένα τα σπάνε.
Βλέπω ένα live τους στο Rock Am Ring (δώρο:D ) και έχω σαλτάρει.
Τελείωσε πρέπει να τους δω live είτε έξω (συμμετέχοντας στην χαρά και τον ενθουσιασμό μαζί με άλλους κολλημένους), είτε εδώ (έχοντας πριβε εμφάνιση ως μοναδική οπαδός τους-ακόμη καλύτερα!).
Ένα έχω να πω…Famous Last Words…
[CENTER]I am not afraid to keep on living,
I am not afraid to walk this world alone
Honey if you stay I’ll be forgiven,
Nothing you can say can stop me going home.
[/CENTER]