Nea ekdosi rockhard

sirjim steile mou se private message to mail sou na se rwtisw kati i steilto sto mail mou.
undergroundfoundation@yahoo.com

download mp3 from Greek bands:www.u-f.gr

άσε ρε Σειρηνάκη,σε μάθαμε!!!σε τα μας???

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Γράψε μια λίστα τι θεωρείς εσύ metal για να σε ικανοποιήσουν όταν θα ξανακάνουν αφιέρωμα. Δηλαδή εσύ είσαι ΑΟRμεταλάς? Και οι άλλοι gothicoμεταλάδες?
Μήπως να ζητάνε και ταυτότητα στις συναυλίες μήπως μπει κανένας AORμεταλάς σε συναυλία Manowar? Πρέπει να είσαι από αυτούς που γουστάρουν να είμαστε χωρισμένοι σε στρατόπεδα…
Δες παραπέρα από το αν τα γκρουπ που ψήφισαν είναι metal κατά τα κριτήρια σου. Σου άρεσε η δουλειά που έκαναν? το πως γράφουν?

Μη ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα…

Εγώ πήρα και τα δύο και περιοδικά που κυκλοφορούν και θεωρώ ότι έγινε πολύ καλή δουλειά στο Rock Hard, κάτι που παρατηρώ στα τελευταία τεύχη συνεχώς. Γούσταρα που δεν διάβαζα μια απλή κριτική δίσκων αλλά την ιστορία γύρω από το δίσκο. Ατέλειες σύμφωνα με τα γούστα μου πάντα θα μπορώ να βρώ. Π.χ. δεν είχαν όλοι πιάσει το νόημα αυτό και (λόγο συνήθειας πιστεύω) περισσότερο έγραφαν σε στυλ δισκοκριτικής και όχι το παρασκήνιο γύρω από την κυκλοφορία που έγραφαν. Ευτυχώς μεμονωμένες περιπτώσεις.

Nice job boys!! Περιμένουμε πάντα κάτι παραπάνω.

δεν νομιχω οτι εχουν σχεση αυτα που λες , ολοι ειναι ελευθεροι να πανε οπου θελουν ,σε οποιαδηποτε συναυλια , μαλιστα αυτο θα θελαν ολοι οι καλιτεχνες ,να προσελκυουν και αλλου ειδους ακροατες . Το οτι σε μια λιστα με αγαπημενα heavy metal αλμπουμ βλεπω pink floyd , marillion,queen ,ειναι για μενα λαθος ,φυσικα ο κοσμος θα συνεχιζει να ζει με αυτο . Αλλωστε δεν αναφερθηκα
κατα του περιοδικου ,απο οτι καταλάβα ζητησαν απο καποιους ‘ειδημονες’ τα
αγαπημενα τους heavy metal .Καποιοι φαινεται θεωρουν αυτα που ανεφερα
metal , το περιοδικο οπως μας ειπε ο φιλος ειχε υποχρεωση να τα δημοσιευσει .
Τα ειδη αυτα που αναφερεις , δεν εχουν ευρυτερη εννοια το heavy metal αλλα το
rock . Η rock ,εχει παρακλαδια απο jazz rock μεχρι και death metal .Οταν λοιπον
αναφερομαστε για heavy metal , ειναι μια στενοτερη εννοια , στην οποια σιγουρα
καποια group μπορει να 'μπαλαντζαρουν ’ μεσα η εξω , αλλα αυτα τα συγκεκριμενα δεν ‘περασαν ουτε απ εξω’ . Κατα αλλα , ειναι γιγαντες στο χωρο
τους , επηρεσαν τους παντες , ανεπαναληπτοι , αλλα ουδεμια σχεση με heavy metal . Mου αρεσουν και αρκετες δουλειες του prince ,της madonna ,του pat metheny , να τους βαλω στην λιστα με τα metal ? Οταν υπαρχει ενας τιτλος που προσδιοριζει , οσο κιαν μου αρεσουν θα τους αφησω απ εξω . Εκτος αν δεν ξερω 100 metal ,οποτε αρχισω να συμπληρωνω απο αλλα ειδη …

