Πάλι τον ξεχωρίζει από τους Έλληνες όμως με τη δήλωση που διαβάζω. Υποννοεί πως δεν είναι Έλληνας ενώ και Έλληνας είναι και η ελληνική ιδιότητα δεν είναι μετρίσιμη για να επιτρέπει σύγκριση. Αυτό είναι που λέω πως δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τύπους σαν τον Πλεύρη τώρα ή να τους παίρνουμε έναν-έναν όσους έλεγαν βλακείες πριν και θα κάνουν κωλοτούμπα τώρα. Απλά κερδίζουν χρόνο προβολής για να δευτερολογήσουν και να συντηρήσουν το μίσος που τους δυναμώνει. Μόνο για τον Γιάννη και το ήθος του θα έπρεπε να είναι η συζήτηση.
Το ίδιο λέω και για όλους τους άμπαλους Αμερικάνους δημοσιογράφους που έλεγαν τόσο καιρό βλακείες για τον Γιάννη και τώρα όλο ο κόσμος τους παρακολουθεί (=τους δίνουν views και λεφτά) που κάνουν κωλοτούμπα και παραδέχονται τον Γιάννη. Κανονικά θα έπρεπε unfollow σε όσους έλεγαν βλακείες και όχι follow more closely μη τυχόν και χάσουμε την κωλοτούμπα τους. Εν κατακλείδι: oi Bucks δε χρειάζονταν τον CP3 για να πάρουν τίτλο αλλά τον Holiday, ο Γιάννης δε χρειάζεται το τρίποντο γιατί δούλεψε το mid-range παιχνίδι του που ήταν σημαντικότερο και ας μη το πήραν χαμπάρι οι δημοσιογράφοι, το σύστημα με το διπλό σκριν στην κορυφή είναι easy money για τον clutch Middleton, ο Bud είχε process για να φτάσουν οι Bucks στο τωρινό επίπεδο, τα συμβόλαια που έχει δώσει ο Horst είναι σωστά κοστολογημένα, αν o Middleton ήταν ο Batman τότε ο Γιάννης είναι ο Superman κι όχι ο Robin, και σκατά σε όλους τους ρατσιστές φασίστες που θέλουν να φυτοζωούν εις βάρος ανθρώπων με το ήθος της οικογένειας Αντετοκούνμπο. Η Ελληνική κοινωνία πρέπει να βοηθήσει ακόμη περισσότερο αυτούς τους ανθρώπους να έχουν την εξέλιξη του Γιάννη.
Περναω απλα να πω ξυδάκι σε όλους τους φασίστες και ρατσιστές. Απλόχερο κέρασμα απο τον Γιάνναρο που αποδεικνύει κάθε μέρα ότι πέραν του ότι ειναι ένας εκπληκτικός παίκτης, είναι ένα φοβερό παιδί από μια συγκινητικά δεμένη οικογένεια.
Τώρα με κάτι κουράδες που προσπαθούν να μείνουν στην επικαιρότητα εκμεταλλευόμενοι την περίσταση, νομίζω προφανώς δεν αξίζει να ασχολούμαστε.
Είμαι χαρούμενος που ο Γιάννης και τα αδέρφια του κατάφεραν να ξεφύγουν από την κωλοχώρα μας και να ανοίξουν τα φτερά τους.
Κάθε παιδί αξίζει το καλύτερο στη ζωή, όπως κι όλα τα παιδιά που είναι κλεισμένα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης (βλέπε Μοριες κλπ) και θαλασσοπνίγονται για ένα καλύτερο αύριο.
Περί superteams υποψιάζομαι πως μπορεί να δούμε Paul στους Lakers μαζί με Lebron (βέβαια και με τους 2 στα 37 πλέον super- ΚΑΠΗ θα είναι αλλά anyway). Νομίζω μπορεί να μείνει ελεύθερος φέτος και να αναζητήσει νέο συμβόλαιο.
Lillard μπορεί να πάει για Sixers. Νομίζω πως μπορούν να δώσουν καλύτερα ανταλλάγματα.
Τελευταίο: ο Γιάννης θα πρέπει να αποφύγει τις αναφορές στις superteams ως κάτι κακό. Εκτός του ότι μπορεί να παίξει και αυτός σε superteam στο μέλλον (πχ το Milwaukee να φτιάξει μια με αυτόν) δεν προκύπτει από κάπου πως θα πρέπει να μειωθεί η καριέρα όσων δεν είχαν την τύχη του Γιάννη να κερδίσουν νωρίς στην καριέρα τους τίτλο με την ομάδα που έγιναν drafted. Ας κάνει focus σε αυτό που πέτυχε και όχι σε αυτό που πέτυχαν/ δεν πέτυχαν άλλοι.
Και φέτος οι τελικοί είχαν σχετικά μικρή τηλεθέαση. Δεν αποκλείεται η λίγκα να προτιμάει τις superteams και αυτά να τα βρει μπροστά του.
Καλά η λίγκα σίγουρα προτιμάει τις superteams και σε μεγάλες αγορές κατά προτίμηση.
Αλλά αν αναφέρεσαι στη δήλωση περί δυσκολότερου μονοπατιού, εντάξει δίκιο έχει εδώ που τα λέμε. Τώρα αν χρειαστεί να βρεθεί σε superteam στο μέλλον για να το ξαναπάρει (πολύ πιθανό), σιγά, δε θα είναι και ο πρώτος που θα κάνει κωλοτούμπα.
