Nba

Καλά οι Suns φεύγουνε με σκούπα, ακόμα κι αν σήμερα ήταν συγκλονιστικοί και τους έλειψε μια μικρή λεπτομέρεια :joy:

Πόρτλαντ ναι, θα ζαλίσουν μπάλες όπως κάνει τώρα το Ορλάντο στο Ντητρόιτ. Αλλά λογικά θα πουλέψουν και οι 2 με ψηλά το κεφάλι.

1 Like

Ηθελα να γραψω σε μινι αποκομιση/αναλυση πριν τα πλεηοφφς οτι για μενα το Ντητροιτ αν και πολυ καλη ομαδα, ειναι μαλλον η ομαδα που εκανε το μεγαλυτερο overachieve, ενω οι Magic ειναι η ομαδα με το μεγαλυτερο underachieve (παντα βαση παικτων, χημειας, κτλ), οποτε δε θα εκπλαγω αν αυτη η σειρα εχει καποιο ενδιαφερον.

1 Like

Το γηπεδο των Spurs ειναι μακραν το πιο ομορφο σε αυτον τον πρωτο αγωνα playoffs για τις 8 γηπεδουχους ομαδες, με τις κερκιδες να εχουν “βαφτει” στα ρετρο 90ς χρωματα των τυρκουαζ, φουξια και πορτοκαλί, οπως αλλωστε και μερος του παρκε. Τιμ Ντανκαν και Ρομπινσον παροντες και καθονται μαζι :smiling_face_with_tear:

Το Σαν Αντονιο επιστρεφει στα playoffs για πρωτη φορα μετα το 2019, την χρονια που ο προδοτης Λεναρντ πηρε πρωταθλημα με τους Ραπτορς. Το Πορτλαντ επιστρεφει μετα απο το 2021, χωρις τον Λιλαρντ ομως αυτην την φορα.

Πρωτο παιχνιδι playoffs στην ζωη τους παιζουν οι Vassell, Champagnie, Wembanyama, Castle, Keldon Johnson, Dylan Harper εντωμεταξυ για τους Spurs. Νομιζω ειναι η ομαδα που θελω να παρει το πρωταθλημα φετος. Και μιας και το ανεφερα… η σειρα προτιμησης μου για το πρωταθλημα φετος ειναι η εξης:

ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ

1. San Antonio Spurs
  2. New York Knicks
  3. Denver Nuggets
  4. Minnesota Timberwolves
  5. Boston Celtics
  6. Detroit Pistons
  7. Portland Blazers
  8. Orlando Magic

ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ

1. Toronto Raptors
  2. Cleveland Cavaliers
  3. Atlanta Hawks
  4. Phoenix Suns

ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ

1. Philadelphia Sixers
  2. Houston Rockets
  3. Oklahoma City Thunder

ΜΑΚΑΡΙ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ

1. Los Angeles Lakers

Eγώ είμαι με τον Γ παγκόσμιο. Από την εποχή του Kερτ Ράμπις.

Τιποτα για τα χτεσινα ε?

Break εκαναν οι Hawks στη Νεα Υορκη, αφου πηραν το μεγαλυτερο τους προβαδισμα στον αγωνα με 4 ποντους στα 10" πριν το τελος. Μετα εβαλε τριποντο αμεσως ο Brunson, και ο McCollum εχασε και τις δυο βολες κι ενω ειχε βαλει καποια απιθανα καλαθια στα τελευταια 3 λεπτα. Αλλα δυστυχως οι Knicks αστοχησαν στο τελευταιο σουτ.

Break και οι Wolves, αυτη η σειρα ειναι σιγουρα η πιο ενδιαφερουσα στον πρωτο γυρο προς το παρον.

2 Likes

Εχει ψωμί η σειρα στο Ντένβερ. DPOY ο Wemby btw

1 Like

Υποτίμησα τη λουζεριά των Νικς αλλά νομίζω πως θα περάσουν και σχετικά εύκολα (in 6).

Το Ντένβερ-Μινεζότα είναι σειρά που θα μπορούσαμε να δούμε σε ημιτελικούς της Δύσης. Σίγουρα αξίζουν και οι 2 να είναι εκεί περισσότερο από Lakers και Rockets. Παρεμπιπτόντως ο Finch κάνει εξαιρετική δουλειά, πολύ καλός προπονητής.

1 Like

Εξω ο Durant και σημερα :skull:

Που να παιζε κιόλας :stuck_out_tongue:

1 Like

Ηταν λαθος οι πηγες μου :smiling_face_with_tear:
Τι να το κανεις οταν ο Marcus Smart εχει μεταμορφωθει σε prime Steph Curry?
Εχω παιξει 72 ¢ σε νικη Lakers, και αν κερδισουν βγαζω $2.

