Nea ekdosi rockhard

Καλά τα όσα λες Δημήτρη… Αλλά που γνωρίζεις ποιος είναι ο Κουνφού και είσαι τόσο κατηγορηματικός;

φιλε sirjim,θα μπορουσα κι εγω μα σχολιασω εδω ‘να μην λεμε ομως τα ιδια και τα ιδια …’ , αλλα οπως σου ειπα ελευθεροι ειμαστε να επαναλαμβανουμε το ιδιο θεμα
αλλα αναγνωρισε το και σε εμας το δικαιωμα .Το σχολιο μου ειναι τελειως καλοπροεραιτο ,μπορεις οπως και εγω να λεμε οτι θελουμε και οσες φορες ,και
περνω αφορμη απο το προηγουμενο σχολιο σου .[/quote]
Τελικά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι με το Rock Hard…
Επειδή ενημέρωσε ότι βγήκε λέει τα ίδια και τα ίδια? Αφού ήταν να βγει Τετάρτη και δεν το βρήσκαμε πουθενα. Καλά έκανε και το είπε…
Φαντάσου να έγραφε και σε άσχετο topic τι θα του έλεγες…[/quote]
μαλον δεν καταλαβες τι ειπα , σε προηγουμενο διαλογο μας ,παρεμβληθηκε και ειπε να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια .Απαντησα οτι ο καθενας μπορει να επαναλαμβανει κατι ,και ‘τα ιδια και τα ιδια’ ειναι πραγμα υποκειμενικο .Οταν λοιπον ανεφερε και ο sirjim ‘τα ιδια και τα ιδια’ ,παρατηρησα οτι εχει δικαιωμα να
επαναλαμβανει τα ιδια ,αλλα να αναγνωριζει το δικαιωμα και σε εμας . Αν
διαβασεις τα προηγουμενα θα συμφωνησεις .

Καλά ρε Κούγια, θα σου το αποκαλύψω το επτασφάλιστο μυστικό!!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΡΑΤΕ!! :lol:

εμα πια…

ΣΟΥΤ βρε!! Μόνο εγώ έχω δικαιώματα εδώ μέσα!!! άκου εκεί… :lol: :lol:

Και για να γίνω πιο σαφής… Λοιπόν… κυκλοφόρησε επιτέλους η έκδοση του rockhard για τους IRON MAIDEN που ήταν να κυκλοφορήσει στις 28/8, αλλά κυκλοφόρησε στις 31/8 τελικά, που έχει συνεντεύξεις… άρθρα…φωτογραφίες…χα…χα…χα.χ.α…α.χ…α :lol: :lol: :lol: :lol:

καλό μήνα σε όλους!!

και μιας και ο λογος περι Maiden , η αξια τους τεραστια στο χωρο τους γνωστο σε ολους , θα πω κατι ισως και ασχετο που δειχνει ομως το μεγεθος τους .Ειχα λοιπον διαβασει καπου οτι ο’EDDIE’ ηταν το δημοφιλεστερο Τ-shirt του 20 ου αιωνα ,δηλαδη η δημοφιλεστερη απεικονηση σε μπλουζακι ! Οχι στον χωρο της μουσικης , γενικα .Αν σκεφτουμε τι σημαινει αυτο ,ειναι τεραστιο επιτευγμα .

Φίλε telisvas, δεν καταλαβαίνω από συμπαίρανες ότι μπορεί να γράφω στο Rock Hard αλλά λυπάμαι που θα χρειαστεί να σε διαψεύσω. Στο παρελθόν έχω γράψει σε διάφορα fanzine αλλά ποτέ σε κάποιο περιοδικό. Αν τώρα προϋπόθεση για να γράφεις στο forum είναι ταυτότητα και ολόσωμη φωτογραφία δεν το γνώριζα όταν έκανα εγγραφή. Παρά την ευχάριστη επικοινωνία που είχα μέσα από το forum με εσένα αλλά και με άλλα παιδιά στο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που γραφω εδώ, δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανένα να χρησιμοποιεί το user name μου για να επιτίθεται φραστικά και ειρωνικά σε τρίτους. Αν σου ήταν βολικό ότι έιμαι ίσως ο πιο νέος χρήστης, ή επειδή απαντούσα στο “κόλλημά” σου με τους Europe, οκ. Τώρα αν έχεις τόση μεγάλη κάψα να με γνωρίσεις, έλα μια βόλτα μέχρι τον Ορωπό ένα απογευματάκι να τα πούμε. Θεωρώ τουλάχιστον γελειότητα από πλευρά σου αυτό που ξεκίνησες και να καταλήξει να γράφονται μαλακίες του τύπου “κάνουμε καράτε μαζί” “ποιος είναι ο Κουνφού” και να κορϊδεύεται το user name μου. Το telisvas τι σημαίνει ρε φίλε? Ότι ήθελες να γίνεις ο Τέλης Σαβάλας? Σε πρόλαβε ο καράφλας… Κομμένες οι μαλακίες με το φίλο σου τον sirjim με την πάρτη μου. Αμα δεν σου αρέσουν αυτά που λέω μη τα διαβάζεις.

Jackie Chan
δεν είχα καμία πρόσθεση να σε προσβάλω. Αν σε ενόχλησε κάτι που έγραψα ζητώ συγνώμη. Όταν έγραψα για το ΚΑΡΑΤΕ το έγραψα για να διακωμωδήσω τη κατάσταση… όχι για να πειράξω εσένα.

Keep it cool everybody. Το τοπικ είναι για το rock hard, οχι για το ποιός είναι ποιός. Sirjim και λοιποί ελπίζω να μείνετε οn topic από εδώ και πέρα. Jackie καταλαβαίνω τις ενστάσεις σου αν και μια φράση διεγράφη για λόγους που καταλαβαίνεις.

Τέλη (σοβαρολογώ) μην απαντήσεις και μην το συνεχίσεις. Δεν θέλω να σβήνω ποστ.[/list]

βλέπω μια οικογένεια είστε όλοι εδώ? Με τα μικρά σας γνωρίζεστε εδω μέσα…
Εντάξει τότε να συστηθώ. Μπομπ Σφουγκαράκης…
Γιατί δεν σβήνεις τα ποστ του Τελης, αφού καταλαβαίνεις τις ενστάνσεις μου?
δίνεις βήμα σε όποιον θέλει να κοροϊδεύει αλλά όταν ο άλλος τον βρίζει σβήνεις αυτά που του σούρνει? και αυτός που το ξεκίνησε? Χαλαρά.
Να σβηστούν τα post που υπονοούν ότι είμαι αυτός που ο μαλ@@@ θέλει να είμαι, και οι μαλακίες που λέει και να ζητήσει συγνώμη. Αυτή είναι η σωστή αντιμετώπιση και όχι “πες ότι έχεις να πεις, και αν μας την πούνε κάνε την κότα”!!!

Jackie χαλάρωσε και άστο το θέμα. Αν θες να πλακωθείς με τον Τέλη, υπάρχουν και πμ και email. Έχω και ζωή ξέρεις, δεν είμαι παιδονόμος να σβήνω όλη την ώρα ποστ.

Μεγάλα παιδια είστε, συγκρατηθείτε. Οι υπεύθυνοι του φόρουμ jackie δεν σου έκαναν τπτ και δεν θα σε πειράξουν, από την στιγμή που δεν βρίζεις. Αν όμως το κάνεις δεν μου αφήνεις επιλογή.

Αν δεν θες να ασχολείσαι με το φόρουμ μας, μην το κάνεις. Κανείς δεν σε πιέζει.

Not my business αλλά διαβάζοντας από περιέργια τα προηγούμενα post, ο sirjim τουλάχιστον ούτε κατά ελάχιστο δεν σε έχει προσβάλει.

Γενικότερα, μπήκες κάπως επιθετικός είναι η αλήθεια (αν και το karate είναι πολεμική τέχνη για να αμύνεσαι :stuck_out_tongue: ) και από το λίγο που postάρω σε αυτό το forum, η οποια αξία του χάνεται σε οπαδισμούς. Οι περισσότεροι μπαίνουν να υποστηρίξουν το κόλλημά τους.

Όσον αφορά το Rock Hard, μέχρι πριν μερικές ώρες δεν υπήρχε στην Πάτρα. Τώρα θα ελέγξω και αργότερα. Πάντως το περιοδικό υπάρχει σε 3-4 συγκεκριμένα περίπτερα στο κέντρο. τουλάχιστον δεν γίνεται το κακό του Rock On που ερχόταν με 1 μήνα καθυστέρηση. Το ότι έχω όλα τα τεύχη είναι θαύμα, αφού πολλές φορές ήταν τόσο μπαγιάτικο που το έπερνα με κρύα καρδιά…

Λουκιανέ φυσικά και δεν θα συνεχίσω… Ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή που έγραψα αυτά που έγραψα ήξερα ότι στο τέλος θα έβγαινα χρεωμένος, αφού αν δεν έχεις αποδείξεις κι επί του προκειμένου αποδείξεις είναι ότι βλέπουν τα ίδια σου τα ματάκια και με ενδείξεις δεν στοιχεοθετείται κατηγορία… Το τεκμήριο της αθωότητας που λένε… Όμως επειδή δεν συνηθίζω να τρώω κουτόχορτο, ανέφερα μερικά πράγματα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε… Η ουσία των όσων έγραψα επικεντρώνεται στο ότι δεν θα πρέπει να “λιθοβολείται” όποιος έχει διαφορετική γνώμη… Και αυτό πήγαινε στον sirjim… Μπορεί όντως να είναι ο εκδότης του Rock Hard αυτό όμως δεν τον κάνει παντογνώστη, που δεν επιδέχεται κριτικής… Κι εκεί που το γύρισαμε στην πλάκα, έρχεται ο jackie_chan και λέει στον aor, “τι ζόρι τραβάς με το rock hard”… Κουβέντα που κάποιος ο οποίος υποτίθεται δεν γνωρίζει κανέναν εδώ μέσα, λογικά δεν θα έπρεπε να είχε το θάρρος να την εκστομίσει… Παράλληλα την ίδια ακριβώς κουβέντα μου έκανε συγκεκριμένος συντάκτης του περιοδικού που είναι φίλος μου… Ο οποίος όλως τυχαία στον διάλογο που είχαμε για τους Europe χρησιμοποίησε ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με τον φίλο μου συντάκτη… Την ίδια ακριβώς χρονική στιγμή κάποιος άλλος user “zep” με 22 μηνύματα, μπαίνει και μου τη λέει ότι του τα έπρηξα για τους Europe (να είναι σίγουρος ότι θα συνεχίσω να το κάνω)… Όπως έχω ξαναγράψει το να μου την λέει κάποιος επιεδή σας τα πρήζω για τους Europe δεν αποτελεί εξυπνάδα… Το κάνω επίτηδες, προσπαθώντας να δημιουργήσω μια ευτράπελη ατμόσφαιρα στο forum, αυτοσαρκαζόμενος…
Δεν είμαι αστυνομικός, αλλά δεν συνηθίζω να πιστεύω στις σατανικές συμπτώσεις… Νομίζω ότι οι υπόλοιποι user μπορούν να καταλάβουν αν όλα αυτά είναι παράξενα… Για μένα πάντως δεν είναι τυχαία…
Λόγω και μόνο του “τεκμηρίου της αθωότητας” ζητώ συγνώμη από τον jackie_chan… Όσο για την παράφραση του ονόματος μου, ήταν όντως νόστιμη αλλά εντελώς λάθος και ρητορικά και ουσιαστικά… Αριστο(τέλης) Βασιλάκης, εξ’ ου και το telisvas… Αν έχεις κάποιον φίλο μέσα στο forum μπορείς να μάθεις ποιος είμαι… Σημαίνει και “Το ξύλο δεν πρόκειται να το φάς”… Φυσικά και δεν του ζητώ να επιστρέψει την συγνώμη γι’ αυτό…
Καταλήγω λέγοντας πως ένοιωσα ότι ο aor λόγω της διαφωνίας του με τον sirjim, με πολύ εύσχημο είναι η αλήθεια τρόπο γινόταν κάτι σαν κακός πράκτορας των εχθρών του rock hard… Sirjim μπορεί να είσαι φίλος μου, αλλά στον τρόπο με τον οποίο αντικρούεις την οποια κριτική στο περιοδικό νομίζω ότι είσαι λάθος…
Το μήνυμα πήγαινε σε σένα… Φίλοι δεν είναι εκείνοι που σε χαϊδεύουν…

Μιας και ξαναγίναμε μια ωραία ατμόσφαιρα, ας γράψω και εγώ τις ενστάσεις μου για το περιοδικό.

