Nέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη την χώρα

Nέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη την χώρα με γοργούς ρυθμούς.
Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς …έχει μόνο έναν σκοπό…
Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση …την… ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν.

Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα.

Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα.

Η γριά σε ενα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο εσυ θα μείνεις, εσυ όμως θα τα φας όλα…

Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της.

?Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους?

ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!

:D:D:D

Ο κοσμος αρχισε να τα χανει.

Χωρις πλακα, συμφωνω απολυτα με την κινηση.

Πριν λιγο καιρο σε μια συζητηση που ειχα με φιλους, ειχα υποστηριξει την αποψη οτι δικαιωμα ψηφου θα πρεπει να υπαρχει μεχρι μια ηλικια.

Για δυο λογους : Πρωτον, ο καθαρα βιολογικος/ιατρικος λογος οτι τα εγκεφαλικα κυτταρα εκφυλιζονται οταν γερνας αρα δεν μπορει να εχεις παντα καθαρη και ολοκληρωμενη κριση, και δευτερον διοτι ο ενεργος πληθυσμος και οι παραγωγικες δυναμεις της κοινωνιας θεωρω πως εχουν αποψη μεγαλυτερης βαρυτητας για το προς τα που θα παει η κοινωνια απ’οτι οι συνταξιουχοι πλεον (χωρις αυτο να σημαινει οτι σε θεματα προνοιας και αναγκων θα υστερουν σε κατι, μην παρεξηγηθω ετσι?)

Το ξερω οτι αυτη η αποψη μπορει να σηκωσει θυελλα διαμαρτυριων (και μαλιστα φανταζομαι ηδη και τους γιουζερς που θα σπευσουν να κατακρινουν αυτη την προσεγγιση), αλλα πραγματικα ΔΕΝ εχουν ολες οι ψηφοι την ιδια βαρυτητα.
Το βρισκω απολυτως λαθος η ψηφος ενος νεου που ενημερωνεται συνεχως και ζει την πολιτικη και κοινωνικη πραγματικοτητα απο μεσα και απο πρωτο χερι (ή απο πρωτο γκλομπ καλυτερα), να ισουται με την ψηφο της καθε γριας στο απομακρο χωριο που η μονη της ενημερωση και αποψη για τα κοινα διαμορφωνεται απο τα δελτια ειδησεων στις 8.
Ε οχι λοιπον. Κρυφτε ταυτοτητες, κλειδωστε τους στο μπανιο,whatever, αρκει να μην κριθει το μελλον το δικο μας και των παιδιων μας απο διαφορα σαλεμενα παππουδια με τετοιο βαθμο πολιτικου οπαδισμου που χρηζει ψυχιατρικης αναλυσης.

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ :!:

:-s:-s:-s

Εγω το παραδεχομαι, ειμαι λιγο ρατσιστης με τις γριες και τους γερους. :!:

Ειδικα με τις γριες που ορμανε και σε σπρωχνουν στο λεωφορειο. ΑΠΕΛΑΣΗ.

Άμα είναι νέος (πχ αδελφός,φίλος) τον αφήνουμε να ψηφίσει? :lol:

Α ρε κατακαημένη Ηρακλάρα, πλέον σου γυρίζουν την πλάτη, βρίζοντάς σε σκαιότατα κιόλας, ακόμα και οι μέχρι πρότινος πιο ένθερμοι υποστηριχτές σου.

:lol::lol::bleh:

Τι να κανουμε, αυτο το παρατσουκλι μας ετυχε, θα το υποστουμε. :smiley:

:lol:

τωρα για το κινημα τι να πω,πιο επικινδυνοι μου φαινονται οι δαπιτες της σχολης μου.

Εγώ λέω να γίνεται και drug test σε όσους ψηφίζουν (ο μπάφος καταστρέφει εγκεφαλικά κύτταρα), iq test (μόνο αν έχεις πάνω από 120 θα μετράει η ψήφος), τουλάχιστον 2 MSc και minimum εργασιακή εμπειρία 10 χρόνων.

