Nba

Oπως και να 'χει ο Brewer ειναι αρκετα χρησιμος στους Rockets σε αντιθεση με τον Παπ.

Τωρα, για LeBron ισχυει, αλλα, και παλι, μια χαρα τον κοπανουσε το Harden προχτες και δεν του σφυριξαν ουτε ενα φαουλ.

Καλά για το χθεσινό η αλήθεια είναι πως οι διαιτητές άφησαν πολύ το σκληρό παιχνίδι. Αν τα σφύριζαν όλα βέβαια θα έμενε με 3-4 παίκτες η κάθε ομάδα. Πολύ play-off φάση, έπεσε πολύ ξύλο. Harden, Lebron θα μετράνε μελανιές σήμερα.

Παντως εγω οσο τους εχω δει τους Καβς οντως εχω δει σημαντικη ανοδο, και το θεμα ειναι οτι δεν τους κοβει κανεις απ την ανατολη εκτος συγκλονιστικου απροοπτου. Ουσιαστικα οπως ειναι το συστημα εχουν τσαμπα εισιτηριο για τους τελικους, οπου θα παιξουν με καποια ομαδα της δυσης που θα χει φτυσει αιμα.

Εγω νομιζω οτι λογω αυτου ειναι πολυ ευκολα ενα απ τα 2-3 φαβορι για τον τιτλο, ισως κ το πρωτο.

Εγω την Ατλαντα δε θα την ξεγραφα τοσο ευκολα. Τους υπολοιπους σιγουρα, την Ατλαντα δεν ξερω, αν και ισως να μην αντεξει στα πλεηοφφ.

Στο μεταξυ, οι δυσμοιροι οι Μπουλς εχασαν και Μπατλερ για 1,5 μηνα.

Τελικούς μπορεί να φτάσουν λόγω πολύ αδύναμης ανατολής αλλά δεν θα γίνει εύκολα. Δεν πρόκειται να κάνουν παρέλαση στα play-off σε καμιά περίπτωση. Αν θα πάνε τελικούς θα τους πάει ο Lebron με δυσκολία. Έχουν πολύ ανώτερο roster αλλά όχι ομάδα.

Όσο για την ομάδα της δύσης που θα πάει τελικούς… αυτό έλεγαν όλοι για τους Spurs πέρυσι, ότι θα είναι κουρασμένοι (δεν είναι και λίγα τα παππούδια εκεί πέρα) αλλά τους πήδηξαν κανονικά τους Heat. Με τους cavs θα έχουν θέμα; (όποιοι πάνε τέλος πάντων)

Η Ατλαντα εχει ξεφουσκωσει μετα απο το All Star Break οποτε δε μου φαινεται απειλητικη.

Οι περσινοι Σπερς νομιζω ηταν απ τις καλυτερες ομαδες που εχω δει κ δε θα εχαναν ουτε απο τον Ιησου Χριστο σε αυτα τα πλειοφφς.

Φετος ομως δε νομιζω οτι υπαρχει καποια τοσο αποφασισμενη ομαδα που να φαινεται τοσο ανικητη κ να εχει κ την εμπειρια των πρωταθληματων.

Ναι οι Warriors ειναι πολυ δυνατοι αλλα δεν ξερω ποσο με πειθουν για πρωταθλημα. Απο κει και περα οι Thunder κ οι Spurs εχουν μεινει πολυ πισω κ θα παιξουν πολλα παιχνιδια εκτος εδρας. Portland και Memphis ειναι καλες ομαδες αλλα δε νομιζω οτι εχουν την εμπειρια για να φτασουν αρκετα ψηλα, και οι Mavs δεν ειναι καθολου δεμενοι και ο Ροντο απλα δεν κολλαει. Οι Clippers ιδρωνουν καθε φορα γιατι ο παγκος δεν τραβαει κ δεν εχουν καλους περιφερειακους αμυντικους (επισης στα πλειοφφς θα γαμηθουν ολοι οι αντιπαλοι να κανουν Hack A DeAndre).

Ουσιαστικα στη Δυση βλεπω σαν δυνατα φαβορι Warriors και Rockets, δυνατα αουτσαιντερ Thunder και Spurs, αλλα οπως κ να χει κανεις δε φαινεται τοσο πανισχυρος οσο οι περσινοι Spurs.

Αντιθετα οι Καβς εκτος του Λεμπρον που κανει παλι πολυ καλη χρονια, εχουν καποια στοιχεια που οι Heat ουτε που ονειρευονταν, ιδιως την αμυνα του Shumpert. O Irving μπορει να παρει παιχνιδια μονος του, ο Love λογικα θα ξυπνησει σε καποια φαση και προς το παρον ειναι αξιοπιστος ακομα κ ο Smith. Εχουν καλους αναπληρωματικους σε ολες τις θεσεις, και αν δεσουν λιγο ακομα τοτε δυσκολα τους κοβει καποιος.

Και μην ξεχναμε τα χαλια των Wade και Βοsh στα περσινα πλειοφφς, ο Λεμπρον τους κουβαλησε μονος του σε πολυ μεγαλο βαθμο. Αντιθετα φετος εχει εναν Irving να τον ξεκουραζει και παρα πολλους χρησιμους ρολιστες. Νομιζω οι φετινοι Καβς θα ειναι καλυτεροι απ τους περσινους Χιτ.

Μακαρι να βγω ψευτης προφανως.

5-1 εχει η Ατλαντα μετα το All Star.

Ωχ ναι δικιο εχεις, δεν ξερω πως μου χε μεινει η εντυπωση.

Ε μακαρι τοτε.

Επική γκάφα DeAndre Jordan χτες… Ακόμα γελάω με τη φάτσα του Paul όταν του φώναζε… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτο

Εγω συμφωνω οτι οντως πρεπει να μειωθουν τα φιλικα πριν την σεζον και να μην γινεται τοσο μεγαλο πανηγυρακι με τους χορηγους και τις περιοδειες το καλοκαιρι για να ξεκουραζονται οι παικτες.

Απο εκει και περα αν και δεν τον πολυπαω και τον θεωρω ανωριμο ως παικτη, ο Westbrook κανει τρελα πραγματα απο το Alll Star Game και μετα, ειναι σε εκπληκτικη κατασταση.

Τι έκανε ο Irving χθες

8O

ασε, τα διαβαζα και δεν το πιστευα… μπραβο του

Γενικα ηταν τρελη ματσαρα το Spurs-Cavaliers, ειδα τις καλυτερες φασεις και τις εναλλαγες του σκορ και εγινε χαμος. Ο Irving ηταν διαστημικος με 57 ποντους και 7/7 τριποντα…

Ο Steve Nash ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του από την ενεργό δράση

[B][SIZE=3]ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ[/SIZE][/B], απο τους καλυτερους playmaker που εχω δει στην ζωη μου, παικτης που παντα η ευφυΐα του επαιζε σημαντικο ρολο στον τροπο παιχνιδιου του. Τρομερος πασερ και οργανωτης και πολυ καλος χαρακτηρας. Κριμα που δεν μπορεσε ποτε να κατακτησει ενα πρωταθλημα.

Ρε τι κάνει ο Mirotic τους τελευταίους 2 μήνες? Άνετα rookie of the year αν κλείσει έτσι την full season…

πολυ δυνατος ο μιροτιτς. κατα τα αλλα ειδα καπου τη φωτο και ενα δακρυ κυλησε…

Rookie of the Year δεν πιστευω να βγει γιατι ο Wiggins ειναι σε αλλο επιπεδο απο ολους τους υπολοιπους στατιστικα, απλα δεν τον βλεπει κανεις γιατι οι Γουλβς δε βλεπονται. Αλλα ναι τη δευτερη θεση την εχει καπαρωσει χαλαρα κ δεν αποκλειεται να διεκδικησει λιγο κ την πρωτη.

Mην ειμαστε και υπερβολικοι …το οτι εχει 21 ποντους μ.ο. το Μαρτη και 17,4 μ.ο. μετα το All-Star δεν μπορει να τον κανει Rookie Of The Year.

Mπορει, ομως, να δειξει στους Bulls και σε ολους, οτι μπορει να βγει μπροστα, οταν τον χρειαζονται και οτι ειναι κατι παραπανω απο πολυ καλος rotation παιχτης.

E, εάν δεν βγει ROTY, τότε θα βγει 6ος παίχτης της χρονιάς :stuck_out_tongue:
Anyway, αν δεν τραυματιζόταν ο Jabari θα ήταν σίγουρα δικό του…
O Wiggins πάντως δεν με τρελαίνει… έχω κάτσει να δω Wolves 2-3 φορές για πάρτι του και είδα έναν παίχτη αθλητικό, θρασύ για την ηλικία του, με μέλλον… όμως είναι λίγο κατσίκι και κάνει πολλά λάθη… έχει πάρα πολλά να μάθει ακόμα.
Όσο για τον Mirotic (επανέρχομαι πάλι) είναι ένας “σχεδόν” έτοιμος παίχτης (24 χρονών κιόλας), είναι ψηλός που ξέρει μπάσκετ (πόσο λατρεύω αυτούς τους παίχτες) και έχει την τύχη να είναι στην ίδια ομάδα με τον Gasol που θα του διδάξει τι σημαίνει ψηλός play maker…