Τι εχει ο καιρος ;
Γυρίσματα? ;p
Αυτό ακριβώς! Δεν έχει τπτ. Υπήρξαν πιέσεις να μην γίνουν τα ματς για να μην έχουν μετακινήσεις οι ομάδες (παίζουμε σε γήπεδα από τα βόρεια έως τα νότια προάστια), αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος φοβάται περισσότερο τον ιό παρά τον καιρό.
Πόσο δίκιο! Είδες από το πρωί; Συννεφιά, ήλιο, βροχή. Άλλα αντ’ άλλων.
Btw, τι κάνεις εσύ εδώ μέσα; Δήλωσες συμμετοχή για τη μπάλα;
ναι δεν ήξερα ότι το θρεντ είναι κλειστό ;p
συμμετοχή για τσηρλήντινγκ ίσως, να προετοιμάζομαι τώρα που θα ανοίξει το επάγγελμα
Προφανώς αστειεύομαι. Καλή ιδέα το τσιρλίντινγκ, ίσως κάνουμε μαζί. Άλλωστε μπάλα θα ξαναπαίξουμε το 2028.
Τι έχουμε εδώ?
Τι να έχουμε ρε μαν μου, περασμένα μεγαλεία…
Απόλυτη μελαγχολία αυτό το θρεντ, αφήστε το να πνιγεί στα έγκατα του φόρουμ και σε 2-3 χρόνια (ίσως) που θα ξεμπερδέψουμε με την μαλακία που μας τυραννά τα ξαναλέμε.
Τι έχουμε εδώ ;
Δηλαδή τώρα ομαλοποιήθηκε η κατάσταση σύμφωνα με εσένα;
Πάμε ρε λέσια
Λογικά όσοι είναι Άρσεναλ δε θα μπορέσουν να κατέβουν και θα ζητήσουν αναβολή
Εγώ είμαι στο 80-20, πάμε-δεν πάμε, έχουμε κάνει όλοι (?) τρίτη δόση, κάνουμε κι ένα rapid μια μέρα πριν αν είναι, και παίζουμε κάπως safe (?)
Αναλογα τον ογκο δουλειας και την περιοχη που θα με τραβατε, ειμαι μεσα. Τα εχω ξαναπει ομως, σνομπαρω τα 5Χ5. Σε μεγαλα μεγεθη (γηπεδων ε;) ειμαι μεσα.
Aς δηλώσουμε συμμετοχή λοιπόν, πόσοι είναι διαθέσιμοι για να κανονίσουμε τις επόμενες δύο βδομάδες?
Εγω μέσα
Ψηνομαι
θυμαται κανεις παλιουρας το γιουσερνεημ εκεινου του θεουλη που ερχοταν με τα βαρακια στα χερια να παιξει;
Με βαράκια;;
Πιανομαι αδιάβαστος και δε μ’ αρέσει.
Κάνα άλλο κλου;