Nba

Έδιωξαν τον Πουλ για να ξεφορτωθούν ένα συμβόλαιο $128 εκατομμυρίων για 4 χρόνια. O CP3 έχει μονοετές συμβόλαιο (το εγγυημένο μέρος) που σημαίνει ότι του χρονου αδειάζουν χώρο αν θέλουν και πάνε για ένα πολύ καλό free agent.

Επίσης ο CP3 δε θα έχει τα 30-35 λεπτά που είχε στους Suns. Aπό τον πάγκο θα έρχεται και λογικά θα τελειώνει τα ματς. Μπορεί να βοηθήσει τους πιτσιρικάδες αναπληρωματικούς με την εμπειρία του.

Το αρνητικό είναι ότι ούτε το μπάσκετ συνεχής κίνησης που παίζουν οι Warriors μπορεί να εξυπηρετήσει, ούτε ύψος έχει (αν θεωρήσουμε πως θα τελειώνουν τα ματς με CP3, Curry, Klay, Green και Looney ή Wiggins μιλάμε για επικό small ball που δε νομίζω να μπορεί να σταθεί απέναντι σε ομάδα τύπου Nuggets λ.χ).

Αλλά το ρίσκο είναι μικρό γιατί ξεφορτώθηκαν ένα συμβόλαιο-βαρίδι που τους δέσμευε για πολλά χρόνια. Πέραν του ότι με το επεισόδιο με το Green χάλασαν όλη τη χρονιά τους.

Το συμβόλαιο του είναι ακριβώς ο λόγος που έπρεπε να δώσουν και κανά 2 picks. Είναι πολύ κακό συμβόλαιο και μόνο ομάδα contract dumpster που κάνει συλλογή από ντραφτ πικ θα το έπαιρνε. Δεν είναι κακός παίκτης βέβαια, σε ομάδα που θα έχει άλλο ρόλο μπορεί να εξελιχθεί και να βοηθήσει, αλλά στους GSW απέδειξε ότι δε μπορεί.

2 Likes

Μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, λέω να πιάσω λίγο ρετρό.

Με προβλημάτισε αυτό το σχόλιο επειδή έκαναν like αρκετός κόσμος. Οποτέ μάλλον θα ισχύει, απλά εγώ δεν έχω ιδέα.

Rockets fan here. I will die saying that the real reason we had a chance in 94 (that was beyond control) wasn’t because Jordan retired, but because the Nuggets eliminated the Sonics in the first round.

Επίσης αυτό το άρθρο:

1 Like

Εντωμεταξύ οι Ρόκετς ήταν γαμω τις ομάδες τότε (τα ζήσαμε άλλωστε), αλλά δεν ήταν διαγαλαξιακή ομάδα που οι Bulls δε θα μπορούσαν να κερδίσουν. Σίγουρα θα είχαν ελπίδες οι Rockets ακόμα και με Τζόρνταν, αλλά τις άλλες χρονιές δηλαδή γιατί δεν έπαιξαν τελικούς ΝΒΑ και πήγαν μόνο 94 και 95? Οι Sonics πάντως ήταν φοβερή ομάδα στα 90ς όπως και οι Jazz.

5 Likes

Οι μεν με George Karl στον παγκο (που ειχε περασει και απο …Ρεαλ), οι δε με Jerry Sloan (που ηταν παλαιμαχος των …Bulls, νομιζω η φανελα του κρεμοταν στην οροφη του United Center οταν εχασε δυο τελικους). Πολυ καλες ομαδες αμφοτερες και με τρομερα διδυμα κοντου-ψηλου (Payton/Kemp, Stockton/Malone), απλως ο Karl ειχε την ατυχια ο Kemp να λυγισει απο τα προσωπικα του προβληματα. Εφτα παιδια απο εφτα διαφορετικες γυναικες δεν κουμανταρονται ευκολα, αυτος ηταν χειροτερος και απο τον αγαπημενο πολιτικο του ΚρισΠ. Και δικο μου.

