Λοιπον, χαρηκα που απαντησες, επειδη σε θεωρω απο τους πιο απολαυστικους συνομιλητες εδω μεσα. Οχι πως δεν θα απανταγες, απλα ευκαιρια εψαχνα να το πω ξερωγω.
Δεν τα βλεπουμε και πολυ διαφορετικα. Πανω κατω για τους ιδιους λογους μας τα ‘‘χαλαει’’ το Godless, οπου τυχον μπορει να ενοχλει τον καθενα. Και δεν εχεις αδικο ουτε συ, ουτε κι ο Shadowking, γνκ μπορεις να το πεις ως την τεταρτη καλυτερη δουλεια τους. Απλα να, οταν εχεις τρια 9μισαρια, χοντρικα, και βαλεις διπλα το 8μισαρι (υπο αυστηρη κριση, ελεω ανομοιογενειας κι επιτηδευμενης παραγωγης, επειδη εκει πρεπει να πασχει τελικα), λες πωπω φοβερο και τρομερο το Godless, χωνει τα παντα δικε μου, αλλα μετα να, εκει στη CDοθηκη που τα χεις ολα αλφαβητικα, θα δεις παραδιπλα ενα Dreaming Neon Black, που εχει μια ΠΑΡΑΓΩΓΗ με caps lock, δικαιολογημενα, και θα βαλεις ας πουμε αυτο το Poison Godmachine, το οποιο αμα το δεις χωρια, ειναι 5 φορες πιο ‘‘αντιεμπορικο’’ απο οποιοδηποτε κομματι του Godless. Και μετα σκεφτεσαι ‘’ τι λες μωρε ππρα, σκιζει και το Godless, αφου ειναι φοβερος δισκος, εαν το δεις μεμονωμενα. Αλλα… μπορουν για περισσοτερα’’. Η διαφορα μας μαλλον ειναι οτι εσυ καταφερνεις και λες ‘‘Αλλα… αστο μωρε τι σκεφτομαι. Δε γμιεται’’.
Πληροφοριακα παντως, οι Nevermore ειναι η μονη μπαντα που δεν μπορει να με απογοητευσει. Και γιατι το λεω αυτο; Ακομα κι αν ενας δισκος τους μου φανει χαλια, μηδεν ρε παιδι μου, που θεωρω πολυ απιθανο να συμβει κατι τετοιο, στο τελος παλι θα σκεφτω ‘‘μου εχουν δωσει τοσα, οποτε δεν πειραζει’’. Κοινως, ειμαι λιγο πιο γκρινιαρης απο σενα, αλλα σε βαθος χρονου, ικανοποιουμαστε το ιδιο σχεδον. Ισως με διαφορετικο τροπο, αλλα στον ιδιο βαθμο.
Στο νο6, παντως πανε. Με τα τωρινα δεδομενα τουλαχιστον.
Οσον αφορα το Enemies, ειμαι πολυ μπερδεμενος. Ανεκαθεν το θεωρουσα, χμ. Ατιμο δισκο. Ισως λογω των ασυμφωνιων που ειχαν στο συμβολαιο, κραζαν την εταιρια δλδ, απο πριν καν κυκλοφορησει. Σε φαση ‘‘αντε να το βγαλουμε, να υπογραψουμε αλλου’’. Υπαρχει ομως κι ενα αλλο θεμα. Ο δισκος εχει τους καλυτερους στιχους απο πλευρας Dane. Βαλτα διπλα-διπλα δλδ, και θα δεις πως ειναι στα absolute highlights, οσον αφορα αυτο το πεδιο. Και μπορει να ειναι υπερβολικος στα φωνητικα, αλλα βγαζει παθος ρε γμτ. Το ειδα και στο MMD πως ειπε αυτο το Never Purify (δεν ειμαι σιγουρος για το κομματι) κι ηταν λες και του κοβαν το κορμι στα δυο. Απο την αλλη ομως, μουσικα ειναι ψιλοαχταρμας σε φασεις. Σα να θελαν να βγαλουν κατι πιο ‘‘ζορικο’’ και να μη τα καταφεραν. Ειναι κι αυτη η παραγωγη, του καδου κανονικα, και δεν ξερεις τι να υποθεσεις. Χωρια που το Sentient 6 το ειχαν ψιλογραψει απο τοτε, στανταρακι αυτο, ο Looomis μ ειχε πει πως ειχε ενα κομματι, συνεχεια του The Learning φαση, στα σκαρια κι ηθελε να το παλεψει για 15λεπτο, αλλα δεν του βγαινε εγκαιρως. Κι αυτο δεν το λεω για επιχειρημα, απλα bonus info της στιγμης ρε αδερφε. =p
Edit: Πρεπει να προσεχω οταν μιλαω για μπαντες που πραγματικα με αρεσουν. Σεντονια ρε γμτ.