Μετά, από αυτούς τους 300,000 Έλληνες που θα ικανοποιούν τα παραπάνω κριτήρια, θα κρατήσουμε κι όσους δεν είχαν ιστορικό καρδιοπάθειας/καρκίνου στην οικογένεια τους και όσους δεν έχουν πόντους ποινής στο δίπλωμα οδήγησης τους, άρα οδηγούν στρωτά.

Μόνο αυτοί οι Έλληνες αξίζουν να αποφασίσουν για το μέλλον αυτού του τόπου. Ποιος τους γαμάει τους συνταξιούχους, τους φοιτητές και τους ανειδίκευτους;

Να 'τος και Πλατωνικός ο Κάρβου:p

Εγώ λέω να βάλουμε συντελεστη. Σε μια κάλπη οι άνω των 65, σε μια άλλη οι κάτω. Η κάλπη των άνω να έχει συντελεστή τη μονάδα ανά ψήφο ενώ αυτή των κάτω 1.5 ανά ψήφο. Σαν το “χρυσό παπούτσι” ένα πράμα…

Γαματο. Να, αν σας φαινεται αυτο που προτεινα ακραιο, αυτη θα ηταν μια πολυ ωραια λυση. :thumbup:

Και να γίνεται και μια κλήρωση από την κάλπη των πρεσβύτερων. 50 τυχεροί θα κερδίζουν μια καινούργια οδοντοστοιχία!

ναι μπραβο μεγαλη λυση παιδια!

πρωτον οσο και να γερναει ο αλλος εχει το δικαιωμα να ψηφιζει και ΚΑΝΕΙΣ να δε μπορει να του το στερει αυτο.Ειναι σα να αχρηστευεις την κριση των ηλικιομενων.Φαντασου να εισαι εσυ σε αυτη την ηλικια και να σε αντιμετωπιζουν σα καθυστερα.
Δευτερον αυτη η προσπαθεια ειναι σα να εισαι χοντρος και να κανεις λιποαναροοφηση για να αδυνατισεις.ΒΡΕ ΓΙΔΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΑ ΒΟΔΑΡΟΣ ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ?
Τριτον ποιος μου λεει οτι εσυ εισαι πιο εξυπνος απο τη γιαγια σου?Και ποιος σου εδωσε την ιδεα οτι εισαι τοσο γαματος ωστε να το εφαρμοσεις?

σκετη βλακεια ειναι.

Μου θυμίζει το επιχείρημα που υπήρχε στην Ελλάδα τη δεκαετία του '20 ως προς την απαγόρευση δικαιώματος ψήφου στις γυναίκες (επειδή έχουν περίοδο - άρα μειωμένη κρίση - και όχι όλες ταυτόχρονα, άρα δεν μπορεί πρακτικά να ρυθμιστεί ώστε τη μέρα των εκλογών να μην έχει καμία γυναίκα περίοδο, για να μπορεί να ψηφίσει #-o ). Προσπαθώ να βρω το σχετικό άρθρο της εποχής να το ποστάρω.

Βέβαια, στο θέμα μας, στην αρχαία Αθήνα οι ιδιώτες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά, και σήμερα οι ιδιώτες - ανεξαρτήτως ηλικίας - είναι πααααρα πολλοί δυστυχώς. Χμμμμμ :-k

Η θεωρια της εξελιξης?
Μονο απο την δικια του γιαγια ομως, γιατι η δικια μου ψηφιζει ανταρσυα.

Να τετοιες περιπτωσεις δεν τις κλειδωνουμε, αλλα τους πληρωνουμε και τα μεταφορικα εξοδα αμα χρειαστει για να πανε στο χωριο να ψηφισουν. :slight_smile:

… και δεν θα ψηφισω ανταρσυα ε - οπως φαινεται και απο αλλο τοπικ - το ξεκαθαριζω για να μην λετε οτι κανω χαρη μονο στους γερους με τους οποιους συμφωνω απολυτα. :stuck_out_tongue: