Νομιζω πειστηκαμε ολοι απο τα συγκλονιστικα επιχειρηματα…
Κι αν ειναι κι αν δεν ειναι(του δημαρχου παιδι), so what? Αν ειναι emo μας νοιαζει ή αν ειναι καλοι;
kata thn apopsh mu pantws ine. kai den mporo na katalavO giati afto prepei anagkastika na einai kati to kako . apo thn allh, gia poio logo prepei na exei kapoia shmasia, to thema ine oti ine kaloi, etsi den einai ?
kAthomaste kai analonomaste se analyseis peri eidwn kai ta loipa xwris logo.
Genikws pistevo oti osoi ,gia paradeigma, gustarun mcr den tha stamatisun na gustarun , opos k na tus xaraktirisun . afto isxyei gia ola ta groups k olus tus fans !
hehe ise sto myalo mu
Ε τοτε ρε παιδια, τι καθομαστε σ’ αυτο το φορουμ και συζηταμε και διαφωνουμε? Κουβεντα να γινεται…
Lol ποιος είπε ότι οι MCR είναι emo να τον τουφεκίσω;
Πραγματικά ακούστε ένα ΚΑΝΟΝΙΚΟ emo συγκρότημα και μετά χαρακτηρίστε έτσι κάποιο άλλο. Alternative rock και πολύ τους είναι.
Κουβεντα να γινεται αλλα οχι να απορριπτουμε κατι λογω ταμπελας. Αυτο που μας προβληματιζει δηλαδη ειναι αν ειναι emo? Επισης παιζει οι μισοι που τους κραξανε εδω να μην εχουν ακουσει αλλο τραγουδι περα απο το The Black Parade(το οποιο δεν μ’αρεσει).
Εγω προσωπικα τους θεωρω καλο συγκροτημα οπου και να ανηκουν. Εχω ακουσει σκορπια τραγουδια δωθε κειθε και τα ακουσα ολα ευχαριστα.
Μα αν εχεις παρατηρησει τη ροη της κουβεντας εγω ειμαι απο αυτους που υπερασπιζονται τους MCR… Αυτο που θελω να πω βασικα ειναι οτι ειναι βλακεια να τους λεει κανεις emo γιατι στην ουσια ΔΕΝ υπαρχει τετοιο μουσικο παρακλαδι… Ειναι μια ηλιθιοτητα αντιστοιχη με αυτη του ορου “grunge” απλα και μονο για να προωθηθει καποια μοδα (πραγμα που γινεται)…
Πραγματικα, θα ηθελα πολυ καποιος να μου εξηγουσε τι στο διαολο ειναι αυτο το emo… Μουσικα ομως… Οχι ντυσιμο και συμπεριφορα…
Εγω τον ωρο emo τον χρησιμοποιοω στυλιστικα μονο… Δεν ξερω αν υφισταται μουσικα…
Το ξερω, δεν ειπα για σενα, διαβασα τα προηγουμενα ποστ σου.
Οσο για το δευτερο…Προφανως δεν πρεπει να υπαρχει κατι τετοιο, απλα οποιος ντυνεται ετσι και παιζει μουσικη ειναι hemo. :roll: Κι απο εκει κρινουνε και την μουσικη ορισμενοι.
Κι εγω πριν ενα μηνα ετσι ελεγα. Οχι οτι μου αρεσουν. Βασικα ενα τραγουδι εχω ακουσει το οποιο μου αρεσε αλλα οχι για οποιαδηποτε ωρα. Ειναι αρκετα “τραλαλα”, και συνεπως δεν ακουγεται σε ολες τις ωρες. Εγω ας πουμε το ακουω οταν ξαπλωνω στο κρεβατι το βραδυ με το ιποντ :p.
Το μισος με τους εμο εχει ελαττωθει ραγδαια τελευταια :-k
Μηπως εχετε να μου προτεινετε κανα φαρμακο? :lol:
ακομα τους μισω αλλα μου χει φυγει η ιδεα για σειρα δολοφονιων πλεον :-s
Οχι ειναι caotonic
:cold:
wikipedia:
Appropriately or not, emo has often been used to describe such bands as AFI, Alexisonfire, Brand New, Bright Eyes, Coheed and Cambria, Death Cab for Cutie, Fall Out Boy, From First to Last, Funeral for a Friend, Hawthorne Heights, My Chemical Romance, Senses Fail, Something Corporate, The Starting Line, Story of the Year, Taking Back Sunday, Thursday, The Used, and Underoath.[14] The classification of bands as “emo” is often controversial.
How Anti-Emo are you? (quiz)
http://www.allthetests.com/quiz15/quizpu.php?testid=1121223425
na rwthsw kati ?
(mhn pesete omws panw mu oloi )
gia paradeigma den iparxun kapoia xarakthristika ths emo musiki s?
As pume, den tha mporusame na pume oti ta gemata synaisthima vocals ine xaraktiristiko ths emo ?
prosopika akuo arketa sygkrotimata pu xaraktirizontai emo . .opos mineral kai alla
Τι εννοεις “γεματα συναισθημα vocals”??:-s
Αυτο δεν το καταλαβα…
enow oti einai gemata pathos , kai screams kai loipa
Δεν ξερω αν η εμο μουσικη (αν υπαρχει και τετοιο ειδος) εχουνε τετοια χαρακτηριστικα, διοτι απλα δεν γνωριζω… Για να το λες αφου εισαι και γνωστης ετσι θα ειναι, αλλα το παθος στα φωνητικα δεν ειναι στοιχειο της εμο μονο… Πολλες μουσικες βγαζουν παθος και συναισθημα…
nai afto ine swsto , mallon den to diatiposa swsta.
apla , ta perissotera “emo” sygkrotimata ta anagnwrizeis apo milia makria mono k mono apo ta vocals ,
ti exete na peite oi alloi?
Ακυρο κατα τη γνωμη μου… Τα φωνητικα δεν καθοριζουν ενα μουσικο “ειδος”…
Οσον αφορα στο λημμα της wikipedia, δεν νομιζω οτι ειναι και η πλεον ειδικη σε μουσικα θεματα…
Κανενας παντως δεν καταφερνει να εξηγησει επαρκως τι ειναι emo (μουσικα παντα)…
Φυσικά και τα φωνητικά δεν καθορίζουν ένα είδος…Απλά τα emo φωνητικά (όπως και τα nu, όπως και τα thrash) είναι κάπως ιδιαίτερα, δε νομίζεις?
Φυσικά, το ότι ένα συγκρότημα έχει τέτοια φωνητικά δε σημαίνει ότι παίζει και (μόνο) αυτό το είδος:wink: