Nba

Ελπίζω για επανάληψη του περσινού τελικού και ΕΚΔΙΚΗΣΗ!!!:stuck_out_tongue:

παιζει με ορλαντο ομως. και γω θα ηθελα αυτον τον τελικο. θα πεσουν κορμια παλι.

1. Δεν νομίζω ότι θα φύγει απο το Cleveland. Οι Knicks έχουν σύνολο για τα μπάζα και ο ίδιος γνωρίζει ότι θα πρέπει να περιμένει αρκετά μέχρι να βελτιωθούν. Μόνο για τα λεφτά μπορεί να πάει εκεί, αλλά δεν νομίζω. Σίγουρα θέλει τίτλο με την ομάδα που ξεκίνησε και της οποίας έχει γίνει ήδη σύμβολο.

2. Βασικά, και το σουτ του δεν είναι πια τόσο κακό :stuck_out_tongue: Ίσα ίσα, είναι πολύ καλύτερο απο ότι πολλών άσσων ή δαριών. Γενικότερα ο βασιλιάς δεν έχει κάποιο κραυγαλέο μειονέκτημα πια, εκτός ίσως απο το παιχνίδι με πλάτη, αλλά αυτό είναι πολύ μικρή απώλεια. Το σύνολο που έχει είναι καλό, αν κρατηθεί τότε την επόμενη χρονιά μπορεί να αποφύγει το στραπάτσο.

3. Το 2008 δεν θα του το συγχωρέσω ποτέ αυτού του παίκτη και για αυτό δεν τον χωνεύω με τίποτα!

4. Ελπίζω μόνο να τους κερδίσουμε αυτή τη φορά, αλλιώς θα κοπανάω ότι βρώ επί μια βδομάδα!:!:

Me 8/21 σουτ και 9 λάθη στο πιο κρίσιμο ματς δεν πας πουθενά.
Σούπερμαν και βλακείες, είναι απλά ένας πολύ καλός παίκτης ακόμα…

ρε αυτα τα λενε για να πουλανε φανελες στα μαυρακια στο αμερικα

ενας σουπερμαν εχει υπηρξει τοσα χρονια στο ΝΒΑ και τον ελεγαν MJ 23 (τα αρχικα αρκουν εδω και πολλα χρονια)

ον τοπικ

αν και εχω να δω ΝΒΑ 15 χρονια , ειδα λιγο αυτον τον ραντο και γουσταρα πολυ.

ο τυπος πασαρει,σκοραρει,βγαζει ασιστ,οργανωνει,κλεβει,τρεχει σωστα την ομαδα του κ το βασικο εχει μυαλο και καθαρο βλεμμα.me likes him very much.

ειναι παστα πανεξυπνου παιχτη κ αποτι καταλαβα αυτα τα πλειοφφ ειναι ο απογαλακτισμος του κ η εναρξη της συνειδητοποιησης ποσο πολυ μπορει να γαμησει

οσον αφορα τα πλειοφφ

καθαρα απο ενστικτο θα πω οτι η βοστωνη μπηκε ‘στη ζωνη’ στη καλυτερη χρονικη στιγμη και αυτο ειναι μεγιστο +

εχει τη ψυχολογια, το momentum την 'πεινα’και για μενα το μονο θεμα ειναι αν θα αντεξει σωματικα απεναντι στο σιγουρα πιο 'φρεσκο (και υποθετω και πιο νεανικο) ορλαντο.αν ναι,θα παει τελικο

δε ξερω τπτ απο ορλαντο οποτε αμα λεω πιπες συγχωρεστε με

αλλα οπως θυμαμαι κ αποταν επαιζα μπασκετ , αμα μπεις στη ζωνη την γαμησε ο απεναντι

θα πω βοστωνη αν κ εχει μειονεκτημα εδρας

σιγουρα θα μπουν με γκαζια , το ορλαντο θα παει τη σειρα για τα 7 παιχνιδια για να πονταρει στην σωματικη κουραση

θα πω βοστωνη στα 6.αν περασει ορλαντο θαναι ειτε στα 7 παιχνιδια ειτε στα 4 8)

για το αλλο ζευγαρι ψηφιζω δεν ξερω τπτ.