4 Likes

Οι Ρόκετς όπως λέει και το άρθρο χτίζονταν τα προηγούμενα χρόνια για να ωριμάσουν το 1994. Νομίζω είχαν χάσει στους ημιτελικούς της Δύσης την προηγούμενη χρονιά από τους Sοnics. Οι Cassel, Horry ήταν νταφτ τα τελευταία δύο χρόνια, βάλε και τον Έλλιοτ που ήρθε από Spurs. Έδεσε το ρόστερ και έγινε η υπέρβαση. Οι Bulls ήδη ζοριστηκαν το 1993 μέχρι να φτάσουν στους τελικούς ενώ και στους τελικούς ήταν μεγάλη σειρά με τους Suns. Θέλω να πω ότι η ομάδα έκανε τον κύκλο της, με 3 χρόνια να παίζουν μέχρι αργά Ιούνιο πολλά παιχνίδια και να έρχεται φθορά. Όπως ήρθε στους Pistons νωρίτερα, στους Celtics κλπ.
Θα είχε ενδιαφέρον να έπαιζε το 1994 που ανέβαιναν οι Magic και οι Knicks, μια ομάδα που χτιζόταν χρόνια, έφτασαν το πικ τους στα 90ς.
Πάντως οι Rockets λόγω των Bulls και του κάπως βαρετού μπάσκετ, με πολύ post και πιο αργους ρυθμούς δεν πήραν το credit που τους άξιζε.

3 Likes

Θα ήταν ενδιαφέρον γιατί οι Bulls του 94/95 (+ τον MJ) δεν είχαν εύκολη απάντηση στον Hakeem. Δεν είναι τυχαίο που το 95 έκανε πλάκα με Shaq (22 μόνο, δεκτό, αλλά still) και Horace Grant απέναντι του. Oι Bulls του δεύτερου 3-peat ενδεχομένως να ήταν πολύ πιο δύσκολο εμπόδιο για ένα τίτλο.

Και οι Rockets του 95 ήταν σαφώς καλύτερη ομάδα από αυτή του 94 - κατά την άποψη μου πάντα - αφού η προσθήκη του Drexler έκανε το παιχνίδι τους λιγότερο μονοδιάστατο.

2 Likes

Λιλαρντ ζήτησε trade και ακούγεται για spurs

image

Ωραία κι έναν ψηλό να πάρουμε και κλείσαμε

2 Likes

Μια ζωή ανάποδοι οι Καναδοί μέχρι και το Thanksgiving Οκτώβρη το γιορτάζουν :stuck_out_tongue:

1,5 μέρα που άνοιξε η Free Agency και έγινε χαμός στο ΝΒΑ

-Οι 2 τελευταίοι MVP της Euroleague πήγαν σήμερα NBA. Βεζένκοφ στους Kings και Micic στους Thunder
-Lillard ζήτησε trade (Θα με έψηνε μαζί με Γιάνναρο αλλά δεν γίνεται οπότε προτιμάω να τον δω Heat)
-Ανανέωσαν πολλοί παίχτες αρκετοί με Max
-Έγιναν ενδιαφέρουσες μεταγραφές

1 Like

Γι αυτό λέτε να έδιωξαν Βίνσεντ & Στρους; Να έχουν οικονομική άπλα για Λίλαρντ;

Υποθέτω πως ναι.

Για πρωτη φορα φετος το ΝΒΑ θα εχει ενα δευτερο κυπελλο, προφανως πολυ μικροτερης σημασιας, το οποιο θα εχει αρκετες ομοιοτητες με συνηθεις διεθνεις διοργανωσεις μπασκετ (Ευρωμπασκετ, Παγκοσμιο, Ευρωλιγκα) αφου η τελικη φαση θα αποτελειται απο 7 νοκ-αουτ αγωνες (προημιτελικα, ημιτελικα, τελικος).

Φυσικα η πρωτη σκεψη ειναι πως ολο αυτο γινεται για τα νουμερα θεαματικοτητας, τις διαφημισεις και τα λεφτα, και σιγουρα ειναι ο βασικος λογος πισω απο το “In Season Tournament”, αλλα εγω γουσταρω αρκετα την φαση, κυριως γιατι το ΝΒΑ μπορει ενιοτε να ειναι αδιαφορο στην αρχη της κανονικης σεζον.

Επισης μου αρεσει παρα πολυ το οτι η φαση των ομιλων θα παιζεται ταυτοχρονα με την κανονικη σεζον, οπου οι 30 ομαδες θα δωσουν απο 4 αγωνες, και τα αποτελεσματα θα μετρανε για την κανονικη σεζον, οπως και τα προημιτελικα και τα ημιτελικα. Οι αγωνες που θα μετρανε για το In Season Tournament θα παιζονται αποκλειστικα μονο Τριτη και Παρασκευη. Ουσιαστικα μονο ο τελικος (1 ματς μεταξυ ομαδας της Ανατολης και ομαδας της Δυσης) δε θα μετραει στην τελικη βαθμολογια της κανονικης σεζον.

