My chemical romance

Δεν ειπα οτι οι GD δεν εχουν καλους στιχους… Εννοουσα οτι η στιχουργικη δουλεια στο τελευταιο MCR με εξεπληξε ευχαριστα καθως και τα εχωνε οπου επρεπε και χιουμορ ειχε και ψευτο-μιζεριες δεν προωθουσε…

Πράγματι, είχε φοβερούς στίχους:)

Ενταξει ρε παιδια…Και εγω εχω ακουσει καποια emo κομματια (ας πουμε οτι εχω βρει τα αλμπουμ Poison των bullet for my valentine και το black parade των MCR :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )…Ενταξει μ αρεσει ο ηχος τους κ τι εγινε???Δν σημαινει απαραιτητα οτι ειμαι emo κτλ…Απλα εχει γινει πολυ trendy αυτο με τις καταθλιπτικες τασεις…:-k :-k Κ δν καταλαβαινω το γιατι…:-k :-k

Σημερα ηταν ενας κολο εμο στο λεωφορειο με μπλουζα μπουλετ… Αλλα συγκρατηθηκα…:smiley: :stuck_out_tongue:

Trendy ειναι εδω και πολλα χρονια η καταθλιψη στους εφηβος. Ειτε emo, ειτε goth ειτε εντεχνο ελληνοφωνο ροκ (βλ. Πυξ Λαξ κ σια)…

Τωρα το γιατι… Απλα ειναι βολικο να πουλας καταθλιψη και μιζερια στα παιδια που εχουν τις πρωτες ερωτικες απογοητευσεις…

Η κατάθληψη είναι και ολίγον τι έμφυτη στους έφηβους πιστεύω…:-k

+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000…

Αυτό που λες ισχύει αλλα στη περίπτωση των My Chemical Romance θα έλεγα πως η μπάντα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό το μοτίβο ως επί το πλειστον.Όχι τουλαχιστον με τη ρομαντική έννοια του όρου ‘ερωτική απογοήτευση’. Κεντρικός άξονας είναι η απώλεια πιστεύω. Με κυριολεκτική απόδοση. Απώλεια αγαπημένων προσώπων.

Μα αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ μου σε καμια περιπτωση δεν ηθελα να πω κατι τετοιο για τους MCR. Αντιθετα το Black Parade το λατρεψα και θεωρω οτι εχει γαματη μουσικη και εξαιρετικους στιχους μεσα κι οχι μονο για απωλεια αλλα και για κοινωνικοπολιτικα θεματα και καποιους χαβαλεδιαρικους με την καλη εννοια…

emena pantos maresun. alla pio poli ta palia apto kainurio

Κι εμας μας αρεσουν!!! Αλλα εγω προτιμω το καινουριο… Ειναι ο τελεια ανεμελος ροκ δισκος !!!

Xaxa, ωραία το έθεσες! Συμφωνώ!!:smiley:

Το Black Parαde από τα καλύτερα άλμπουμ πέρισυ και ειδικά τα mama, και famous last words φοβερά κομάτια. Δεν ξέρω για emo και τέτοια εμένα η βάση μου θυμίζει κάτι από Queen.

Πράγματι παρατήρησα και εγώ πάρα πολλές επηρροές από Queen. Και όχι μόνο8)

Το εισαγωγικο κομματι θυμιζει καργα την εισαγωγη του The Wall… Δεν εννοω οτι ειναι ιδιο, απλα η ατμοσφαιρα του μοιαζει πολυ…

Και για να το ξεκαθαριζουμε…

Οι My Chemical Romance ΔΕΝ ειναι emo…

Αν τους ακουνε αυτοι ντυνονται και φερονται emo, προβλημα τους…

Ετσι ακριβώς.
Ισα ίσα το γεγονός αυτό τους κάνει και κακό πιστεύω, γιατι χαρακτηριζοντας τους emo τους σνομπάρει ένα μεγάλο μέρος του κοινού

κι’αμα δεν ειναι αυτοι emo δλδ, εστω και κατα το ημισυ, ποιοι ειναι??

Δεν εχω ιδεα ποιοι ειναι emo και δεν με ενδιαφερει… Αν κι απ οτι καταλαβαινω το emo ειναι μια ακομα ηλιθια ταμπελα αντιστοιχη με το grunge κατω απο την οποια ο επισης ηλιθιος μουσικος τυπος εβαζε συγκροτηματα με ελαχιστη σχεση (μουσικα) μεταξυ τους…

Αν ομως το emo ειναι στιχοι που μιλανε για μιζερια, πονεμενους ερωτες και καταθλιψη τοτε οι MCR δεν εχουν καμια σχεση μ αυτο… Απλα ριξε μια ματια στους στιχους…

ine emo.-