Πήρα το rockhard φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά και ήταν η πρώτη φορά που αγόρασα περιοδικό του χώρου μετά απο 7 χρόνια. Σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Αποπνέει κάτι το ανανεωτικό, δείχνει να μην έχει “κολλήματα” και η γραφή του είναι φρέσκια και άνετη. Ας πάμε και στις ενστάσεις :

οι κριτιικές των συναυλιών μου φάνηκαν τηλεγραφικές. Ήθελα μεγαλύτερη έκταση και περισσότερες πληροφορίες, αν και το περιοριστικό του χώρου αναγνωρίζω πως δεν αφήνει πολλά περιθώρια.

Sirjim το αφιέρωμά σας πολύ ενδιαφέρον για πρώτο αφιέρωμα και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ κάποιο νέο παιδί που τώρα φτιάχνει δισκοθήκη, αλλά για κάποιον μεγαλύτερο (ακόμη και εμένα που δεν είμαι και τόσο μεγάλος) ήταν τίγκα στα κλισέ. Αναρωτιέμαι πως έλειπαν οι paradise lost και οι seps την ίδια ώρα που οι pantera είχαν 2 album (γκρουπάρα μεν, αλλά). Επίσης την επιλογή τόσων maiden album την βρήκα υπερβολική, αλλά γούστα είναι αυτά. Τουλάχιστον στις κορυφαίες θέσεις μπήκαν κορυφαία album.

Ως αναγνώστης μια επισήμανση : ο λόγος που έκοψα τα περιοδικά πριν τόσο καιρό ήταν οι κριτικές τους και πιο συγκεκριμένα τα “μασημένα λόγια” και ο “καθοδηγούμενος σεβασμός” για κάποια μεγάλα ονόματα του χώρου. Αν είστε ακριβοδίκαιοι θα πάτε μπροστά. Αν όχι, θα χάσετε πολύ σε αίγλη και πωλήσεις. Αυτό δεν αποτελεί αιχμή, απλά προσωπική συμβουλή.

telisvas… einai anoito na ta grafeis ola afta, giati de simainei oti opoios xrisimopoiei paromoies ekfraseis einai kai to idio atomo. eks allou to ftoxo leksilogio pou xrisimopoioun oi perissoteroi kataligei se koines apofoiades. episis min ksexname metaksy ton ypoloiopon provlimaton sou kai tin mythomania sou pou megalonontas anevainei klimakes…etsi loipon exeis ftasei se simeio na nomizeis oti se goustaroun oles… 8O 8O 8O

Μήπως γράφεις κι εσύ στο Rock Hard;
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

se poio??? 8O

Συγνώμη… Εσύ γράφεις στο Metal Hammer

grafo, grafo…ki ekei kai allou…alla me psevdonimo panta…

Montechristo,

Thanks για τα καλά λόγια και τις προτροπές… Το ROCK HARD είναι 100% ανεξάρτητο περιοδικό, δεν χρηματοδοτείται από κανέναν,παρά μόνο από τους δυο εκδότες του και κανέναν άλλον. Δεν έχει καμία μεγάλη εταιρία από πίσω, ούτε συμφέροντα άλλων. Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε πολύ καλά μέχρι σήμερα… Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα…

Sirjim θέλω να σου κάνω κάποιες ερωτήσεις :

1. Γιατί έπαψε να κυκλοφορεί το Metal Invader; (ευτυχώς… )

2. Πώς γίνεται να είναι ανεξάρτητο το ROCK HARD τη στιγμή που φέρει αυτό το όνομα και που δανείζεται συνεντεύξεις από τα ξένα…

3. Η σύγκριση στα 2 μεγάλα μεταλλικά περιοδικά σε πωλήσεις ποια είναι; Φαίνεται από κάνα site;

4. Πόσα περιοδικά πωλούνται / μήνα; Έχετε σταθερό κοινό;

5. Πότε θα λειτουργήσει η ιστοσελίδα του ROCK HARD;

Αυτά…

ΥΓ1: Δεν τα λέω επιθετικά αν αυτό νομίζεις…
ΥΓ2: Δεν αγοράζω κανένα περιοδικό, εδώ και χρόνια μα έκανα το λάθος τον αύγουστο αγοράζοντας και τα 2…