Δε με χαλάει η προοπτική του μεγάλου τελικού LA-Boston. Μα καθόλου… Και αν και είμαι Λιμνάνθρωπος, δε νομίζω ότι θα το πάρουμε…

Θα το πάρουμε, εκδίκηση για πρόπερσι!

θα χασετε παλι ρε… :stuck_out_tongue:

Από ποιον, από τον Ρέη Άλεν? :lol:

chrisp για πες ρε συ

πως σπου φανηκε αυτος ο ραντο στη σειρα με το κλιβελαντ ?

μαυρος παπαλουκας κ ετσι :stuck_out_tongue: ?

Η ίδια θέση και το αναξιόπιστο μακρινό σουτ, είναι τα μόνα κοινά παπαλουκά - Ρόντο.

ο ρει αλλεν μια χαρα θα τα βαλει παλι. αν υποτιμηθει η βοστωνη, θα το παρει…

Το Cleveland άμα παραμείνει έτσι δεν πάει πουθενά.
Τι τρύπες ήταν αυτές χθες;Ο Ρόντο έκανε ότι ήθελε.Σούταρε ελεύθερος,πάσαρε ελεύθερος,έκανε διεισδύσεις ελεύθερος…
Παικταράς ο James,παρότι δεν φάνηκε και πολύ στην σειρά αυτή,αλλά με τέτοιο roster έτσι όπως χρησιμοποιείται δεν πας πουθενά.Και ειδικά με τον κοιμήση τον Μπράουν που στο προηγούμενο ματς έκανε τακτική Hack-A-Shaq ενώ έχανε 20 πόντους…
Ο Μο Γουϊλιαμς εκτός κλίματος,τελείως όμως,ο Jameson τίποτα και γενικά ένα ρόστερ ότι να’ναι.Χάλια ομάδα.
Όσο και να μην μ’αρέσει ο Pierce(που σύμφωνα με δήλωσή του είναι ο καλύτερος στον κόσμο…) ο Garnett κτλ πρέπει να παραδεχτώ ότι το αξίζουν.Ο KG ήδη πατάει πολύ καλύτερα και ο Pierce κάνει αρχηγικές εμφανίσεις και με πολύ καλές άμυνες.
Τον Ρόντο θα ήθελα να τον δω με Λεϊκερς…
Τέλος πάντων Kobe και πάμε για το 2ο του πρωτάθλημα-5ο συνολικά8)

Edit:ChrisP αυτό που λες για τον Λεμπρόν και το Superman δεν έχεις άδικο.Είναι εν μέρει κατασκεύασμα των Αμερικανών,όπως σωστά είπε ο Awake,για να πουλάνε στο Αμέρικα.Είναι γνωστό ότι ψοφάνε για τέτοια,διαδόχους κτλ.
Αλλά αν σκεφτείς ότι ο τύπος είναι 25 χρονών και έχει σπάσει όλα τα κοντέρ μέχρι στιγμής.Ε…εντάξει καλό,τυπικό παίκτη δεν το λες.Δεν είμαι φαν του Λεμπρόν,ίσα ίσα ποτέ δεν μ’άρεσει πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του.Ήταν παίκτης δίχως μπασκετικά πατήματα σαν αυτά του Κόμπι ή του MJ.Στηριζόταν στα απίστευτα αθλητικά προσόντα και στην τεράστια δυναμή του.Όμως δουλεύει πολύ και αυτό φαίνεται.Έχει αλλάξει δραματικά και πλέον είναι πολύ πιο μπασκετικός.Και ο Jordan μικρός έτσι ήταν.Μετά έβαλε τα fadeaway shot κτλ.
Θέλω να πω ότι είναι παίκτης φαινόμενο.Πλέον παίζει παντού και μπορεί να κάνει τα πάντα.Τώρα θα μου πεις ότι άμα δεν πάρει τίτλο δεν λέει τίποτα.Σωστό.
Σκέψου όμως ότι και ο Shaq μέχρι το 2000 έτρωγε κράξιμο που δεν είχε πάρει πρωτάθλημα το ίδιο και ο Jordan.Έχει μέλλον ο James.Ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται

παντως ο Jordan θα μεινει στην ιστορια για την 7ετια 91-98 (28-35 ετων) οταν πηρε 6 πρωταθληματα κ εδινε κηδειοσημα παντου

ειχε βεβαια διπλα κ πισω του pippen/grant/kukoc κλπ και βεβαια phil jackson

οποτε εχεις ενα δικιο για τον λεμπρον(δεν τοξερα οτι ειναι μολις 25 )

αν κ ο jordan ειχε παραπανω απο τα παντα 8O

τετοιοι παιχτες βγαινουν μια φορα στην ιστορια του αθληματος

Σαφώς έχει βελτιωθεί τρομακτικά αλλά και πάλι για μένα παραμένει απλά ένας πολύ καλός παίκτης. Το ότι δεν πήγε κολλέγιο βέβαια είναι ένα ακόμα μειονέκτημά του και γενικά αυτό με τους και καλά υπερταλαντούχους παίκτες που παρατάνε το κολλέγιο για το ΝΒΑ σε 1-2 χρόνια (είτε δεν πάνε καθόλου) το θεωρώ κύρια αιτία για την ποιοτική πτώση του πρωταθλήματος.

Τα στατιστικά του Τζέημς δε μου λένε τίποτα. Όταν η μπάλα σε κάθε επίθεση μένει 15 δευτερόλεπτα στα χέρια του και πόντους θα βάλει (γιατί είναι όντως καλός) και ασίστ θα δώσει και τα πολλά άστοχα σουτ πλέον στο ΝΒΑ του δίνουν ευκαιρίες για ριμπάουντ. Ο Τζόρνταν μπορεί να πήρε πρωτάθλημα στην 7η χρονιά του αλλά τουλάχιστον το Σικάγο είχε να ανταγωνιστεί κολοσσούς μέχρι τότε στα 80’ς (Βοστώνη, Ντιτρόιτ μιλώντας για Ανατολή). Και ποιος είχε για συμπαίκτες στο πρώτο θρι πιτ? Τον Πίπεν, ναι και μετά? Γκραντ, Κάρτραϊτ, Άρμστρονγκ, τον ηρωικό Πάξσον. Χαμάληδες και ούτε καν πολυτελείας. Παρότι ο Τζόρνταν ήταν άνετα ο καλύτερος, έπαιζε και για την ομάδα, μάρκαρε, εφάρμοζε τα συστήματα.

Αν ο Τζέημς συνεχίσει στο μοτίβο του να μεγιστοποιεί τους αριθμούς του τότε το μόνο μέλλον που έχει είναι τα ατομικά ρεκόρ.

Βασικά το θέμα έχει ξανασυζητηθεί μέχρι απίστευτου βαθμού :-k

Τεσπά, γνώμη μου είναι πως 6 χρόνια τουλάχιστον, ο LeBron δεν είχε αξιοπρεπές σύνολο για να ανταγωνιστεί κάποιον. Φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά με συνολικά καλή ομάδα και κατ’ εμέ θα αδικήσει τον εαυτό του αν φύγει. Ίδιους συμπαίκτες να έχει του χρόνου και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ διαφορετικό :wink:

ChrisP, νομίζω ότι είσαι λίγο σκληρός με το βασιλιά. Αν ο συγκεκριμένος στα 25 του είναι απλά καλός επειδή δεν κατάφερε να περάσει τους ημιτελικούς της Ανατολής, ο Nowitski ή ο Nash τι θα πρέπει να θεωρούνται έχοντας πολύ περισσότερες -και τρανταχτές-αποτυχίες στο ενεργητικό τους; :-k

Επίσης, μιάς και το έφερε η κουβέντα, κολλέγιο δεν έχουν πάει ούτε οι Kobe, Garnett, Tracy McGrady, κτλ. Δεν νομίζω να μειώνει την αξία τους ή τη ποιότητα τους στο παρκέ. Απο ότι έχω ακούσει και απο γνωστούς μου που παρακολουθούν το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, περί μύθου πρόκειται η σημασία του κολλέγιου. :slight_smile:

Πάμε τώρα να σκίσουμε τους ήλιους :smiley:

O Νοβίτσκι και ο Νας ποτέ δεν χαρακτηρίστηκαν σούπερμεν και καλύτεροι όλων των εποχών απ’ τα ΜΜΕ. Και αυτοί είναι πολύ καλοί παίκτες όπως και ο Λεμπρόν και ο Γουέηντ και ο Πολ κτλ.

Όσο για τους Γκαρνέτ, Κόμπι το ότι δεν πήγαν κολλέγιο αντισταθμίστηκε από τα πρώτα τους χρόνια σε Μινεσότα και Λέηκερς όπου πάλεψαν σκληρά για να καθιερωθούν. Δεν τους πήγε κανείς εκεί και τους είπε “είστε οι καινούριοι μας σταρ, η μπάλα δική σας και κάντε ό,τι θέλετε”. Δεν ξέρω τι σου λένε οι γνωστοί σου αλλά άμα θεωρούν μύθο το κολλεγιακό μπάσκετ όπου διέπρεψαν και διαπρέπουν τεράστιοι θεωρητικοί του μπάσκετ όπως ο Μπόμπι Νάιτ και ο Σιζέφσκι, δεν βλέπω νάχουν και πολλή μυρωδιά από μπάσκετ.

chrip με συγκινησες με τις αναφορες σε καρτραιτ κ παξσον :slight_smile:

ρε μη λετε μαμακιες

βασιλιας ο ενας βασιλιας ο αλλος κ εχουμε γεμισει καστρα κ θρονους [-X

λεμε ‘βασιλια’ το καθε τσουτσεκι που το σπρωχνουν τα ΜΜΕ κ οι πιτσιρικαδες τρωτε τη φολα

Βασιλιαδες ηταν

ο τζορνταν
ο Μπερντ
Ο Ματζικ

αιντε ακομα κ ο κομπι ειναι πριγκηπας.ο λεμπρον εχει ακομα πολλα ψωμια να φαει

κρις παρατα τη δουλεια κ ανοιξε αθλητικο site να σχολιαζεις :stuck_out_tongue:

το εχεις κ διχως νασαι οπαδικος/κιτρινος

Ειδικά ο Nowitski πριν απο μερικά θεωρούταν απο κάποιους ο καλύτερος στο κόσμο οπότςε και ένας εξ’ αυτών που έχουν υποψηφιότητα για τους καλύτερους όλων των εποχών. Αυτό που εννοώ είναι ότι αν ρίχνει τόσο πολύ ένα παίκτη για τη πρώτη του σοβαρή αποτυχία, τότε το ίδιο θα ίσχυε και σε άλλες περιπτώσεις. Αν δεν σου κάνουν οι Nash-Dirk, βάλε τους Chamberlain, Julious Erving, Karl Malone (για να πάρουμε κάποιες παλιότερες περιπτώσεις) ή όποιον άλλο προτιμείς :slight_smile:

Ναι μεν, αλλά και ο LeBron έχει δουλέψει αναλόγως σκληρά όπως αυτοί οι δύο για να μπορεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχει χάσει έδαφος. Δεν νομίζω ότι η δημοσιότητα που έλαβε μπορεί να το μειώσει αυτό.

Όσο για τους γνωστούς μου, προφανώς είναι υποκειμενικό κριτήριο, είναι όμως κάτι που το έχω ακούσει (ή διαβάσει σε μπασκετοφόρουμ) από ανθρώπους που παρακολουθούν κολλεγιακό μπάσκετ. Όλοι τους άσχετοι;

Σου γράφω για τον Σιζέφσκι και τον Μπόμπι Νάιτ και μου γράφεις για κάποιος σε μπασκετοφόρουμ.
Μετά από αυτό τι να πώ? :dunno:

Επίσης εγώ δεν είπα ότι ο Λεμπρόν είναι απλά καλός.
Είναι πολύ καλός αλλά επουδενί ο καλύτερος, οι καλύτεροι είναι αυτοί που φτάνουν μέχρι τέλους.

Και προσπάθησε να συγκρίνεις με γκαρντ, οι ψηλοί όσο καλοί παίκτες και να είναι δύσκολα αλλάζουν τις ισορροπίες ενός αγώνα. Εκτός αν είναι ο Ολάζουον φυσικά.