Οταν ερθει ο καιρος, πλακα θα εχει να κανουμε και προβλεψεις :stuck_out_tongue:

Απο καθε ομιλο περναει η καλυτερη ομαδα (6 ομαδες απο 6 ομιλους), ενω οι δυο ομαδες που θα συμπληρωσουν την οκταδα θα ειναι ουσιαστικα η καλυτερη δευτερη ομαδα ομιλου της Δυσης, και η καλυτερη δευτερη ομαδα ομιλου της Ανατολης.

Προβλεψεις πριν καν δουμε πως θα διαμορφωθουν οι ομαδες μεχρι το τελος του καλοκαιριου και πως θα εμφανιστουν στο πρωταθλημα και τι χημεια θα εχουν:

West A : Lakers
West B : Nuggets
West C : Warriors
West Wild Card : Kings

East A : Cavaliers
East B : Bucks
East C : Celtics
East Wild Card : 76ers

uwetc1ujxewtxuraf6aw

Το λες και εντυπωσιακο το γηπεδο στο Las Vegas, που θα φιλοξενησει την τελικη φαση :stuck_out_tongue:

2 Likes

Fixxxed :stuck_out_tongue:

1 Like

Από καζουαλς που δεν βλέπουν ούτε ματς, η αξία της άποψης αυτής είναι όση και η αξία ενός ματς Ευρωλίγκας . Μηδέν :smiling_imp:

Πω.

6 Likes

Coach B.
Ξηγησου ανταλλαγή με Pappas

2 Likes

Wow! Δεν βλέπω WNBA αγνοώ όλες τις παίχτριες αλλά αυτό που μόλις είδα ήταν απίθανο! Τρομερή η Ρουμάνα!

Αμερικάνα είναι, από την χώρα που μισείς δηλαδή

Κοίτα αν έμενα στο Los Angeles θα μου άρεσε φαντάζομαι. Αν ζούσα όμως σε επαρχίες τύπου Sacramento φαντάζομαι ότι θα βαριόμουνα πολύ.

Τώρα εσένα μπορεί να σου αρέσει παντού στην Αμερική. Αλλά αν κρίνω από το γεγονός ότι σου αρέσει μέχρι και το αβοκάντο (μπλιαχ) το γούστο σου είναι (ελαφρώς) χάλια.

Μαλλον δεν ξερεις αρκετα για την Αμερικη για να βγαζεις τετοια συμπερασματα παντως, αφου το Σακραμεντο ειναι μια ωρα με το αυτοκινητο απο το Σαν Φρανσισκο, και εκτος αυτου επ’ουδενι δεν ειναι αυτο που ισως εχεις στο μυαλο σου ως “επαρχια”. Βασικα εχει αρκετα υψηλο δεικτη ποιοτητας ζωης, αν και ειναι λιγο ακριβο, αλλα ο κοσμος που ζει εκει περα βγαζει αρκετα λεφτα. Περαν του οικονομικου, εχει παρα πολλα παρκα, πολυ καλα σχολεια και πανεπιστημια, εχει τελειο κλιμα ολο τον χρονο, και αρκετα αλλα θετικα. Ισως να χρησιμοποιουσες καποιο αλλο παραδειγμα καλυτερα :stuck_out_tongue:

Ουτε καν, δε θα ζουσα πουθενα στην μεση, μονο Ανατολικη και Δυτικη ακτη θα μπορουσα να ζησω. Απο τις 50 πολιτειες, μαλλον θα μπορουσα να ζησω ευτυχισμενος σε λιγοτερες απο 10, αλλα κι αυτο μαλλον λογω αγνοιας το λεω. Οταν επισκεφτεσαι μερη και βλεπεις πως ειναι εκει η ζωη, καταλαβαινεις πολυ καλυτερα πως ζουν οι ανθρωποι εκει, και προσαρμοζεσαι. Μπορει τωρα να λεω οτι δε θα ζουσα στο Midwest (Illinois, Indiana, Michigan, Wisconsin για παραδειγμα), αλλα ειναι πολυ πιθανο και να αλλαζα γνωμη αφου οσους εχω γνωρισει απο αυτες τις περιοχες τους θεωρω παρα πολυ καλους ανθρωπους.

Δεν φταιω εγω που δεν εχεις φαει ποτε αβοκαντο οπως πρεπει!

2 Likes