Δηλαδή δεν θα φτιάξεις λίστα με τα heavy metal groups? Αφού είναι τόσο απλό?
Βοήθα να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη…

σε τα σας βρε!!!
τι μαθατε δηλαδής;;;;;

Τώρα όσον αφορά το θέμα του αφιερώματος οι απόψεις πολλές και διαφορετικές βλέπω…

Πείτε τι άλλα αφιερώματα θα γουστάρατε να δείτε στο περιοδικό…

φιλε chackie chan ,δεν μπορω να σε πεισω , και ουτε ειναι και σκοπος μου, οτι Marillion ,και Pink floyd δεν επρεπε να ειναι σε λιστα με τιτλο heavy metal . Η προσωπικη μου λιστα ,δεν ενδιαφερει κανενα ,ουτε και εμενα να την συνταξω .Αν
ειχα παντως αυτη την υποχρεωση θα σεβομουνα το τιτλο της ,ο οποιος ηταν σαφης ¨- heavy metal- κυριως για την σωστη πληροφορηση των νεοτερων ‘ακροατων’ .

με τις ταμπέλες και τους ορισμούς χάνεις το νόημα φίλε μου aor.

Και παραβλέπεις το γεγονός ότι σήμερα οι περισσότεροι και πιο συνειδητοποιημένοι οπαδοί συγκροτημάτων όπως οι Floyd, οι Marillion και πολλοί άλλοι ξεκίνησαν την μουσική τους αναζήτηση από το heavy metal.

Όπως είπε και ο Σειρηνάκης για αυτόν του οποίου το μέσο άκουσμα είναι η Γαρμπή, ο Πετρέλης και ο Διονυσίου, ακόμη και για αυτόν που ακούει latin ή jazz η απόσταση που χωρίζει τους Floyd με τους Theater και τους Theater με τους Metallica είναι εντελώς ασήμαντη. Αντίστροφα για τον οπαδό των Napalm Death, των Cannibal Corpse κ.ο.κ.

Σαφέστατα και οι Pink Floyd,Led Zeppelin, Deep Purple, Queen, Marillion, ACDC, Aerosmith και πολλοί πολλοί άλλοι πρέπει να αναφέρονται σε λίστα με τίτλο heavy metal έστω και αν δεν είναι heavy metal κατά τον ορισμό του Μπαμπινιώτη γιατί κατά ένα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ η μουσική τους σε αυτό το κοινό απευθύνεται.

φιλε outshined , εχεις δικιο οτι η επιμονη στο θεμα ειναι ανουσια τελικα , αλλα το οτι καποιοα group χωρις να ειναι metal ,πρεπει να αναφερονται ειναι δικη σου γνωμη, και μονο η διατυπωση κατανταει αντιφατικη . Το θεμα δεν ειναι που κατατασει τους MARILLION π.χ. το αφτι αυτου που ακουει λαικα , αλλα ολων εμας που ξερουμε καλα το ειδη αυτα , και στην προκειμενη περιπτωση ενα εξιδικευμενο εντυπο . Δεν αντιλεγω παντως σε ολα τα ονοματα που αναφερεις .
Συμφωνω παντως ,οτι δεν τρεχει και τιποτα , απλα για μενα ειναι λαθος ,με
2-3 πιθανους λογους που προειπα ,αν θεωρειτε αντιπροσωπευτικο των group PINK FLOYD ,Marillion το χαρακτηρισμο heavy metal ,παω πασο …

κατανοητά όλα, αλλά τι να κάνουμε όταν σ’ενα αφιέρωμα πχ τα 9κάτι από τα 100 συγκροτήματα είναι Metal ή hard rock και τρια - τέσσερα δεν είναι; Πως να το πούμε;

Οκ οι MARILLION δεν είναι metal, 25 χρόνια το ξέρουμε…τι να κάνουμε τώρα βρε καλέ μου aor;;

άνθρωποι που ακούνε Hard και metal αυτά ψηφίσανε… άνθρωποι που ακούνε Metal ακούνε εύκολα και marillion των οποίων το κοινό είναι κατά μεγάλο ποσοστό metal οπαδοί… άρα δεν είναι άσχετα… όπως και η περίπτωση των ARENA που μακάρι να υπήρχαν στο αφιέρωμα…

μην λέμε όμως συνέχεια τα ίδια και τα ίδια…ε;

@aor :

μου φαίνεται ότι έχουν μπερδευτεί λίγο τα πράγματα.

