Nevermore - The Obsidian Conspiracy

TRELO
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!

Κ ενα που ανεβηκε χτες με καλυτερο ηχο.
:metal::band:

Και μετά το νέο του live ιδού και το tracklist του νέου δίσκου:

1. The Termination Proclamation
  2. Your Poison Throne
  3. Moonrise (Through Mirrors Of Death)
  4. And The Maiden Spoke
  5. Emptiness Unobstructed
  6. The Blue Marble And The New Soul
  7. Without Morals
  8. The Day You Built The Wall
  9. She Comes In Colors
  10. The Obsidian Conspiracy

Elπίζω να υπάρχει η διασκευή στο transmission twn Tea PArty!!

και το εξώφυλλο χωρίς λογότυπο και τίτλο, από την ιστοσελίδα του Travis Smith.

του πεσε ο κώλος.

δεν σε πιάνω.

τώρα? :stuck_out_tongue:

ναι, τώρα κάτι έπιασα. :slight_smile:

δεν είμαι σίγουρος πάντως ότι το έκανε γιατί βαριόταν, έχει πολύ αναγνωρίσιμο στυλ αλλά οι περισσότερες δουλειές τους διαφέρουν αρκετά η μία απ’την άλλη. ίσως να του ζητήθηκε να το κάνει έτσι, και καλά ότι συνδυάζει τα 2 σόλο άλμπουμς, δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα.

όπως και να’χει είναι ωραίο εξώφυλλο, αυτό του praises… δεν μ’αρέσει. :stuck_out_tongue:

Εδω και καμια εβδομάδα έχει κυκλοφορήσει (απο το φορουμ των Nevermore το ειχα δει) το Obsidian Conspirancy(αυτο που παιζει στα clinics ο Loomis) χωρις τα φωνητικά στην στουντιο εκδοση του. Το πήρε κανείς πρέφα?

φανταστειτε τι εχει να γινει αν το καινουργιο cd κυμαινεται στα επιπεδα του αριστουργηματος που ακουει στο ονομα this godless endeavor! επειδη ομως και αποδεδειγμενα ειναι θεοθεοι κατι μου λεει οτι θα παραμιλαμε…παλι…για μια ακομη φορα…

δειγμα απο ολα τα τραγουδια…:wink:

Πιο mainstream φάση…Πάντως και πατάτα να βγει (που δεν παιζει) εμείς αγαπάμε Nevermore… Ας βγάλουν και αυτη στην καριερα τους εναν οχι τοσο καλο δισκο:)

δεν μου παιζει με τιποτα…
εχει φαει κολημα.
αλλα τρελο σχολιο απο κατω…:
[SIZE=“3”]
If I were a guy I would be hard right now, that was fucking epic!![/SIZE]

:lol::lol:

Μπα ο 6ος όχι και τόσο καλός θα είναι.

Αυτά που ακούω στο βιντεάκι μου αρέσουν, αλλά συμπεράσματα δεν μπορώ να βγάλω. Μου άρεσε αρκετά όμως το artwork…

Ομολογώ ότι δεν εντυπωσιάστηκα όσο περίμενα απο αυτο. Σα να μου φανηκαν πολυ “αργα” τα riff (mainstream φαση οπως προαναφερθηκε)?? Τωρα δειγμα ειναι θα μου πεις. Δεν ξερω θα δουμε… Μου άρεσε πολυ το riffακι που παιζει στο she comes in color και φυσικα το obsidian που το εχουμε ακουσει instrumental. Νταξει nevermore ειναι, ειναι εμπιστοι δε παιζει να βγαλουν πατατα ρε 8)

μπορει να βαλαν στο “τρειλερ” ευκολους ηχους για να πιασουν και ασχετους με τους nevermore…

ειναι δυσκολοι οι καιροι…

και ναι. μια χαρα δισκαρα θα ειναι…:slight_smile:

Καλα ακουγονται στο trailer, ειδικα καποια κομματια φαινονται πολυ δυνατα… Αλλα δεν μπορεις να κρινεις με λιγα δευτερολεπτα το καθε τραγουδι, αισιοδοξο σαν πρωτο ακουσμα.

λοιπον θα κάνω την προβλεψη ότι μάλλον θα ακούσουμε το καλύτερο αλμπουμ τους από την εποχή του dreaming…ετσι…απο προαισθημα!!!