Nevermore

Μεγάλη μπάντα που γέννησε τεράστιες προσδοκίες με δισκάρες σαν τα 3 πρώτα (και ιδίως με το “Politics” και το “Dreaming”, αλλά αν και η συνέχεια ήταν αξιοπρεπέστατη, κάτι φαίνεται να μην λειτουργεί. Ίδωμεν.
Το τελευταίο πάντως ήταν πολύ καλοδουλεμένο και ποιοτικό άλμπουμ. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει σαφώς και να γίνει στον Loomis, ο οποίος και συνθετικά και εκτελεστικά είναι τεράστιος. Αυτά τα σόλο του στο dead heart είναι ονειρεμένα.

2005 που τους είδα Θεσσαλονίκη ΄πάντως (αν και χωρίς μπάσο, λόγω του προβλήματος του Jim) μια χαρά τα πήγε.

Αν ρωτάς για τον Warrel ναί.

Οι Nevermore είναι απλά απίστευτοι, ένα από τα λίγα γκρουπ που έχουν κυκλοφορήσει ΜΟΝΟΝ δισκάρες και που κάθε μία ηχεί το ίδιο φρέσκια και ενδιαφέρουσα, δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα παίξουν στο επόμενο αλμπουμ τους. Απλά respect.

Αν κρινεις απο το live του 2003 στο Ροδον πρεπει να ηταν λιωμα απο το ποτο. Αν κρινει απο το youtube ok, αλλα κατα τη γνωμη μου το youtube δεν ειναι ασφαλης τροπος να κρινουμε αποδοση σε live …

ναι οντως στο ροδον ειχε πιει τα κερατα του. απο θεμα φωνητικων το 2005 ηταν πολυ καλυτερος…

Jeff Loomis says:
“Yes, I’m actually going to be working on a solo album for, probably, Century Media, I’m not sure. I’m trying to find the right musicians to put together, to complete the project. It basically going to be an all-instrumental kind of thing. So I’m really excited about that. I wanted to do it for a lot of time. And a lot of the fans have been asking for this also, so I’m pretty excited about that too. It will be released probably sometime around the middle of 2006.”

:D:D :smiley:

δεν λεω τπτ απλα…:bow2: :bow2: :bow2: :bow2: :bow2:

η πλακα ειναι οτι εκανα search αλλα με αλλο τιτλο και δεν μου εβγαλε αποτελεσματα…τεσπα…το τελευταιο με τεραστια δυσκολια…
:!: :-k

συμφωνω με τον maiden και σε μενα αρεσει το dead heart (πιο πολυ ισως απο τα υπολοιπα) αλλα το godless ενω στην αρχη μ’αρεσε μετα απο μερικες ακροασεις το βαρεθηκα και τωρα εχει πιασει σκονη

το dreaming …γιατί έχει αυτή τη θεική ατμόσφαιρα…αλλά και το this godless… είναι πολύ κοντά

Ρε αμπαλοι πρωτο το Dead Heart ? [-X [-X [-X
Πρωτο το Dreaming και δευτερα στο ιδιο υψος και ιδιο βαθμο λατρειας τα
Dead Heart και Politics.
Τα 2 τελευταια προσπαθησα πολυ αλλα δεν με κερδισανε.:frowning:

αγαπημενα μου ειναι το politics και το dead heart
αλλα γενικα πιστευω η τριαδα των 2 αυτων μαζι με το dreaming ειναι αξεπεραστη!!!
βασικα πιστευω η ολη αντιπαθεια προς τους nevermore προερχεται απο την προβολη τους και τιποτε αλλο!
γιατι κακα τα ψεματα ποσες μπαντες εχουν βγαλει τετοιους δισκους μεσα στα 90ς??
ποσες μπαντες εχουν εναν jeff loomis και εναν van williams???χεστε τον warrell!!ειναι πρεζακιας ειναι μαλακας!
αλλα αυτοι οι δυο??μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!
και ακομα ποσες μπαντες στα 90’ς ειχανε το φοβερο διδυμο loomis o’brien!!
ποσες μπαντες αυτου του ειδους εχουν επηρεαστει απο το μεγιστο ZOON των nefilim??ατμοσφαιρα χωρις πληκτρα λεγανε τοτε στο dreaming neon black.και ειχανε απολυτως δικιο!!βγαλανε μια σκοτεινη\gothic ατμοσφαιρα βασισμενη στα κλασσικα οργανα κιθαρα,μπασο,τυμπανα!!

και οσο για το χακο!ναι οπαδιλικι ειναι!σε συνδιασμο με τα φραγκα.
ποτε δεν απαρνηθηκε ομως τις αγαπες του!(manowar και το αμερικανικο power)!ουτε το παιξε αλλοθρησκος!!!ναι το ξερω ειναι μαλακας!!
απο αυτον ομως βλεπω κατι 8αρια και 9αρια σε νεες κυκλοφοριες του us power (πχ vicious rumors)
και στο λαιβ τους ητανε μεσα!!!
και οχι μονο εκει αλλα και στους trouble!!!
δεν τον θεωρω μαγκα ουτε τον σουπερ μεταλλα!!αλλα δεν θα κατσω να απαξιωσω μια μπαντα επειδη την γουσταρει τρελα και την προωθει!!οχι μονο αυτος!οποιοσδηποτε!!!
και οι nevermore το αξιζουνε γιατι ειναι groupara!!!

Politics of ectasy είναι απλά αξεπέραστο…ειδικά το κομμάτι 7 tunges of god,απλά είναι άπαικτο.Όλος ο δίσκος βασικά σκίζει.Τρομερό και το Dead heart…δυστηχώς,τη μπάντα την έχω ψιλοαφήσει μετά το Enemies of reality,το οποίο πάντως μου αρέσει,οπότε δεν έχω ιδιαίτερη άποψη για αν είναι στο ίδιο επίπεδο,αν και το κομμάτι που βγάλανε σε videoclip μου ακούστηκε μετριότατο.

Το Dead Heart ειναι πρωτο γιατι ειναι το πιο προσιτο τους. Λογικο. Κατα τ’ αλλα συμφωνω με signal_05. Γκρινιαζουν ολοι που το US Power δεν “προωθειται” απο τον ειδικο τυπο και μολις εγινε ντορος για τους Nevermore αμεσως ολοι να τους θαψουν. Γουσταρουμε να μαστε κατατρεγμενοι μου φαινεται…

ΟΛΑ ΟΛΑ ΟΛΑ τελοςςς[-X [-X

Και το Enemies…?

Καλό ήτανε το Enemies,η παραγωγή κάπως το θόλωνε,αλλά σανένα ενιαίο έργο μουσική-στίχοι και αισθητική,έσκιζε.

Εκτος απο την παραγωγη και οι συνθεσεις ηταν προχειρες…

εμενα μου αρεσε … ηταν απλα καλο σαν αλμπουμ … απλα πιστευω οτι βιαστηκαν να το βγαλουν … τεσπα μετα ομως βγαλανε την αλμπουμαρα τους 8)

Χμ…δεν συμφωνώ…ας πούμε το I,Voyager σου ακούγεται πρόχειρο?Ή το ομώνυμο?Ή το Who decides,το Noumenon?Έχουν παίξει με τα φωνιτικά,και η μουσική είναι πιο χύμα…ίσως αυτό σε χάλασε…

Τα φωνητικα ειδικα που τα ειχαν περασει πολλα στρωματα στις ηχογραφησεις, με χαλασαν πολυ. Το Who Decides ηταν το highlight παντως. Κατα τ’ αλλα ειναι ο χειροτερος δισκος τους…