Ποιός μίλησε για τους Pink Floyd ως αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Heavy Metal?

Μάλλον είσαι αρνητικά προκατειλημένος κατά του όρου heavy metal και δεν θες όχι να ταυτίζουν, αλλά να συγχέουν τα ακούσματά σου με αυτό.

Όπως και να έχει τα συγκροτήματα που δεν θέλεις να βλέπεις σε μια heavy metal λίστα είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ιστορίας του, αφού έχουν υπάρξει σημαντικές επιρροές για την εξέλιξή του. Οι Queen για το power metal, οι Pink Floyd για το ατμοσφαιρικό, οι Rush για το progressive κ.ο.κ.

Δεν ταυτίζω αυτά τα ονόματα με το heavy metal. Αλλά τα αναφέρω σε σχέση με αυτό γιατί υπάρχει σχέση. Το metal δεν είναι όσο κλειστοφοβικό, όσο θέλουν κάποιοι να το παρουσιάζουν, ούτε είναι τόσο κλειστόμυαλο, όσο κάποιοι οπαδοί του προσπαθούν να κάνουν το κόσμο να πιστέψει ότι είναι.

σε τα σας βρε!!!
τι μαθατε δηλαδής;;;;;[/quote]

Ότι είσαι σαλιάρης… Εκτός εαν…

Πάρε τηλέφωνο για το υπόλοιπο του εκβιασμού…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

εκβιαστηηηηηηηή…

παπαχρόνη του metal!!!

freeeeedooommmm ρεεεεεεεεε…!!!

χα…χα…χα…

[/img]

tetarti me to kalo…

Και λίγα λές… Ο Παπαχρόνης ήταν σκέτος βιαστής…
Ο Γούκος ήταν ο original εκβιαστής…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Secret Society ρε νουνιάααααααααααααααααααααα

• το τα ιδια και τα ιδια , ειναι υποκειμενικο πραγμα ,ενα ελευθερο forum ειναι,
    κιεμενα μου φαινονται αρκετα πραγματα αναμασηματα , απλα προσπερναω

-Αrena ειναι αρκετα πιο heavy απο Marillion ,κλασσικο σχημα progressive , και
απο τα αγαπημενα μου . Η τελεια μιξη ειδικα στις πρωτες δουλειες hard rock-aor-
progressive . Αλλα ουτε αυτοι ταιριαζαν σε μια heavy metal λιστα , αλλα θα ηταν
τουλαχιστον πιο ‘συμβατοι’ .

• αν καποιος απανταει λαθος ,σε μια ερωτηση δεν βλαπτει να του δωσετε την ευκαιρια να ξαναπροσπαθησει , λεγοντας του απλως , αυτο δεν ειναι metal ,πες
    κανενα αλλο , απλα πραγματα .

Ενδιαφερον η αντιπαραθεση που εχετε, πραγματικα δεν ξερω με ποιον να συμφωνησω. Αυτο που ξερω παντος ειναι οτι υπαρχουν τρεις σωστες αποψεις… η δικια σου, η δικια μου και η σωστη :idea:

Βασικά, υπάρχουν 2 ειδών απόψεις. Η δικιά μου και οι λάθος…

:smiley: :stuck_out_tongue: :smiley:

Βασικά, sorry κιόλας, αλλά υπάρχει 1 άποψη. Η δική μου. Γιατί ακόμα και όταν κάνω λάθος…πάλι σωστός είμαι!! :roll:

Δε συμφωνώ, άρα έχεις άδικο…