Τζονάθαρος Κουμίνγκαρος ο Α’
'Εγινε ματσάρα όπως αναμενόταν και στο επόμενο θα πέσουν κορμιά.
Τζονάθαρος Κουμίνγκαρος ο Α’
'Εγινε ματσάρα όπως αναμενόταν και στο επόμενο θα πέσουν κορμιά.
Ας κρατησουμε αυτην την δηλωση, αφου τωρα οι Νικς πρεπει να κανουν 3 νικες σερι.
Εγω απο την αλλη δεν την υποτιμησα καθολου αυτην την λουζερια, κι αφου εβαλα μερικα δολλαρια οτι θα κερδισουν οταν εχαναν με 10 ποντους, τα τραβηξα οταν περασαν μπροστα με 108-105, και εβγαλα ενα δεκαρικακι με σχεδον μηδεν κοπο και λιγο ρισκο ![]()
Τι αμυναρα παιζουν οι Wolves παλι. Ρε Nuggets, ποσο ηλιθιοι που δεν κατσατε να χασετε τελευταια αγωνιστικη να παιξετε με τους Rockets…
Yeap. Και τους ξέρουν πολύ καλά από το 2024. Άμα πάει και 3-1 μεθαύριο, φιλάκια.
Εντωμεταξυ δεν ειμαι Mikal Bridges hater, τον θεωρω γενικα καλο παικτακι, και περυσι στα playoffs εκανε μεγαλα plays ειδικα απεναντι σε Βοστονη… αλλα ρε Μικαλ, πως γινεται σε 20 λεπτα να παιρνεις μονο 3 σουτ, 1 ριμπαουντ και 2 ασιστ, με 4 λαθη και ενα εξωφρενικο -26 στο +/- ??? Γενικα το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα, αλλα καποιους αγωνες τους χανεις (ή τους κερδιζεις) λογω ενος παικτη και μονο ενος παικτη… ε αυτος ηταν ενας απο αυτους τους αγωνες.
ΥΓ. Καπου εδω να θυμηθουμε οτι οι Knicks εδωσαν πεντε (5) draft picks πρωτου γυρου για τον Bridges ωστε να τον κανουν reunite με τους συναθλητες του απο το Villanova (Josh Hart, Jalen Brunson, Donte DiVincenzo), μεχρι που τελικα πηγαν για τον ΚΑΤ και εδιωξαν τον DiVincenzo, ενω ο Bridges δεν τους εχει βγει καθολου.
Τα 5 ντραφτ πικ και η αποπομπή του Τιμποντο θα τους κυνηγάνε για καιρό. Αν είχαν υπομονή αυτά τα 5 πικ θα τα είχαν κάνει Γιάννη ή έστω κάτι ανώτερο του Bridges και του Towns. Επίσης η ομάδα έχει κάνει βήματα πίσω σε σχέση με πέρυσι. Πραγματικά ήταν ακατανόητη η απόφαση αλλαγής προπονητή, ειδικά όταν δεν είχαν βρει αντικαταστάτη.
Οι Χοκς πλέον έχουν πάρει ψυχολογία και φαίνεται. Πέρα από τον Jalen Johnson που είναι παικταράς, έχουν σταθερά 4 πολύ καλούς αμυντικούς στην πεντάδα, οι οποίοι καλύπτουν και την αδυναμία του McCollum.
Απλά σε αντίθεση με τους Nuggets που τα έχουν βρει σκούρα, ειδικά αμυντικά, νομίζω πως οι Νικς μπορούν να κάνουν break στο break.
Παρέλαση μέσα στο Χιούστον κάνει ο αλάνθαστος υιός Λεμπρόν.
Μεγάλο ματς στην Φιλαδέλφεια, πολύ μεγάλο. Και οι 2 ομάδες πολύ σκληρές για να χάσουν, αλλά 3 μεγάλα τρίποντα της Βοστώνης και το ατυχές μαρκάρισμα Μάξεη στον Μπράουν έγραψαν το 2-1.
Εχει δυο ολοκληρα ευστοχα σουτ και 5 ποντους, και η κεντρικη σελιδα του NBA γραφει αυτην την στιγμη “Bronny James making an impact”, δε μπορω, γελαω πραγματικα. Χιλιες φορες Θανασης Αντετονκουνμπο στο ΝΒΑ. Βασικα ακομα και τον Francis Αντετονκουνμπο προτιμω στο ΝΒΑ απο αυτην την παρωδια με τον Μπρονι.
Σε αλλα νεα αν κερδισουν οι Lakers βγαζω ενα ομορφο 50αρακι δολλαρια. Εχω πιασει ηδη 20+ ποντους Λεφλοπ, 8+ ριμπαουντ Λεφλοπ, και 2+ κλεψιματα απο Amen Thompson (ο οποιος εχει γεμισει την στατιστικη με 21-10-4-3-3 και εχει ακομα εφτα λεπτα το ματς). Κι αν χασουν οι Lakers απο τους αθλιους Rockets χωρις τον Durant, δεν βγαζω ουτε δεκαρα τσακιστη. Αρα win-win η φαση.
ΥΓ. Σε πρωτοκολλο διασεισης ο Wembanyama δυστυχως σημερα. Ειναι αρκετα πιθανο το 2-1 για Portland, αν και οι Spurs ειναι εξαιρετικη ομαδα και χωρις τον Wemby.
Τα λάθη στο τέλος τα έπαιξες; Κλατς ΛεΦλοπ.
Οχι, αλλα τραβηξα τα λεφτα μου και εβγαλα τα μισα μονο οταν το ματς πηγε παραταση.
Δεν αντεξα να στηριζω την σκατοομαδα ![]()
Καλα ποσο γελοιοι οι Rockets ρε φιλε. Εχασαν ΑΥΤΟ το ματς. Με 6 ποντους και την μπαλα στην κατοχη τους στα 28" πριν το τελος της κανονικης διαρκειας.
Βασικα και οι δυο ομαδες απο τις πιο σκατενιες ομαδες στα playoffs. Πονανε τα ματια μας.
Ελπιζω σε σκουπα απο Οκλαχομα.
Καλά ναι, απλά οι απουσίες του LA δεν είναι τελικά καθοριστικές στον γύρο αυτό, οπότε ένα well done gents τους το δίνω. Μέχρι τον επόμενο γύρο δλδ, όπου προβλέπεται σοδομισμός.
Επιστρεφω σε αυτο γιατι γελαω που τα παπαγαλακια θα αρχισουν τωρα τις λιτανειες για την φαση που ο φλοππερ κλεβει την μπαλα και μετα ευστοχει στο τριποντο για το 101-101 και την παραταση, αγνοωντας πληρως τα συνεχομενα λαθη που εκανε και εβαλε τους Ροκετς στο παιχνιδι μονος του ουσιαστικα, κι ενω οι Lakers κερδιζαν με 11 ποντους σταθερα. Στα 8 λαθη σταματησε το κοντερ, παραλιγο triple double.
41 ετών κουβαλάει την ομάδα μόνος του, μια και οι νεωπες σταρ αποδείχτηκαν γυάλινοι, βάζει game tying 3 και διαβάζουμε για τα 8 λάθη…
Ο “Λε Φλοπ” ακόμα κάνει πλάκα στα 41 του απ’οτι φαίνεται …
Πρωτοφανή πράγματα στην ιστορία του αθλήματος.
Προφανως δεν ειδες ουτε δευτερολεπτο απο τον αγωνα.
Τυχερος βεβαια, δεν λεω.
Το παιχνιδι το κερδισε ο Smart χθες για τους Lakers. Respect στον φλοππερ που στα 41 του παιζει τοσο καλα. Μεχρι εκει.
Εγώ πιστεύω ότι το κέρδισε ο Χέιζ
Εμφάνιση mvp σήμερα ο παλήκαρος.
Τη μια χρονια που λες μπορει να κανουν την υπερβαση οι Λυκοι (η αλλη χρονια ηταν προπερσι, που ηταν τεραστια αδικια το οτι δεν πηγαν τελικους απεναντι στην Βοστονη να δουμε ματσαρες αντι για σουπα), και παει και κοβει τον αχιλλειο ο DiVincenzo, και καταστρεφει το γονατο του ο Edwards.
Μαλακια τρελη οι τραυματισμοι στα playoffs, ειδικα σε μια τοσο ανταγωνιστικη σειρα.
aka πώς να πω ότι είναι φαινόμενο να κάνει στα 41 αυτά τα πράγματα (όλο τον τελευταίο καιρό), αλλά είμαι die hard hater και ο φλοπερ κανει και 8 λάθη. Πρωτόγνωρο, γιατί κανένας σταρ στο ΝΒΑ δεν κάνει λάθη, βέβαια.
btw ο Λεμπρόν δεν μπαίνει στην κουβέντα για goat, MJ παρόντος, αλλά αυτά που κάνει σε αυτή την ηλικία, δεν τα έκανε-κάνει-θα κάνει κανείς. Και δείχνει ότι μπορεί να παίξει 2-3 χρόνια ακόμα.