20-αρά απο Oklahoma, 2-2 η σειρά. Που να πάρει, μου τη δίνει να υπάρχει ομαδάρα και να μην παίζει όπως μπορεί.
2-1 μπροστά η Atlanta
έγινε και το 2-2 στο Portland
20-αρά απο Oklahoma, 2-2 η σειρά. Που να πάρει, μου τη δίνει να υπάρχει ομαδάρα και να μην παίζει όπως μπορεί.
2-1 μπροστά η Atlanta
έγινε και το 2-2 στο Portland
σου το ειπα και χτες. με ενα καλο ψηλο (μην πω και δυο) οι θαντερ θα κανουν παπαδες του χρονου…
σου το ειπα και χτες. με ενα καλο ψηλο (μην πω και δυο) οι θαντερ θα κανουν παπαδες του χρονου…
Οι Thunder έκαναν τεράστια μ@λ@κί@ που δεν πήραν τον Κάμπυ το Φεβρουάριο…
Υποθετικά θα είχαν όλα τα φόντα για τελικό περιφέρειας… Άλλωστε κι ο Ibaka σούπερ είναι για να έρχεται από τον πάγκο, να παίζει άμυνα και να βάζει και 4-6 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ…
@samis: Καλός ψηλός = ; Επειδή μπορεί να εννοείς απο Chandler των Bobcats μέχρι τον Haywood. Πάντως μην βιάζεστε να τους αποθεώσετε. Και οι Hornets 2 χρόνια πριν πετάγαν και τώρα βλέπετε πως είναι Νεανικές ομάδες θέλουν τουλάχιστον 2-3 τέτοιες χρονιές για να κριθούν.
Καλά τους hornets δεν τους έλεγες και ακριβώς νεανική ομάδα με Pedja μέσα . Άσε που ούτε οι West - Chandler ήταν και τίποτα πιτσιρίκια.
κινησεις θα κανουν ρε πυραμιδα. την ομαδα αλλωστε τηνε χουν χτισει πανω στο ντουραντ ο οποιος δεν ειναι τυχαιος παιχτης. νεανικη ομα;δα ναι, αλλα αν παρει ψηλους που να της κανουν θα εχει αποτελεσματα καλυτερα. παντως και καλα που τα εχει παει με το 2-2. δεν πιστευω να παρει αλλο ματς απο λεικερς εκτος κι αν αυτοι το επιτρεψουν…
Όταν λέμε να πάρουν κανά καλό ψηλό τι εννοούμε; Δεδομένου ότι δεν έχουν ιδιαίτερη ευελιξία στο salary cap, οι ομάδες δεν ψάχνουν από το καλοκαίρι να ξεφορτωθούν συμβόλαια (οπότε να μπορείς να δώσεις δυο ντραφτ πικ) και το καλοκαίρι του 2011 προβλέπεται λοκ-αουτ Έχω την αίσθηση ότι ήδη οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να αλλάξουν τους κανονισμούς και να επιτραπούν 6 οποιασδήποτε εθνικότητας ξένοι δεν νομίζω ότι μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω από το να λιώσουν τον Ibaka το καλοκαίρι μπας και γίνει λιγότερο ξύλινος…
L.A. LOS POULOS GRANDE:lol:
Απολαυστικότατο, αντρίκιο, τίμιο ματς χθες στο San Antonio. Flagrant fouls, Ejections (Najera) Ξύλο γενικότερα κι εγώ να το βλέπω με κάτι φίλους και να έχουμε καβλώσει. Ξέρω… 4 άντρες να βλέπουν 10 ιδρωμένα παλικάρια και να λένε ότι κάβλωσαν… Πόσο πιο gay?
