My Dying Bride - For Lies I Sire (23 Μαρτίου)

Ανυπομονώ μέχρι να το αγοράσω μόνο από το myspace έχω ακούσει κάποια αποσπάσματα…

από ότι διάβασα μέχρι τώρα δεν βγαίνει εύκολα συμπέρασμα για την ποιότητα του album… Για να δούμε.

Βγαίνουν…είναι ποιοτικότατο.
Το ζητούμενο είναι να βρει τη θέση του ανάμεσα στα υπόλοιπα albums των Bride. Πάντα έτσι είναι όταν βγάζουν δίσκο.
Ο εκάστοτε νέος δίσκος τους, συγκρίνεται μόνο με τη δισκογραφία τους. Οποιαδήποτε άλλη σύγκριση με άλλες μπαντες είναι περιττή. Ξέρεις οτι τους πατάνε όλους χάμω :stuck_out_tongue:

Xμμμ διαβασα ασχημα σχολια εδω αλλα το κατεβασα και νομιζω πως καλα εκανα.Τον ακουω συνεχεια και ειναι η πρωτη μου ουσιαστικη επαφη με την μπαντα(ειχα κανει καποιες προσπαθειες και παλιοτερα με angel and the dark river)…Μου θυμιζει πολυ εντονα solitude aeturnus μουσικα:-s(ειδικα το fall with me) ενω τα κομματια μ αρεσουν ολα απο το power doom hitaki,στο θρηνιτικο my body, a funeral και απο κει στα δυο κατα τη γνωμη μου καλυτερα του δισκου shadowhaunt και santuario di sangue ο δισκος σπερνει…Το μονο που δεν συμπαθω τοσο ειναι το ψιλο μπλακ a chapter in loathing.
Επισης το βιολο μου ακουγεται μια χαρα θρηνητικο αλλα μαλλον θα πρεπει να ακουσω και παλιοτερους δισκους τους.
Ηδη ξεκινησα με Like gods of the sun:D

Τελικά το κατέβασα το album και σε μια βδομάδα θα έχω ολοκληρωμένη άποψη.:slight_smile:

Καιρός ήταν να βγάλουν και ένα μετριότατο δίσκο. Από το εξώφυλλο μέχρι και την επιτηδευμένη έως ανούσια επαναχρησιμοποίηση του βιολιού, δεν στέκεται ούτε καν δίπλα στα ΕΠΗ.
Χειρότερο ακόμα και από το σχεδόν ανεκτό Songs Of Darkness.

Δυστυχώς έτσι είναι, πέρα του ομώνυμου δεν βρίσκω ούτε ένα άλλο ενδιαφέρον κομμάτι, πολλά αναμασήματα και αρκετή φλυαρία, το βιολί δεν πείθει, ο δίσκος είναι ανέμπνευστος.
Τα πολλά λόγια τους έκαναν κακό φαίνεται.
Ισως ήταν πολύ δύσκολο να βγάλεις κάτι καλύτερο από το Line…, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά να βγάλεις κάτι εμπνευσμένο.
Προς το παρόν αυτή είναι η γνώμη μου και δεν φαίνεται να αλλάζει, δεν το χω ακούσει δεκάδες φορές αλλά κάνει μπαμ έστω και με λίγες ακροάσεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πάντως το Songs of Darkness τον βρήκα εξαιρετικό δίσκο.

Χειρότερο σίγουρα, αλλά όχι και σχεδόν ανεκτό το SODWOL…Θεοσκότεινος δίσκος με συγκλονιστικές στιγμές μέσα. Τέσπα, γούστα θα μου πεις :slight_smile:

Ο καινούργιος είναι άνω του μετρίου, σίγουρα. Το μειονέκτημά του είναι οτι δεν μας κερνάνε ούτε μία κομματάρα. Τέτοια τραγούδια τα γράφουν και στον ύπνο τους και μάλλον εκεί είναι το πρόβλημα.
Το βιολί καλά έκανε και γύρισε…αλλά μόνο του δε μπορεί να σώσει την κατάσταση. Ουσιαστικά, τα υλικά τα έχουν (φωνή,στίχους,βιολί). Η συνταγή (τραγούδια) αυτή τη φορά δε βγηκε τόσο νόστιμη.

Κρίμα ρε γμτ. Ειδικά αυτή τη φορά έχουν κάνει τρομερή δουλειά στο promotion και δεν έχουν τη δισκάρα για να το εκμεταλλευτούν.

