Opos ine gnosto oi BLACK SABBATH meta tin epanenosi tous me ton Dio 8a kikloforousan ena akoma best-of mazi me TRIA nea tragoudia!!
ena apo afta, to “The Devil Cried” pextike gia proti fora extes to vradi stin ameriki ke 8a itan peritto na poume oti to tragoudi GAMAEI!!! mousika ine san na anikei sto Dehumanizer eno ta fonitika tou 8imizoun to Masters of the Moon tou dio… TO SOLO TOU IOMMI SPERNEI!!!
Kλασικό Sabbath κομμάτι.Μου θυμίζει εποχές Headless Cross,Tyr λόγω αυτού του επικού συναισθήματος που βγάζει…Πολύ καλό κομμάτι…Ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Typikotato riffaki Sabbath…
Klassikos Dio…
Den perimena tipote perissotero kai tipote ligotero…
Allo ena klassiko kommati Sabbath alla en etei 2007…
Apla anypomonw gia thn synaylia…
λοιπον μαγκες μολις ακουσα τα δυο υπολοιπα κομματια των heaven and hell…
ear in the wall και shadow in the wind τα οποια χωρις πλακα γαμανε και δερνουν…:band:
το πρωτο γρηγορο με ριφαρες το δευτερο επικο…και τα δυο κομματαρες πολυ καλυτερα απο το the devil cried…
υπαρχουν σαν Mp3 στο site http://www.80smetalserver.com/ πηγαινετε στο forum και πατηστε black sabbath θα τa βρειτε ευκολα να τα κατεβασετε…
ακουω εντυπωσεις…
ΥΓ)προς υπευθυνους του site…μη μασατε που δινω το Link το εχει δωσει ηδη αλλος χρηστης ακομα και στο black-sabbath.com απο εκει το βρηκα
__Θα τα ακούσω και θα επανέλθω! …βασικά με ενδιαφέρει πολύ να τ’ ακούσω και για έναν άλλον λόγο… Θέλω να “δω” αν θα πάω σε όλες τις μέρες του Rockwave ($“είναι πολλά τα λεφτά Lars”$)…
__Και φυσικά, θέλω να δω “τι ψάρια” πιάνουν οι Black Heaven… 8)