Οι Spurs είναι ομάδα με την κλασσική έννοια της λέξης. Ο κάθε παίχτης ξέρει το ρόλο του μέσα στο γήπεδο,(ήρθε βέβαια και από το πουθενά ο george hill να βάλει τους πόντους του Duncan) σε αντίθεση με τους mavs που αν και πολύ ποιοτικότεροι είναι σκορποχώρι. Είμαι βέβαιος ότι ο Cuban δίνει χαρτάκι στον προπονητή. Δεν υπάρχει το σχήμα με Kidd, Barea και Τερρυ. Πόσο μάλλον για 15 λεπτά…Επίσης ο JJ Barea πρέπει να ψωνίζει στο Kids section του NBA store. Ας μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται αυτός ο παίχτης να παίζει 25 λεπτά σε αγώνα play-off? Στην Ευρώπη να ερχόταν ο Τεόντοσιτς και ο Σπανούλης θα του έκαναν πλάκα…
κριμας για τους νταλας!
Εύκολα ή δύσκολα τα περισσότερα φαβορί πέρασαν. Και για μένα ομάδες που δεν παίζουν άμυνα(ντάλλας, ντένβερ), όσους παιχταράδες και να έχουν δεν μπορούν να προχωρήσουν.
Μεγαλύτερη έκπληξη είναι οι Celtics. Από ομάδα που σερνόταν, γκρίνιαζε, γεμάτη βετεράνους στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με το κλήβελαντ έμοιαζε με ομάδα που έχει 8 παιχταράδες. Αντιγράφω από το twitter του Bill Simons “Rasheed Wallace and Tony Allen are carrying the Celtics in a playoff game. Is this what snorting heroin feels like?” :lol::lol::lol:
Όσο ο Λεμπρόν είναι λαβωμένος και δεν έχει βοήθεια από τους συμπαίχτες του (όπως έγινε από τον Μο στο πρώτο παιχνίδι) τόσο πιο δύσκολα θα είναι τα πράγματα για τους Καβς και μπορεί να γίνει κανα μπαμ.
Ορλάντο-Ατλάντα: Η ατλάντα στον πρώτο γύρο παραλίγο να αποκλειστεί από ένα πολύ υποδεέστερο μιλγουόκι και γενικά δείχνει να τους είναι αδιάφορο. Το ορλάντο από την άλλη δείχνει πιο έτοιμε και με έναν σεληνιασμένο Νέλσον πιστεύω ότι θα περάσει.
Σανς-Σπερς: Οι δύο πιο διαφορετικές ομάδες σε όλο το ΝΒΑ. Απίστευτα ενδιαφέρον ζεγάρωμα, αν αντέξουν Ντάνκαν-Πάρκερ-Μανού μπορεί και να φτάσουν στους τελικούς Δυσης. Αν ένας κλατάρει αντίο…
Λέικερς- Τζαζ: Οι λέικερς δείχνουν να παίζουν όσο χρειάζεται για να κερδίσουν. Οι Τζαζ έχουν δείξει απίστευτη ικανότητα να φέρνουν παίχτες από το πουθενά και να μην φαίνονται οι απουσίες Κιριλένκο και Οκούρ. Λογικά Λέικερς…
Απο τις προβλεψεις που ειχα κανει μονο στους Dallas Mavericks και στους Denver Nuggets επεσα εξω και περασαν οι San Antonio Spurs και οι Utah Jazz… Απο αυτη την φαση και μετα θα γινει σφαγη, πιο δυσκολο να κανεις προβλεψεις τωρα, εγω βλεπω να περνανε οι Phoenix Suns απο τους Spurs και οι L.A. Lakers εκαναν ηδη το 1-0 και δεν νομιζω να δυσκολευτουν με τους Utah Jazz, Απο εκει και περα, πιστευω οτι οι Cleveland Cavaliers θα περασουν εστω και δυσκολα τους Boston Celtics και ας τους εσπασαν την εδρα και ισοφαρισαν σε 1-1… Στο ζευγαρι Atlanta Hawks -Orlando Magic το Orlando εχει πιστευω ενα μικρο προβαδισμα…
Αυτό το αναθεματισμένο το Denver, ποτέ σκατά θα παίξει μπάλα όταν σφίγγουν τα γάλατα; Λέγαμε δεν είχε point guard, φέρανε point guard και πάλι chokers. Γαμω δηλαδή
Πράγματι ο Choncey φέτος είναι σκιά του εαυτού του… Και ειδικά στη φετινή σεζόν που κάθε βράδυ έπρεπε να μαρκάρει και άλλον παιχταρά (οι περισσότεροι καλοί παίχτες βρίσκονται στη θέση του ποιντ γκαρντ φέτος), λογικό το βλέπω να έχει πεθάνει στα play-offs. Επίσης τους έλειψε και πάρα πολύ ο George Karl, αλλά αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες μπορούμε να αρχίσουμε το κατεβατό…
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Επί σειρά ετών είχαν πλουσιότατα rosters, προπονητή και τον πίνουν μονίμως από υποδεέστερες ομάδες. Ε αι στα κομμάτια στην τελική, δεν μπορείς κύριε Carmelo μου να θες να λέγεσαι μεγάλος παίχτης και να κλάνεις μπάμιες στην post season κάθε φορά. (Το αυτό και για Martin, Camby, JR, κλπ κλπ)
Πραγματικά κρίμα για το Ντένβερ γιατί είναι συμπαθητική ομάδα και έχει αρκετά καλό ρόστερ. Μετά και την προσθήκη του Μπίλαπς και τη φετινή καλή χρονιά στη regular season σίγουρα έδειχνε ικανό για το κάτι παραπάνω.
Προβλέπω αλλαγές πάντως γιατί το ρόστερ το περίμεναν για χρόνια και τελικά δεν έκανε το παραπάνω βήμα…
Αλλαγές θα κάνουν αλλά πώς; Ποιά ομάδα θα δώσει κάτι αξιόλογο για να πάρει οποιονδήποτε άλλο εκτός του Mello?
Τα draft pic τους δεν έχουν αξία (τουλάχιστον το καλοκαίρι) γιατί θεωρητικά θα πάνε play-off και του χρόνου. Και δεν βλέπω ποια ομάδα θα φορτωθεί συμβόλαια όπως του Billaps, του Martin, του Andersen… Τώρα που το σκέφτομαι ίσως το Dallas :lol::lol::p:wink:
Παρόλες τις κοσμογονικές αλλαγές που προβλέπονται αυτό το καλοκαίρι δεν βλέπω το Denver να μπορεί να επωφεληθεί κάπως…
ΥΓ. Τιμή και Δόξα στον @@δάτο Vince Carter που έχει 4/24 3π στην postseason #-o Εξακολουθεί και έχει υποστηρικτές αυτός ο παίχτης; (αν και ομολογουμένως στο τελευταίο παιχνίδι με την Ατλάντα ήταν καλός)
Αυτό που λες για τον Κάρτερ…Έχεις ένα ψιλοδίκιο.Τον έβλεπα στο παραπροηγούμενο ματς και σκεφτόμουν ότι κάτι τέτοιες εμφανίσεις βλέπουν οι στρατόκαυλοι Ευρωπαίοι(δηλαδή άσχετοι) τυρέμπορες προπονητές και αποθεώνουν το Ευρωπαϊκό μπάσκετ.Πάντως ναι,στο τελευταίο ματς έπαιξε καλά
Ηδη προηγουνται 2-0 οι Suns, Lakers και Magic και εχουν το προβαδισμα. Οι Cavaliers με εκπληκτικη εμφανιση απο τον Lebron διεσυραν τους Celtics με 124-95 και δειχνουν οτι αυτοι ειναι το αφεντικο του ζευγαριου… 38 ποντους ο Lebron ασταματητος για αλλη μια φορα, δειχνει οτι μπορει να το παρει φετος…
[SIZE=“6”]Αν[/SIZE] μείνει υγιής, γιατί στα δύο παιχνίδια που δεν την πάλευε, έχασε το ένα εύκολα και το άλλο το πήρε με τους σελτικς ακόμα να μην έχουν καταλάβει πώς το έχασαν Μην τους το πείτε και τους στεναχωρήσετε αλλά με 2/13 από τ’αστέρια σου στην τελευταία περίοδο δεν πας πουθενά…