Πολύ μέτριο, απογοητεύτηκα.
Στα μείον και η μάλλον άστοχη χρήση του βιολιού.
Υπάρχει όμως το Chapter in Loathing =)

Nιωθω χαζος!Αν μ αρεσει τοσο πολυ αυτο ποσο θα μ αρεσουν τα υπολοιπα?8O

Πρόσεχε τότε…κάπως έτσι την είχα “πατήσει” και εγώ με το The Light at the End of the World, όταν είχε βγει. Δισκάρα την ανέβαζα, δισκάρα την κατέβαζα (που είναι, μην παρεξηγηθώ). Ώσπου ακούω κάποια στιγμή τα Turn loose the swans και Angel and the dark river που είχαν προηγηθεί και μάζευα το σαγόνι μου απο το πάτωμα.

Αύριο θα πάω να το πάρω!!! Δωράκι στον εαυτό μ!!!8)

To Light ειναι στα τοπ τους ετσι και αλλιως βεβαια.

Εγω παλι το καινουριο το εχω λατρεψει, το εχω καταλιωσει τον τελευταιο καιρο και οσο το ακουω τοσο μου αρεσει. Τα τοπ κομματια ειναι τα My Body A Funeral, Bring Me Victory, το απιστευτο Echoes From A Hollow Soul και το Santuario Di Sangue με τα φοβερα καθαρα του Aaron.
Επισης μια χαρουλα μου φαινεται το βιολι στο καινουριο, για την ακριβεια χαιρομαι που δεν το παρακαναν.

Turn Loose The Swans δεν ξαναβγαινει ρε παιδια, οχι απο τους Bride αλλα απο κανενα συγκροτημα στον πλανητη.

Για εμενα το καινουριο ειναι οτι καλυτερο και οτι σκοτεινοτερο εχουν βγαλει απο το Light, το ξερω οτι ειμαι μειοψηφεια αλλα δεν χαλιεμαι :stuck_out_tongue:

ΥΓ: Εχει παρει κανεις την εκδοση με τις ταμπλατουρες? Αν ναι λεει? Υπαρχει σε κανα δισκαδικο που να ξερετε προς Αθηνα μερια?

Tην ειδα στο Metropolis του…Eλ. Βενιζελος. :stuck_out_tongue:

Μας πεφτει λιγο μακρια γμτ :stuck_out_tongue:

Την εχω παρει εγω … εχει τα tabs απο My Body A Funeral , Fall With Me , Bring Me Victory και ShadowHunt … + μια πεννα .

Γενικα ΟΛΟ το artwork ειναι υπεροχο … ( καλα και μονο του το εξωφυλλο λεει πολλα ) … παρ το ρε συ , αν μπορεις απο το play.com … 12ε μονο …

Μουσικα το cd ειναι μετριο πιστευω … ελπιζω να αλλαξω αποψη αργοτερα …

Οσο για το Turn Loose The Swans … το πηρα , αφου ειχα το Α Line Of Deathless Kings , που μ αρεσε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ , και δεν μου ειπε πολλα σαν cd … Mπορει να ειναι λιγο αιρετικη η αποψη αυτη , αλλα αν οι MDB εβγαζαν τα cd τους , με την αναποδη σειρα , θα ειχαμε την ιδια αποψη για το καθενα ??? … Δυσκολα …

To play.com ειναι καλη λυση αλλα δεν εχω πιστωτικη γμτ :stuck_out_tongue:
Αν το βρω πουθενα θα το τσιμπησω παντως.

Οσο για το Turn Loose The Swans ακου το πιο προσεκτικα, απιστευτα “δυστροπος” δισκος, πραγματικα δεν μπορω να τον περιγραψω με λεξεις γιατι βασικα μου δημιουργει συναισθηματα, αρα μια “τεχνοκρατικη” αναλυση δεν εχει κανενα νοημα :stuck_out_tongue:

Το turn loose the swans εχει μια διαστροφικη καταθλιψη

Ο καλύτερος δίσκος μέχρι στιγμής από όσους έχουν κυκλοφορήσει φέτος!!!

Τώρα τ’άκουσα… Περίμενα να φύγει ο ντάλα ήλιος του καλοκαιριού για ν’ακούγεται καλύτερα! :stuck_out_tongue:

Δυστυχώς δε μ’άρεσε ιδιαίτερα και το βρήκα λίγο ανέμπνευστο. Το προηγούμενο (Line Of Deathless Kings) απείρως καλύτερο. Θετικό στοιχείο πάραυτα η επιστροφή του βιολιού που μου’χε λείψει… :wink:

Πριν λίγες μέρες τον απόκτησα, και τώρα με το φθινοπωρινό σκηνικό έρχεται και δένει απίστευτα:):!:
Μαζί με Mastodon, Poem, απ’τα καλύτερα του 2009:):!: