Ο Carter θα είναι πάντα ο άνθρωπος που σηκώθηκε 30" (ίντσες, όχι δευτερόλεπτα) σε τρεις διαδοχικές προσπάθειες σε slam dunk contest. Τη μία την πέρασε tomahawk κάτω από τα πόδια, την άλλη έβαλε τον αγκώνα του μέσα στο στεφάνι και την τρίτη έκανε 360 με ανάποδη φορά. Ακόμα κι αν δεν ξαναβάλει καλάθι ποτέ στη ζωή του, είναι στην αιωνιότητα.
Παρέα με Dominique Wilkins, Skywalker, Spudd Webb και άλλους τύπους που δεν κατάφεραν τίποτα εκεί που πραγματικά μετράει
Ίσως και ναι, αλλά όλοι αυτοί που αναφέρεις φάγανε τα χρόνια τους σε κωλοομάδες.
Εγω παντως πιστευω πως αν ειναι υγιης φετος θετει υποψηφιοτητα για δαχτυλιδι πιο σοβαρα απο καθε αλλη φορα…
Rajon Rondo 29pts [SIZE=“5”]18rebs[/SIZE] 13asts 8O:bow2::o στο 4ο αγώνα…
Μετά κι απ’αυτό, άνετα στο τοπ 3 των play maker (παρέα με Williams και Paul) κι αν συνεχίσει έτσι πιάνει κορυφή… ΙΜΗO πάντα
Σε 2-2 ισοφαρισαν οι Celtics, μακραν το πιο ενδιαφερον ζευγαρι της σειρας… Εχει να γινει σφαγη στα επομενα ματς…
ωραια πραγματα…
Ούτε φέτος τελικούς ο Λεμπρόν πια?
Δεν έχει αποκλειστεί ακόμη Και έχει αρκετό ανταγωνισμό, τουλάχιστον απο Celtics και Magic.
Lakers - Suns, ελπίζω να τους σκουπίσει η παρέα του Kobe για να είναι ξεκούραστοι στα μάτς των τελικών.
δεν βλεπω πια nba αλλα ειδα αυτο το βιντεακι κ εμεινα μαλακας με το παλικαρι
http://www.nba.com/video/channels/playoffs/2010/05/09/20100509_rondo_recap.nba/index.html
ειδικα η ασσιστ που βγαζει στο 0.15 ειναι διαστημικη
το παλικαρι ειναι μεγαλη στοφα παιχτη…μπορει να αφησει εποχη αμα δεν εχει τραυματισμους κ φαινεται κ πανεξυπνος(βασικο για play maker)
ον τοπικ
ελα μωρη μποστοναρα σκισε τους βλαχους απο το κλιβελαντ 8)
Μάλιστα…
Μακάρι να κάνει την ανατροπή και να το βουλώσουν οι Κέλτες…
Δεν μπορώ να φανταστώ τον Pierce να βγαίνει και να λέει ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο πάλι…Ή τον Garnett…Όπως και να έχει η Βοστόνη για εμένα οφείλει ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της,αν όχι το μεγαλύτερο,στον καλύτερο παίκτη που βρίσκεται στο ρόστερ της και αυτός είναι ο Ray Allen…
Σιγά τον Ρέι Άλεν, ένα τρίποντο έχει κι αυτό όποτε του βγει. Επίσης Γκαρνέτ στα καλά του ήταν στην κορυφαία 5άδα των 90’ς για το ΝΒΑ. Ο Πιρς πάλι ήταν ήταν αυτός που πήρε το πρωτάθλημα του 2008.
Μείνε στα ανέκδοτα ε, από μπάσκετ δε βλέπω προκοπή.
Και γελάνε και τα τσιμέντα…
“Σιγά τον Ρέι Άλεν”
“Ο Pierce πήρε το πρωτάθλημα μόνος του το 2008”
Έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Για τον Γκαρνέτ δεν θα διαφωνήσω αλλά πέρσι και φέτος,είτε λόγω τραυματισμών είτε επειδή έχει μεγαλώσει και λίγο έχει πέσει πάραααα πολύ και το έχει ρίξει στις μπουνίτσες και στο καπάκι στα τρεξίματα πριν τον πιάσουν…
Τι έχει ο Ρέι Άλλεν;ΜΟΝΟ τρίποντο και αυτό ΟΠΟΤΕ του βγει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Έγινεεεεεεεεεεε είπαμεεεεεεεεεεε
Ξέχασα να πω ότι είναι σούπερ αμυντικάρα και μοιράζει ασίστ σα στραγάλια.
Σωστό.
Πάντως ο Allen είναι ένας παίκτης παλιάς κοπής.Το βλέπεις και από τα πατήματά του στο γήπεδο.Είναι σκόρερ ο άνθρωπος και το έχει αποδείξει κατά κόρον στο Seatle αλλά και στην Βοστόνη.Δεν είναι τυχαίο πως οι Κέλτες τις καλύτερες εμφανίσεις τους τις κάνουν όταν ο Ray είναι on fire.Προσωπικά από τους αγαπημένους μου.
Τώρα μακάρι να γίνει break στο Garden από τον James αλλά έτσι όπως είναι οι Cavaliers τώρα είναι τουλάχιστον αφελές αυτό το σκεπτικό.
Θα ακουστεί λίγο ελληνικό αυτό αλλά πιστεύω πως άμα τελικά μείνει ο James στο Κλίβελαντ θα πρέπει να αλλάξουν προπονητή.Ο Μπράουν καλός χρυσός αλλά…
Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν ο γερό-Φιλ ήταν κοούτς του Lebron James
Βασικά τον Άλεν τον έχω άχτι επειδή πριν καμιά δεκαριά χρόνια που τον είχα πάρει στο NBA Live, μου χε 30% ποσοστό στα τρίποντα, να πα να γαμηθεί!
To Live θα έφταιγε ρε. Γύρνα το σε NBA 2k10 να δεις προκοπή από μπασκετικά videogames
Κάνε μου δώρο το PC που θα έχει τα minimum (έστω) requirements για το 2Κ10 και το γυρίζω.
Ισχύει. Κι εγώ σε PC αλλουνού ξηγιέμαι. :lol:
Πλέον ο χάρτης του ΝΒΑ αλλάζει δραματικά… Γιατί αν ο LBJ έπαιρνε τον τίτλο πώς θα έφευγε από την πρωταθλήτρια; Δεν γίνονται αυτά… Αν έχανε στους τελικούς από Κοbe και έφευγε όλοι θα έλεγαν “τι κότα είναι…” Τώρα δεν έχει κάνενα πρόβλημα να φύγει και στη Νέα Υόρκη ήδη πανηγυρίζουν…
Πρέπει να έκανε το λιγότερο παραγωγικό και πιο ήσυχο triple double ever: 29-19-10… Κι έφτασε ένα λάθος από το να κάνει quadrouble-double…
Αν δεν φτιάξει το σουτ του όμως δεν πάει πουθενά…
Κι από την άλλη έχεις RAJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON!
Πάμε για Lakers - Boston στους τελικούς και τρελαίνομαι!!!