Nba

Εύκολα. Τους έριξαν ένα σερί από 80-79 σε 95-79 χωρίς να το πάρουν χαμπάρι και πάπαλα.

Ε ναι, μέχρι τις 7 που σχολάω, κάτι θα προλάβω.

1 Like

Αλλη φαση το να βλεπεις Warriors με Στεφ Καρι παντως. Απο τον παγκο, με 26 λεπτα συμμετοχης, απλα ειχε το μεγαλυτερο +/- στην ομαδα του, εβαλε για πλακα 29 ποντους, και εδειξε για χιλιοστη φορα οτι οσο ειναι στο παρκε, μπορουν να κερδισουν οποιαδηποτε ομαδα. Εχασαν τελικα στο τελος με 1 ποντο, αλλα νομιζω ολοι ξερουμε τι θα γινοταν αν επαιζε ολο το ματς και δεν ειχε περιορισμο στα λεπτα. Ο Durant δηλωσε οτι ελεγχαν το ματς και μετα μπηκε το #30 στο παιχνιδι, χαχ. Μικρη σημασια η ηττα βεβαια, αφου δεν αποφευγουν την 10η θεση οτι και να γινει.

Κριμα που χαραμιστηκε μια ακομα σεζον λογω τραυματισμων και λογω του οτι ο Mike Dunleavy Jr. και ο Lacob ειναι απλως αχρηστοι.

1 Like

@potofgold εχουμε βραδινη βαρδια ή μπα?

Τρελη ματσαρα στην παραταση στο πρωτο play-in. Θα ηθελα και τις δυο ομαδες αυτες στα playoffs, και να αποκλειστουν Φιλαδελφεια και Ορλαντο, αλλα δυστυχως δεν γινεται. Οι Χορνετς πληρωσαν κατι ακυρες ηττες (ειδικα αυτην απο Φιλαδελφεια) και δεν βρεθηκαν ουτε στην προνομιουχα θεση 6, ουτε στις 7-8 που δινουν προκριση με 1 νικη σε 2 ματς.

Δυστυχως το ματς σημαδευεται απο τραυματισμο του Μπαμ, λογω τρικλοποδιας του Λαμελο με το χερι. Δεν ειναι πεντακαθαρο, αλλα φαινεται πως ΙΣΩΣ να τον τραβηξε επιτηδες. Εφυγε απο το ματς με χτυπημα στην μεση. Κριμα, πιστευω θα περνουσαν οι Heat αν ειχε μεινει στο παιχνιδι.

Kon Knueppel το πουλεν μου ως ρουκι μαλλον τον εφαγε λιγο το αγχος, εχει 0/6 τριποντα. Το οποιο ειναι ομως καλυτερο απο τα 2/16 τριποντα του Λαμελο (και 11/30 συνολικα σε σουτ), τα 3 του λαθη, τα δυο του βηματα που δεν σφυριχτηκαν, και το τραγικο φαουλ σε τριποντο μολις τωρα. Τεραστιο παιχνιδι απο Brandon Miller και Coby White ομως.

Tyler Herro 6 ποντους σε 15 δευτερολεπτα, εχει βαλει τους Miami μπροστα με 126-125, χαμος.

Νταξει, φοβερο τελος. Απο τα καλυτερα ματς της σεζον, σιγουρα δεκαδα.

1 Like

Εξαιρετικο ματς.

Ποσο θελω να στηριξω Χορνετς αλλα δε μου παει η καρδια με τον σκατιαρη τον Bridges φατσα καρτα

1 Like

Επανέρχομαι δυναμικά στα βραδινά και στα ματς.
Sixers νομίζω θα περάσουν, Warriors πάλι είναι μια σπαζοκεφαλιά. Κηδεία πάντως μπορούν να κάνουν.

1 Like

Βρεθηκε ομαδα να πεταξει εξω απ το post season τις κατσαρίδες τους heat. Ειρωνικά αυτη ηταν οι σφηκες της Σάρλοτ…

2 Likes

Εγω παλι το ειχα σιγουρο χθες το βραδυ οτι θα αποκλειστουν, καθως με τους Clippers εχουν ενα θεματακι τα τελευταια 3 χρονια (αυτα της χρυσης μετριοτητας). Εχουν κανει μεγαλες νικες απεναντι σε Nuggets, Spurs, Thunder, αλλα οταν οι Clippers ειναι πληρεις συνηθως τους “τελειωνει” ο Kawhi.

Επεσα εξω τελικα, γιατι δεν σκεφτηκα οτι ο καλυτερος παικτης της χιλιετιας μπορει ακομα και στα 38 του να σκοτωσει μια ομαδα ακομα και με περιορισμενα λεπτα. Απιστευτο show απο τον Στεφανακο, και τεραστιες αμυνες απο τον Draymond Green, που θυμισε Draymond απο το 2016.

1 Like

Κι ο άλλος ο γέροντας καθοριστικός κι αυτός.
Ο γέρο Χορφορντ τους έκοψε τον τσαμπουκα στην 4η περίοδο.

Άμα παίξουν παρόμοια άμυνα σε τέτοιες στιγμές περνάνε και το μέτριο Φοίνιξ

Δε θα εκπλαγω καθολου αν χασουν απο το Φοινιξ, το οποιο επεσε αρκετα βεβαια στο δευτερο μισο της σεζον.

