Nba

Τι παικταράς ο Μπίμπι! Τον είχα στο ΝΒΑ δίδυμο μαζί με τον Webber, double double σε κάθε παιχνίδι ασσίστ πόντους.

1 Like

Για πείτε πρεντικιονς

Εγώ θέλω knicks in six γιατί κάνει ρίμα, αλλά μάλλον βλεπω Spurs in seven (για να μη πω 5)

Και για τους filthy degenerates, το παρολι του game 1

Summary

1 Like

Αν χασεις κατι θα ειναι τα 2 τριποντα του Βασελ λεω εγω.
Ολα τα αλλα τα βλεπω :stuck_out_tongue:

Η λογικη λεει Spurs in οσα χρειαστει, αλλα δεν εχω ξεγραψει ακομα τους Knicks. Ειναι ωραιο ματσαπ, και αν ηταν μια ομαδα στην Ανατολη που θα μπορουσε να χτυπησει τους Spurs ειναι αυτη που εχουμε, με πιθανο αστερισκο στους Celtics αν τους μπουν τα τριποντα σε 4 απο τους 7 αγωνες (που ειναι tall ask)

Επειδη πρεπει να διαλεξω κατι θα πω Knicks in 6 κι εγω.

Χρειαζονται κλοπη ενος ματς απο τα πρωτα δυο στο Σαν Αντονιο και πληρη υπερασπιση εδρας. Δεν βλεπω αλλον τροπο να κερδιζουν, μου φαινεται αδυνατο να παρουν 2 ματς εκτος εδρας.

1 Like

Spurs 4-1

Σκληρός μαδαφάκα:

1 Like

καλο καψιμο

2 Likes
Summary

Το καλύτερο που κατάφερα ως τώρα

edit

MADE IT

εφαγα τρελό κόλλημα

6 Likes

Το δικο μου καλυτερο.

you wish… σε πρόλαβα :stuck_out_tongue:

με τις 10 πρωτες προσπαθειες, χωρις τις βοηθειες και με κρυμμένα τα στατς, βαζω αυτο και αμα καω καηκα για κατι καλυτερο

εδιτ, α εκανα ενα καλυτερο θα τα βαζω εδω ετσι για το σπαμ:

Summary

Χαχα ωραιος

Την πρωτη φορα εκανα 64-18, την δευτερη 68-14, ωραιο καψιματακι

Η πρωτη μου αποπειρα:

Με 7-8 προσπάθειες

2 Likes

0 blocks per game ο Wilt;;;

The NBA only began officially tracking blocks and steals in the 1973–74 season.

Ακόμα κι έτσι βέβαια πόντοι -ριμπαουντ

2 Likes

67-15 χωρίς stats σε 10 προσπάθειες. Τώρα κόλλησα να βγαλω το τέλειο χωρίς stats.

Τι ματσαρα γινεται ρε.

Οι Knicks υπερτιμιοι. Νομιζω πως αν και δεν περιμενα να ισοπεδωθουν σε καμια περιπτωση (δεν κανεις 11 συνεχομενες νικες στα playoffs αν δεν εχεις εξαιρετικη ομαδα, οσο αδυναμοι να ηταν και οι αντιπαλοι), υπηρχε παντα η πιθανοτητα να τους παρει παραμαζωμα ο Wemby.

Πρεπει να το παρουν αυτο το ματς οι Knicks, θα γινει χαμος στα επομενα ματς ετσι.

EDIT:

Tο πηραν λογικα

1 Like

Τρομοκρατία

1 Like

Θα βγαλω βιντεο στους δρομους πριν το ματς της Παρασκευης.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε τι γινεται. Δηλαδη οκ, μπορειτε, αλλα μιλαμε για καθε μπαρ, καθε εστιατοριο, καθε deli market, καθε σπιτι, ΠΑΝΤΟΥ ΝΙΞ ΦΑΝΕΛΕΣ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΧΑΜΟΣ.

Καλα ετσι και παρουν το πρωταθλημα θα καουν πολλα πραγματα.

3 Likes