Μην γελας με τα ποσα, δοκιμαζω το RobinHood, πλατφορμα για investment και χρηματιστηριο. Απο οτι φαινετια πλεον μπορεις να αγορασεις prediction market αποτελεσματα αθλητικων και μη events. Σε τι σαπιο κοσμο ζουμε ρε

1 Like

Βλέπω να ρχεται το 1-1.
Είναι η μέρα τέτοια.

Παίξε κόντρα τώρα το στοίχημά σου, χα.

1 Like

Με βαση το ιστορικο σου, λεω να ξοδεψω 72 ¢ ακομα υπερ των Lakers :stuck_out_tongue:

Κατα τα αλλα, μιας και κανεις δεν σχολιασε… ρε Βοστονη, γιατι ντυθηκες Knicks? Τι λουζερια ηταν αυτη απεναντι στους ανυπαρκτους? Βεβαια, να πουμε εδω οτι σε εναν ιδανικο κοσμο ο rookie of the year δε θα ηταν ουτε ο Cooper Flagg, ουτε το πουλεν μου ο Kon Knueppel, αλλα ο φανταστικος και εκπληκτικος Edgecombe των Sixers, ο οποιος παιζει με την ωριμοτητα 30χρονου και με φανταστικο True Scoring %.

Για τους Spurs τι να πω, ντυθηκαν ΚΑΙ αυτοι Knicks. Οκ καταλαβαινω οτι ο Wembanyama τραυματιστηκε στο πρωτο ημιχρονο, αλλα κερδιζαν με 14 ποντους λιγα λεπτα πριν απο το τελος. ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Jrue Holiday παρολα αυτα. Απο τους πιο υποτιμημενους παικτες ολων των εποχων για μενα, ειναι ο λογος για τον οποιον πηραν πρωταθλημα οι Bucks, και σενιαρει καθε ομαδα στην οποια παιζει.

ΥΓ. Αυτον τον Luke Kennard, πως γινεται να μην τον πηρε καμια καλυτερη ομαδα τοσα χρονια και ηταν γυρολογος σε μετριατζες? Τον γουσταρα παρα πολυ ηδη απο την εποχη που πηγε στους Clippers, απο τοτε και μετα το χαος μεχρι πριν 3 μηνες που πηγε στους Lakers και τους εφτιαξε (και αυτος, μεταξυ αλλων).

1 Like

Τεράστιος. Τουλάχιστον μέχρι ώρας. Άντε στείλε μας κουβά ρε γίγαντα.

1 Like

Υπνος. Καλη συνεχεια, σε αφηνω στα μισα της 2ης μονο σου.

Θα ξυπνησω ειτε με $2 στην τσεπη, ειτε με χαμογελο που κερδισαν οι εντελως αμπαλοι τον καραγκιοζη και την αρμαδα του.

1 Like

Κακοποίηση του μπάσκετ από Huston, μακάρι σκούπα για το καλό του αθλήματος

1 Like

Κοντεύει να τελειώσει το ημίχρονο στην Οκλαχόμα και ούτε μια βολή ο SGA.
Μωρέ μπράβο Ντίλον Μπρουκς.

1 Like

Μετα τις 17 (!) που εριξε στο πρωτο παιχνιδι, πρεπει να πηραν φωτια οι bookies, και θα πανε ολοι κουβα σημερα. Εγω παντως αν οι Thunder κερδισουν και αν οι δυο ομαδες τελειωσουν το ματς με συνολο ποντων πανω απο 215, κερδιζω $23. Προς το παρον ειμαι αισιοδοξος. Πιασαμε τους 122 ποντους στο ημιχρονο, αλλους 93 θελουμε. Ισως για πρωτη φορα στην ζωη μου θα θελω να σφυριζουν καθε αγγιγμα στον SGA φαουλ.

1 Like

2 μέρες σερί ταμείο. Not bad.

1 Like

Ισως κανω καποια στιγμη post στο Επενδυσεις thread.

Ακομα μου φαινεται σοκαριστικο το οτι τζογαρω σε πλατφορμα για επενδυσεις. Παιζω λιγακι και με μετοχες ετσι για την φαση, αλλα προς το παρον νιωθω αρκετα χαωμενος.

Γελαω νευρικα με αυτο το βιντεο. Πλεον οι διαιτητες βρισκουν νεους τροπους με τους οποιους ο SGA μπορει να παει στην γραμμη των βολων. Και το εξωφρενικο ειναι οτι εδωσαν μια απο τις πιο απαραδεκτες τεχνικες ποινες που εχω δει στην ζωη μου στον Devin Booker ΑΦΟΥ τους ειπε ο Καρουζο οτι πρεπει να την σφυριξουν :smiling_face_with_tear:

1 Like