Και μετα τι? Οκλαχομα? Ο Στεφ δεν εχει χασει ποτε στα playoffs σε λιγοτερα απο 6 παιχνιδια (μαλιστα για 9 χρονια απο το 2014 εως το 2023 δεν ειχε αποκλειστει ποτε στην Δυση), και αν περασουν το Φοινιξ αυτο το σεναριο ειναι παρα πολυ πιθανο.

Η άμυνα που παίζει το Ορλάντο στο 1ο δωδεκάλεπτο στους Χόρνετς είναι βγαλμένη από τον μύθο του “δεν παίζουν άμυνα στο NBA”

1 Like

Η προβλεψη μου ηταν Ορλαντο λογω εδρας, αλλα δεν περιμενα τετοια τσοντα απο τωρα. Βασικα δεν περιμενα καν τσοντα, η Σαρλοταρα με εχει κερδισει φετος για του χρονου.

Στο βραδινο δε χωρανε προβλεψεις. Στηριζουμε Στεφ.
Δε θα πεσουμε κι απο τα συννεφα αν περασουν οι Suns.

Απο την αλλη βλεπω οι Ματζικ εχουν 17/26 σουτ.
Η αμυνα των Χορνετς απο ποιον μυθο ειναι βγαλμενη? :stuck_out_tongue:

1 Like

Όλα εύστοχα πάνω σε άμυνα είναι, χαχα
Καλά ναι, δεν είναι η άμυνα της Σάρλοτ για play off σήμερα.
Αλλά οι άλλοι δεν τους αφήνουν να σουτάρουν. Μένει η μπάλα στα χέρια, λάθη κλπ

Έχω την αίσθηση πως αν νικήσει το GS θα είναι και με διαφορά.

1 Like

Εχει κρατησει σε καποια ματς το Golden State σε καλα επιπεδα μπασκετ, αλλα εγω πλεον δεν τον μπορω τον Podziemski. Για role player καλος ειναι… για να τρεχει την επιθεση και να παιρνει τις μισες προσπαθειες της ομαδας του (λεμε τωρα) οταν υπαρχουν στο παρκε ο Steph Curry και ο Porzingis (για να μην πω κι ο Gui Santos), ε δεν ειναι. Συν τα πολλα λαθη και εναν εντελως χαοτικο ρυθμο που πολλες φορες εχει.

Εχει πολυ δρομο το ματς ακομα αλλα ξεκινησαν εντελως ΓΤΠ οι Warriors.

Θα το γυρίσει ο Γερο Αλ.
Αλλά ναι, απογοητευτικό ξεκίνημα.

Ειλικρινα δεν ξερω τι ερωτα εχει ο Στηβ Κερρ με τον Ποτζιεμσκι.
Ειναι τραγικος (και) σημερα.

8 λαθη και 6/20 σουτ οι Warriors μεσα σε μια περιοδο.

Στρώνει η ομάδα, στρώνει.

1 Like

Δεν παιρνω τιποτα πισω απο οσα ειπα για τον Ποτζ οσα καλαθια και να βαλει. Ειναι ο βασικος (αν οχι μοναδικος) υπαιτιος που μπηκαν σε τρυπα -15 οι Warriors νωρις νωρις. Θελω Στεφανακο να μαγειρεψει λιγο παραπανω ομως, δεν χρειαζεται τοσες πασες πια, ριξε αγορι μου απο παντου.

ΥΓ1. Πολυ καλο νεο τα 3 φαουλ του Brooks.
ΥΓ2. Δεν παιζω online στοιχημα, δεν εχω καν λογαριασμο πουθενα, αλλα αν ειχα θα εριχνα $30 σε καυγα Brooks - Draymond Green στο δευτερο ημιχρονο.
ΥΓ3. Ο Jalen Green θελει εκδικηση για τα περσινα πλεηοφφς, στα οποια εξαφανιστηκε και οι Warriors εξευτελισαν τους Rockets.

Κλεινει το ματι, υπνος. Παιζουν εκτρωματικο μπασκετ οι Warriors. Κριμα που δε θα δουμε Στεφ στα playoffs. Οι Suns σιγουρα καλυτερη ομαδα απο τους Clippers (all year) αλλα το sweep απο Οκλαχομα ειναι μαλλον πολυ πιθανο. Λοιπον, δυσκολη μερα αυριο, οποτε τα γραφω απο τωρα:

ΑΝΑΤΟΛΗ

Pistons - Magic 4-2
Celtics - Sixers 4-1
Knicks - Hawks 4-2
Cavaliers - Raptors 4-2

ΔΥΣΗ

Thunder - Suns 4-0
Spurs - Blazers 4-0
Nuggets - Wolves 4-2
Lakers - Rockets 2-4

ΥΓ. Jalen Green 36 ποντους με μηδεν βολες ε. 14/20 σουτ, παιχνιδι καριερας. Τωρα βρηκε :stuck_out_tongue:

2 Likes

Χαιρομαι που επιτελους συμφωνεί ενας μαζι μου. Ανεβαίνει το αιμα στο κεφαλι οταν τον βλεπω να παίζει…

Κρίμα για τον Στεφ κριμα ξαι για την άκρως διασκεδαστικη Σάρλοτ αλλα σε αντίθεση λε τους Γουοριορς αυτοι τωρα ξεκινάνε και εχουν ψωμιά ακομα.

Αργότερα θα γράψω και τις προβλέψεις μου και ενα ρικαπ για τις ομαδες που μου αρεσαν και δεν μου αρεσαν. Καλο post season να έχουμε

2 Likes