Eπαιξα χθες το “Path To Greatness” mode που εχει το παιχνιδι.
Μολις ξεκινας σου εχει την επιλογη αν θα πας για “Heat Dynasty” η αν θα ακολουθησεις διαφορετικο δρομο (υποθετω οτι με τη 2η επιλογη το καλοκαιρι του 2014 που μενει free agent o James επιλεγεις αλλη ομαδα). Ενω νομιζα πως θα ηταν my player φαση με ολοκληρα πρωταθληματα κτλ, τελικα ειναι κανονικα μεμονωμενα παιχνιδια βασισμενα σε υποθετικα σεναρια οπου χειριζεσαι ολη την ομαδα και οχι μονο τον James και παιζεις με φιξαρισμενο επιπεδο δυσκολιας και 6λεπτες περιοδους - δεν αλλαζουν αυτα (κατι σαν το mode του Jordan). Μετα το τελος των παιχνιδιων σου δινονται καποιοι ποντοι και βαθμολογεισαι με 0 εως 3 αστερια χωρις να εχω καταλαβει αν εξυπηρετουν σε κατι.
Εγω επελεξα τον διαφορετικο δρομο.
Πρωτο παιχνιδι ηταν εναντιον των Spurs αρχες του 2014 ενα ατυπο rematch των τελικων του 2013 και το εχασα.
Δευτερο παιχνιδι ηταν Φεβρουαριο 2014 εναντιον των Clippers οπου και οι δυο PGs ειναι τραυματιες και πρεπει με τον James να παιξεις ως PG ολο το παιχνιδι (κερδισα εδω).
Τριτο παιχνιδι ειναι το τελευταιο της κανονικης περιοδου εναντιον των Lakers και σε αυτο κρινεται το αν θα βγει MVP ο James η ο Bryant (και σου εχει σκοπο να επισκιασεις σε στατιστικα τον Bryant). Παροτι με τον James εκανα σχεδον triple double (30, 5, 10) ο Bryant ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ. Μου εβαλε 43 ποντους εκ των οποιων οι 24 στο τριτο δεκαλεπτο κι εχασα
Τεταρτο παιχνιδι ειναι 1ος τελικος Ανατολης 2014 εναντιον των…
… Sixers… με βασικο SG τον… Allen Iverson! Και καλα εχει γυρισει στο ΝΒΑ και κανει φοβερη σεζον οδηγωντας τους Sixers τελικο ανατολης. Αυτο δεν το εχω παιξει ακομα
Συμπαθητικο mode μου φαινεται, ειμαι περιεργος τι αλλα σεναρια εχουν σκαρφιστει αραγε (να γυρναει και ο Jordan στους Bobcats?:lol:)
Ειναι ωραιο το γεγονος πως οι περιγραφες των αγωνων εχουν προσαρμοστει στο mode