Nevermore - The Obsidian Conspiracy

Καλύτερα να έβγαζαν τα κομμάτια 4-7 ως ΕΡ.
Θα ήταν μια αξιόλογη κυκλοφορία.

Τα υπόλοιπα είτε τα έχουν ξαναπαίξει καλύτερα (Termination Proclamation), είτε είναι απλώς ανέμπνευστα (Your Poison Throne, The Day You Built The Wall).

Ο Dane 2-3 κατηγορίες κάτω από αυτά που τον έχουμε συνηθίσει και γενικά ο δίσκος μοιάζει διεκπεραιωτικός.

ηρθε η ωρα να πω 2 λογακια και εγω για τον καινουργιο δισκο των νεβερμορ! μετα απο αλλεπαλληλες ακροασεις οδηγηθηκα στο συμπερασμα πως το the obsidian conspiracy, αν και δεν φτανει τα επιπεδα του προηγουμενου πονηματος της μπαντας, ειναι ενας αξιολογος δισκος! η λεξη <<απλος>>ειναι η λεξη που τον χαρακτηριζει! σε συγκριση παντα με τα μεχρι πριν απο το the obsidian conspiracy πεπραγμενα της μπαντας! αυτο βεβαια δεν ειναι και αναγκαιο κακο καθως ο δισκος περιεχει στο συνολο του καποια πολυ εμπνευσμενα και ολοκληρωμενα κομματια! οκ, ομολογω πως η πολυπλοκοτητα των συνθεσεων στους προηγουμενους δισκους τους αλλα και τα <<ακροβατικα>> φωνητικα του dane που πλεον ειναι ελαχιστα, και με ξινισαν και μου ελλειψαν! αρχικα…! μετα ομως καταλαβα πως οι νεβερμορ ισως πλεον θελουν να εκφραστουν με διαφορετικο τροπο αποτι εκαναν στο παρελθον! ισως επιθυμουν κατα πως φαινεται να αλλαξουν σελιδα! να δοκιμασουν τις δυναμεις και ικανοτητες τους, να εξελιχθουν και γιατι οχι να ανοιχθουν σε ενα πιο ευρυ κοινο! πιστευω πως ο επομενος δισκος τους θα ειναι και ο πιο σημαδιακος καθως θα μας φανερωσει αν αυτη η στροφη τους σε νεα μουσικα μονοπατια θα τους γιγαντωσει περισσοτερο η θα τους βαλει σε αδιεξοδα!
συμπερασματικα λοιπον…αν και δε με ενθουσιασε, τον ακουω ευχαριστα!

οπως τα λες ειναι, αλλά πραγματικα μου ερxεται να μην ξαναγορασω Metal hammer :stuck_out_tongue:

αυτο πάντως με τον επόμενο δίσκο είναι πολύ σωστό…
ανάλογα βεβαία και τι θα κάνουν…
θα το απλοποιήσουν το θέμα και άλλο, ή θα γυρίσουν σε αυτό που ξέρουν καλύτερα γιατί αλλιώς δεν γίνεται…??

Συμφώνω, ένα EP σε στιλ In memory με τα 5 καλύτερα κομμάτια του αλμπουμ + μια από τις διασκευές θα ηταν καλύτερο. Και νομίζω ότι θα ήταν και πιο ειλικρηνές καλλιτεχνικά, δίοτι απανωτά μετά από 2 πρόσφατα σόλο αλμπουμς, δεν είναι το ίδιο εύκολο να καταλήξεις με μια δεκάδα πραγματικά εμπνευσμένων κομματιών.

Και το Rock Hard 9 τού’βαλε, αν οι βαθμοί είναι τόσο σημαντικοί:):!:

Μαζί σου, εγώ δεν θα το διατύπωνα καλύτερα, αλλά που ξέρεις στο ep των 4-7 τραγουδιών θά’βαζαν αυτά που εσύ (ή εμείς) θεωρείς-ούμε καλύτερα…υπάρχει κιαυτό το τζαζζζζζ του καλιτέχνη που δεν τον αφήνει να δει καθαρά κάποια πράγματα:):!:

Σε κάτι τέτοιους δίσκους, η limited edition θα 'πρεπε να περιλαμβάνει κάτι άλλο, ένα live, ένα dvd με συνταγές για το στούντιο, δυό πένες, ένα αυτοκόλλητο, μια σημαία, ένα σκουφάκι… Και το bonus να είναι τελικά το άλμπουμ, σαν “δωράκι” στους οπαδούς τους, που θα καταφέρουν να το εντάξουν στη δισκογραφία των nevermore !

Ξέχασες

+

+

για την παρηγοριά της υπόθεσης

οχι ρε συ…
το σχολιο μου ειναι για τον τροπο γραφίς του cradleofmaiden που θυμιζει το περιοδικό…
ασχετα που τα λεει σωστα…

Δηλαδή στ’ αλήθεια πιστεύτε ότι ο επόμενος δίσκος των Nevermore (που θα είναι σχεδόν 20 χρόνια μετά το ντεμπούτο τους) θα είναι κρίσιμος για την μπάντα?

θα ειναι κρίσιμος στο αν συνεχίσουν να υπάρχουν…
οχι μουσικά…
τι θα κανουν δηλαδή? θα ανακαλύψουν την αμερικη…?

Ούτε σ’ αυτό θα είναι κρίσιμος, ένα παγιωμένο fan base πλέον το έχουν οπότε απλώς θα κυλοφορούν δίσκους, άλλοτε καλούς, άλλοτε μέτριους.

Το αν θα συνεχίσουν να υπάρχουν εξαρτάται από το πότε θα βαρεθούν ή τι άλλες επιλογές και projects θα έχουν, όχι απ’ το αν είναι δισκάρα ή μάπα το επόμενο.

ναι εχουν ενα συγκεκριμένο fan base αλλα με αυτον τον δισκο προσπάθησαν(?) να το αλλάξουν αυτό…
αν πάνε με αυτή τη λογική και στην επόμενη κυκλοφορία υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ασχοληθούν με άλλα πράγματα μόνοι τους…οταν θα αποτυχουν σε αυτο…

*i am nostradamus…

Ασχετα τι λένε οι στίχοι του καλύτερου κομματιού τους (The Learning), ο κύκλος (της μπάντας) αρχίζει να κλείνει σιγά σιγά.

κρισπ πιστευω πως ο επομενος τους δισκος θα ειναι και πολυ κρισιμος μαλιστα! πλεον, με αυτη την κινηση τους οι νεβερμορ ειναι σαν να εχουν βαλει ενα στοιχημα το οποιο θα δωσουν και θα κανουν τα παντα για να βγουν νικητες!θα θελουν πλεον να αποδειξουν οτι μπορουν να ειναι οι απολυτοι ηγετες οποιοδηποτε μουσικο στυλ και αν ακολουθησουν!θα λειτουργησει ο εγωισμος! μια μπαντα ειναι παντα καλο να επιθυμει την εξελιξη! ειδαλλως υπαρχει η παγιδα του αναμασηματος του παρελθοντος που αν και θα ικανοποιει τους οπαδους που εχουν αγαπησει το μεχρι πριν obsidian στυλ, θα ειναι σαν κατι…το διεκπαιρεωτικο απο την πλευρα των νεβερμορ!

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ:!::!::!: :vibrate:

εγω δεν καταλαβα. αλλαξαν στυλ οι νεβερμορ? γιατι τα κομματια που ακουσα μια απ τα ιδια μου φανηκαν.

Φίλος Κρεηντλοφμέηντεν, έχω αρχίσει να σε πάω παρότι φοβάμαι ότι είσαι random_metal_hammer_phrases_generator_bot v3.2.
Yπάρχει όμως μια γενική αλήθεια, που λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφεία των συγκροτημάτων που ξεπερνούν τα 13-14 χρόνια σταθερής δισκογραφικής πορείας σε επαγγελματική βάση φλερτάρουν έντονα με το δεινοσαυρισμό. Κι αυτό το λέω ανεξαρτήτως ιδιώματος.
Όσο κι αν πονάει αυτό γιατί με κάποιες μπάντες τυχαίνει να μεγάλωσες, καλό θα ήταν να το συνειδητοποιήσεις και να πάψεις να περιμένεις από τους νέβερμορ να ΣΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΛ.

Εεε όχι και Random ρε Bleedin ολόκληρα κείμενα έχει μέσα

Βάγκο το ύφος άλλαξε, απλά ξεχάσαν να αλλάξουν και τα μουσικά θέματα.

το ύφος άλλαξε, απλά ξεχάσαν να αλλάξουν και τα μουσικά θέματα
+1.000.000

Πιος κρισιμος δίσκος ρε παιδία, τον κρισιμό δισκο τους οι Nevermore τον έβγαλαν πριν μερικά χρόνια λεγόταν dead heart in a dead world (bleedin τσιμουδια) και κερδισαν όλα τα στοιχήματα που έβαλαν σχετικά με αυτόν. Οι Nevermore μας τελειώνουν σιγά σιγά και αυτό δεν είναι απαραιτητα κακό. Κακό είναι να μην το βλέπουμε. Δεν υπαρχει 8ο κρισιμος δίσκος μπάντας.