Nea ekdosi rockhard

Συλλογισμένος κάθεσαι σε κύματα αφρισμένα,
κι αν δεν αλλάξουν οι καιροί αλίμονο σε σενα…

:!:

Ησύχο, ήσυχο το ποταμάκι
αργοκυλάει το γαλάζιο του νεράκι…

Στου κουφου την πορτα πριν πινασουν μαγειρευουν 8O

Φυσάει ο Μπάρλας για νερό κι η Όζενα για αέρα
Φυσάει κι ο Λαγκούβαρδος για την κακή του μέρα… :wink:

Πολλές φορές ο άνθρωπος βαριέται στην ζωή του
κι ?είναι αφορμή τα βάσανα που σέρνει το κορμί του

Aπο πιο τραγουδι ειναι αυτο? 8O

Γκου χου γκου χου…

Το ρίξαμε στην ποίηση παιδάκια? Βρε, η ζέστη σας έχει πιάσει όλους ή τίποτε άλλο?

αλλο…

out in the streets!!

Back on the streets…

Mπράβο καταπληκτική δουλειά…

φιλε sirjim,θα μπορουσα κι εγω μα σχολιασω εδω ‘να μην λεμε ομως τα ιδια και τα ιδια …’ , αλλα οπως σου ειπα ελευθεροι ειμαστε να επαναλαμβανουμε το ιδιο θεμα
αλλα αναγνωρισε το και σε εμας το δικαιωμα .Το σχολιο μου ειναι τελειως καλοπροεραιτο ,μπορεις οπως και εγω να λεμε οτι θελουμε και οσες φορες ,και
περνω αφορμη απο το προηγουμενο σχολιο σου .

ε, επετρέψε μου… μιας που εκτός των άλλων είναι και η δουλειά μου, να γίνομαι και εγώ λίγο υπερβολικός με αυτό, αν δεν ενοχλώ…

δεν μπορω να επιτρεπω η οχι σε κανενα να επαναλαμβανει η οχι ενα θεμα ,
οπως και ποιο θεμα να επαναλαμβανει ,αυτο ακριβως σχολιασα στην προηγουμενη προτροπη σου ‘να μην λεμε τα ιδια και τα ιδια’ .

[quote=“aor”]

φιλε sirjim,θα μπορουσα κι εγω μα σχολιασω εδω ‘να μην λεμε ομως τα ιδια και τα ιδια …’ , αλλα οπως σου ειπα ελευθεροι ειμαστε να επαναλαμβανουμε το ιδιο θεμα
αλλα αναγνωρισε το και σε εμας το δικαιωμα .Το σχολιο μου ειναι τελειως καλοπροεραιτο ,μπορεις οπως και εγω να λεμε οτι θελουμε και οσες φορες ,και
περνω αφορμη απο το προηγουμενο σχολιο σου .[/quote]
Τελικά εσύ τραβάς μεγάλο ζόρι με το Rock Hard…
Επειδή ενημέρωσε ότι βγήκε λέει τα ίδια και τα ίδια? Αφού ήταν να βγει Τετάρτη και δεν το βρήσκαμε πουθενα. Καλά έκανε και το είπε…
Φαντάσου να έγραφε και σε άσχετο topic τι θα του έλεγες…

Έχω να πω, ότι η σχέση περιοδικού - αναγνώστη στην ουσία είναι σχέση έμπορου - καταναλωτή… Κι επειδή διάγουμε άσχημες μέρες στο εμπόριο… Καλό θα ήταν να λαμαβάνουμε υπόψιν τις παρατηρήσεις του πελάτη, ακόμα κι αν είναι αυστηρές… Από την πολύ μικρή μου πείρα στο χώρο, πιστεύω πως όποιος ακολούθησε την συγκεκριμένη συνταγή δεν βγήκε χαμένος… Επί του προκειμένου και οι πελάτες, θα πρέπει να γνωρίζουμε, πως όσο πιο μεγάλη είναι η αγορά, τόσο μεγαλύτερες είναι οι δυνατότητες για ποιοτικότερη δουλειά…
Jackie Chan γράφεις στο Rock Hard; Πως σε λένε;

Επειδή προσωπικά λαμβάνω υπόψιν τις απόψεις αναγνωστών (τακτικών και μη), δεν έχω πρόβλημα να ανοίγω διάλογο σχετικά με το περιοδικό, όπως έχετε προσέξει…

Από την άλλη, ακριβώς επειδή άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας, πολύ καλά έκανα και είπα ότι κυκλοφόρησε σήμερα, από τη Δευτέρα, το τηλ στο γραφείο έχει τρελαθεί να χτυπά από ανθρώπους που έψαχναν το τεύχος για τους MAIDEN.

Ο Jackie Chan δεν είναι συντάκτης μας.

Toν γνωρίζεις τον jackie_chan; Γιατί εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι συγκεκριμένος συντάκτης σας…

Toν γνωρίζεις τον jackie_chan; Γιατί εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι συγκεκριμένος συντάκτης σας…[/quote]

Επειδή επιμένεις…
Νομίζω ότι το ξεκαθάρισα. Δεν τον γνωρίζω, δεν ξέρω ποιός είναι. Και αν ήταν συντάκτης του rock hard δεν θα ήταν ανάγκη να γράφει με ψευδόνυμο, όταν μιλάμε για το περιοδικό εμείς δεν κρυβόμαστε. Γράγω στο forum εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν έκρυψα το ποιός είμαι. Εδώ είμαι, όποιος γουστάρει να πει κάτι το λέει ευθέως.

Και να ήταν ο Jackie_chan συντάκτης του περιοδικού, τραβάει κανείς κάνα ζόρις;;

Εγώ τραβάω ζόρι… Ειδικά αν μπαίνει με δυο τρία διαφορετικά ψευδώνυμα και λέει τα ίδια πράγματα για να υποστηρίξει την θέση του, πράγμα πολύ σύνηθες σε forum… Aυτές οι μαλακιούλες είναι παρωχημένες… 1980 κι ακόμα πιο πριν… Κι επειδή σε εκτιμώ κι εσένα και τον Σάκη και το περιοδικό, καλό θα ήταν να το ψάξεις, γιατί στο τέλος θα εκτεθείς κι εσύ χωρίς να φταίς…

Και εγώ σε εκτιμώ και γι’αυτό σου λέω στα ίσια ότι και να είναι δεν σε αφορά το θέμα αφού ούτε βρίζειι,ούτε γράφει παπαριέςούτε τίποτα άλλο. Είναι, δεν είναι, είναι δική του δουλειά από τη στιγμή που δεν προκαλεί και δεν ενοχλεί κανέναν. Δημιουργείς θέμα και μάλιστα δημόσια χωρίς κανέναν απολύτως λόγο και δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις για το περιοδικό,τους συντάκτες και εμάς. Αυτά. Καλό θα είναι να μην το συνεχίσειςτο θέμα, γιατί στην ουσία δεν υπάρχει καν θέμα…