που σαι ρε κάρβου, πότε θα πάμε για καμιά μπάλα;;;
Πάντα υπάρχει ο παράγοντας τύχη σχεδόν σε όλες τις επιτυχίες και σε όλα τα αθλήματα. Όπως όταν έβγαζα συστημένες σέντρες στο κεφάλι του @ChrisP και όλοι νόμιζαν πως είμαι μπαλαδόφατσα ενώ αυτός ήταν γρήγορος
Επειδή το είδα live, ο Γιάννης το μόνο που είπε ήταν ότι τη δεδομένη στιγμή που έπρεπε να αποφασίσει τι θα κάνει, το να πάει σε superteam θα ήταν εύκολη επιλογή γι’ αυτόν αλλά δεν ήθελε να το κάνει. Και πάνω στην ίδια δήλωση είπε ότι δεν θέλει να εκθέσει κάποιον λέγοντάς το αυτό (“I don’t want to put anybody on the spot”, προφανώς LeBron και KD). Είναι πολύ εύκολο γενικά τέτοιου είδους δηλώσεις να φαίνονται ατυχείς out of context που λέμε όταν τις διαβάζεις αλλά δεν τις έχεις δει/ακούσει ο ίδιος αλλά δεν υπάρχει περίπτωση κωλοτούμπας εδώ, ειδικά από τη στιγμή που το πήρε το πρωτάθλημα με το Milwaukee. Όποιος του το χτυπάει αυτό αργότερα αν τυχόν συμβεί, δικό του πρόβλημα γιατί κατάλαβε ό,τι ήθελε να καταλάβει και όχι αυτό που είπε ο Γιάννης.
Και παρακολουθώντας Twitter γενικά, το τι πίπες έχουν γραφτεί από παρουσιαστές κλπ. πάλι δε λέγεται, μέχρι και ότι οι Bucks είναι superteam γιατί έχουν τρεις All-Stars λέει
Ναι τις είδα κι εγώ και δεν είπε κάτι τραγικό. Σε κάθε περίπτωση όμως η συμβουλή μου είναι να αποφεύγει τις αναφορές από εδώ και πέρα όσο γίνεται. Τόσο για αυτό το θέμα όσο και για κάθε άλλο χαζό θέμα που συντηρούν οι δημοσιογράφοι εκεί και δεν έχει απάντηση μεν αλλά έχει δογματικούς δημοσιογραφους. Παραμένει ξένος (μη Αμερικάνος) και έτσι παίρνει μεγαλύτερο ρίσκο μιλώντας στη μη μητρική του για κάτι που του είναι ξένο και ενώ απευθύνεται σε κοινό που μέρος του δε θα τον υπερασπιστεί ακριβώς επειδή είναι ξένος.
Πχ είπε πως θα ήταν η εύκολη επιλογή. Γιατί θα ήταν εύκολη επιλογή; πως το ξέρει; ήταν πιστεύει και για τους άλλους εύκολη επιλογή; ήταν λίγοι για τα PO δηλαδή οι περσινοί του συμπαίκτες ενώ αυτός ήταν στο επίπεδο που έπρεπε; κλπ Αφήνει κερκόπορτες σε κάθε περίπτωση. Για αυτό και έχω ήδη δει 2-3 YouTube videos που ερμηνεύουν κατά το δοκούν αυτό που είπε. Εμένα αυτή θα ήταν η συμβουλή μου. Haters gonna hate θα μου πεις
Ναι. Θα ήταν η εύκολη επιλογή. Το έχουν πει καπου 599 δημοσιογράφοι και για τον Λεφλοπ και για τον Ντουραντ. Και ναι, ήταν εύκολη επιλογή για όσους το έκαναν. Δεν μίλησε πουθενά για τους συμπαίκτες του. Ούτε τους έχει μειώσει ποτέ. Τα βίντεο στο YouTube που αναφερεις είναι κατά 99% από μίζερα ανθρωπάκια
Ο Ντουραντ έγινε drafted - όχι κατ’επιλογήν- από ένα ιστορικό franchise που πούλησε το κοινό του γιατί έλαβε καλύτερη προσφορά από την Oklahoma. Κανείς δε του το δίνει αυτό το credit που σηκώθηκε και έφυγε από ένα άρρωστο franchise που δεν είχε κοινό και το οποίο γύρισε την πλάτη του στο Σηάτλ. Όλοι λένε την “εύκολη λύση” διάλεξε α) λες και δε τη διάλεξαν επίσης οι GSW του Curry και β) ήδη έμπλεξες τον Ντουραντ και τον Λεμπρον στη συζήτηση σχετικά με το τι είπε ο Γιάννης ενώ όπως εξηγήθηκε επάνω ο Γιάννης διαχώρησε τις θέσεις του από επιλογές άλλων παικτών.
Για αυτό λέω πως κέρδος του θα είναι να αποφεύγει τέτοιες συζητήσεις.
Αυτά που γράφεις για Ντουραντ δεν τα καταλαβαίνω καθόλου. Είχε 29 επιλογές, και έκανε κυριολεκτικά την επιλογή που είχε τον πιο εύκολο δρόμο για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες των GSW έμειναν στην ομάδα που έγιναν draft, δεν έφυγαν για καπου πιο εύκολα. Δεν κολλάνε στην κουβέντα
Διάβαζα σήμερα στο Athletic πως το front office των GSW δεν πιστεύει πως έχει ελπίδες να προσελκύσει το Lillard. Βασικός λόγος είναι - λέει - το πρωτάθλημα του Γιάννη με τους Bucks που λίγο-πολύ “ενέπνευσε” τον Dame και ουσιαστικά πιέζει περισσότερο για ενίσχυση παρά για trade.
Οι Warriors πάνε μάλλον για Beal, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αφού έχουν πολύ καλά pick αλλά και τον Wiseman να προσφέρουν αν οι Wasinghton πάνε σε rebuild.