Ζευγαρια σαν το Ντενβερ - Μινεσοτα θυμιζουν ποσο τεραστια απολαυση μπορει να ειναι το ΝΒΑ. Μετα απο αρκετα εκτρωματικα ματς που ειδα στο τελος της σεζον και κυριως στην Ανατολη (οπως και το χθεσινο ματς στο Φοινιξ), σημερα απολαυσα μπασκετακι.
Απο τις καλυτερες σειρες πλεηοφφς εβερ αυτο το ζευγαρι το 2024, και τεραστια ξενερα που φετος μια απο τις δυο ομαδες θα φυγουν απο τον πρωτο γυρο. Θα μπορουσαμε να εχουμε Ντενβερ να στελνει σπιτι τους τους Ροκετς, και Μινεσοτα να ξεφτιλιζουν τον φλοππερ, αλλα τωρα θα φαμε στην μαπα στον δευτερο γυρο ειτε ομαδα του Ουντοκα ειτε τον υπερεκτιμημενο.
Καποια πραγματα τελικα δεν αλλαζουν ποτε. Θυμαμαι τα παιχνιδια Rockets - Warriors περυσι και απορω πως ο Στεφ Καρι δεν εριχνε καπου 16 βολες ανα ματς. Μεσα σε 5 λεπτα στην τριτη περιοδο εχουν σφυριχτει καπου 6 φαουλ εναντια των Rockets, τα μισα εννοειται ανυπαρκτα, και σχεδον ολα για βολες. Καπου λιγο ελεος πια με αυτην την προστασια.
Απο την αλλη, αν εισαι ο Udoka και σου εχουν δωσει απειρα δικαιωματα οι διαιτητες να μιλησεις, μηπως θα επρεπε να εχεις φτιαξει μια ομαδα που σουταρει λιγο καλυτερα απο 19/58 σουτ? Εχεις ριξει 12 σουτ παραπανω απο την αντιπαλη ομαδα, και χανεις με 9 ποντους.
Θελω να κρατησω την οραση μου, οποτε παω να παιξω κανα videogame.
Ματσάρα το Nuggets-Wolves, τρομερός Gobert στο πρώτο ημίχρονο. Κράτησε τους Nuggets ζωντανούς ο Μurray στο κακό ξεκίνημα του Τζόκερ και ειδικά όταν ο (πολύ καλός) Gordon φορτώθηκε με 3 φάουλ.
Ο Ant φαινόταν ότι είχε ακόμα θέμα με το γόνατο και δεν είναι στο 100%, αλλά είναι σκέτη απόλαυση να τον βλέπεις. Θα ήθελα πολύ να δω το Γιάννη σε αυτή την ομάδα αντί του Randle, νομίζω θα γινόταν αυτόματα διεκδικητές, ειδικά αν το expansion φέρει τη Minnesota στην Ανατολή.
Οχι απλα το πηραμε χαμπαρι, αλλα γελαμε ακομα (και θα γελαμε) που θα δωσουν το MVP στον SGA. Δεν λεω, παιχταρας, αλλα το MVP πρεπει να το παιρνει αυτος που εκανε την μεγαλυτερη διαφορα για την ομαδα του. Χωρις τον Jokic νομιζω οι Nuggets θα ηταν ομαδα για τα play-in. Αντιθετα οι Thunder χωρις τον SGA πιστευω θα εβγαιναν 1οι ή 2οι στην χειροτερη στην Δυση.
Βαζω και τον Wemby αλλα και τον Luka πιο σημαντικους φετος για την ομαδα τους.
Βλέποντας τις ομάδες στο 5-8 της Ανατολής και στο 7-8 της Δύσης, μάλλον το Nuggets-Timberwolves είναι η μόνη ενδιαφέρουσα σειρά. Αντε και οι Lakers με τους Rockets λόγο απουσιών. Ειδα 4 παιχνίδια χθες και ένα σήμερα που είναι σε εξέλιξη και μόλις ένα θυμίζει play off σε ποιότητα, ένταση και ανταγωνιστικότητα
Εγώ τους blazzers περιμένω πιο ανταγωνιστικούς πάλι, Suns πίστευα κ πιστεύω ακόμα ως την πιο βατή ομάδα της 8αδας - θα αποκλειστεί το Portland οκ, αυτό δεν αλλάζει, αλλά πιστεύω πως οι νίκες των Spurs (την σειρά την βλέπω, για κάποιο λόγο, στο 4-2) θα έρθουν αρκετά πιο κοπιαστικά από αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι… μπορεί κ όχι βέβαια αλλά έχω αυτό το feel
Aν εξαιρέσεις πάντως το Nuggets Wolves (εγώ καλά πέρασα κ στο 2ο μέρος, παρότι ξεθεώθηκαν κ κατέρρευσαν σταδιακά οι Λύκοι) κ το πρώτο 12λεπτο Lakers Rockets (που ήταν all guns blazing η παρέα του LeBron απέναντι στους σαστισμένους Rockets) ότι έχω δει από χτες (όλα σχεδόν, τα περισσότερα live κ μετά ότι δεν πρόλαβα all possessions) είναι στα πλαίσια του κακού με αδιάφορου