My chemical romance

Πλακα κανω ρε… Οπως θελει ντυνεται ο καθενας μας και δεν δινει λογαριασμο και σε κανεναν…

Αν και το θέτεις σε “άκομψα πλαίσια”, συμφωνώ 100% μαζί σου…όλα είναι θέμα poser,όπως βέβαια γίνεται και με πολλούς μεταλλάδες που υιοθετούς ένα συγκεκριμένο στύλ ντυσίματος όχι γιατί το γουστάρουν,αλλά για να μοιάζουν (ή να διαφοροποιηθούν εναλλακτικά) από τη μάζα…:wink:

Η ουσία anyway είναι ότι οι mcr είναι μία αξιόλογη μπάντα,η οποία ίσως να αδικείται από όλο αυτό το πράμα με το emo…πιστεύω θα μπορούσαν να προσφέρουν…(μπορεί και να λέω μλκίες βέβαια,φταίει το κατσίκι που’φαγα μεσημεριάτικα:-k …)

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ:wink:

Επιτέλους μιλάς σωστά!! :thumbup:

Να τρώς πιο συχνά κατσικάκι!!:stuck_out_tongue: :lol:

lol τελικά μάλλον τα εννοώ αυτά…ήμουν επιρρεασμένος όταν τους έθαβα…#-o
όχι ότι είναι και τίποτα Θεοί βεβαίως βεβαίως,αλλά οκ…:stuck_out_tongue:

συμφωνούμε…

Να μιλήσω για τους mcr ή να πω για τις νέες τάσεις της μόδας; φέτος να ξέρετε είναι πολύ in τα πουά, έτσι μια πληροφορία για τους απανταχού trendy μεταλλάδες.
Όταν πρωτοάκουσα τους mcr και δε τους έβλεπα, αν μου λεγαν ότι οι green day τους γράφουν τα τραγούδια θα το πίστευα. Σκέφτηκα οκ ακολουθούν δοκιμασμένα μονοπάτια που κάνουν επιτυχία δεν είναι κακό να βγάλουν κι αυτοί κάνα φράγκο αφού έχουν έστω το ταλέντο να μιμούνται, αλλά όταν είδα ότι ήταν σαν καρναβάλια κι ότι ο αρχηκαρνάβαλος έκανε τις εκφράσεις του billy joe, ξεχύλησε το ποτήρι:p αυτάαα, απορώ πώς τους επιτρέπεται η κυκλοφορία

Ενώ ο μπατίφλωρος που έχεις ας πούμε για avatar δεν είναι για τα καρναβάλια. Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα. Μια χαρά μπάντα είναι οι MCR για το στυλ τους και σε όποιον αρέσουν. Απορώ γιατί κάθεστε και κάνετε τόσο πολύ θέμα κάτι που δεν σας αρέσει.

+1 και για τον μπατίφλωρο:p και για τους MCR oι οποίοι παίζουν αξιοπρεπή μουσική.

Αν ο Φιλιππος ακουει MCR, τοτε εγω ειμαι ο παπας της Ρωμης…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

:papas::papas::papas:

Πολυ θαθελαν οι Green Day να γραφουν τοσο καλα τραγουδια…

H παραγωγή και ο ήχος των Green Day έχουν κάποιες ομοιότητες με τους MCR λόγω κάποιων μικρών prog-punk επιρροών, αλλά οι συνθέσεις σαν συνθέσεις απολύτως καμία σχέση![-X

sostos…arketa analisame tis poudres kai ta make-up…

Δεν διαφωνώ ότι το avatar μου είναι για τα καρναβάλια, αλλά είναι αυθεντικό καρναβάλι, ενώ ο άλλος ο βασιλιάς καρνάβαλος μιμείται το καρναβαλοαβατάρ μου, αυτό μου τη σπάει σ αυτούς, δηλαδή κανείς άλλος εδώ δε συμφωνεί ότι αυτό το group μιμείται τους green day;
Το να γράφουν παρόμοια τραγούδια δε το κατηγόρησα σε καμιά φάση, αφού έχουν το ταλέντο και γράφουν τέτοια τραγούδια καλά κάνουν

¶λλο μία από τις επιρροές και άλλο μιμείται :wink: σε καμία περίπτωση δε μιμείται…

Μάνο πέρα από τις επιρροές που πα άλλες 2-3 φορές ότι δε με ενοχλούν. Ο τραγουδιστής των mcr δε μιμείται τις γκριμάτσες και όλες τις εκφράσεις του billy joe;

a ok για γκριμάτσες πάω πάσο… απλά νόμιζα ότι εννοούσες άλλο πράγμα… μουσικά μιλάω πάντα και μόνο μουσικά κρίνω ένα συγκρότημα…

Οταν λεμε οτι ενα συγκροτημα μιμειται καποιο αλλο δεν ειναι δυνατον να λεμε για τις γκριματσες. Τοτε ολοι οι μεταλ μουσικοι μιμουνται ο ενας τον αλλον…

Η ουσια ειναι οτι οι MCR για μενα γραφουν αρκετα καλυτερα κομματια (και με καλυτερους στιχους) απο τους Green Day…

Ενίοτε οι στίχοι των GD είναι αρκετά καλοί, αλλά κάπου καταντούν κουραστικοί με την punk-νοοτροπία στους στίχους του στυλ βρίζουμε την κυβέρνηση κτλ…
Πάντως, γενικά έχουν αρκετά καλούς στίχους…