New Girl

Νέα κωμική σειρά του Fox, που τραβά τα βλέματα λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου της Zooey Deschanel.

Μια κοπέλα πιάνει το φίλο της να την απατά και έτσι αποφασίζει να βρει νέο σπίτι. Κάπως έτσι, παρά την αντίθετη γνώμη της κολλητής φίλης της, καταλήγει να συζεί με τρείς άντρες. Ένας που αδυνατεί να ξεπεράσει το χωρισμό με τη γυναίκα του, ένας προπονητής που δυσκολεύεται να συνεννοηθεί με τις γυναίκες και ο τρίτος είναι ο ωραιοπαθής της παρέας.

Το δύσκολο είναι να φανταστείς τη Zooey ως nerd που ξέρει απ’ έξω όλους τους χαρακτήρες του Lord of the Rings και τη βρίσκει να μένει μέσα λιώνοντας μπροστά από την τηλεόραση, ατσούμπαλη και χωρίς κανένα γκελ στους άντρες. Πέραν αυτού, τα γεγονότα εξελίσσονται πολύ γρήγορα στον Πιλότο της σειράς, χωρίς βέβαια αυτό να είναι κακό μιας και μιλάμε για sitcom.
Πολλά κλισέ και γενικά παραείναι γλυκό και twee. Υπάρχουν όμως κάποιες καταστάσεις που βγάζουν γέλιο και υπάρχουν οι προδιαγραφές να γίνει πολύ καλύτερο.

Περιμένουμε και το 2ο επεισόδιο για να δούμε πως θα ρολλάρει.

Ps. Μου άρεσε η ιδέα με το βάζο…

Θα περιμένω να αρχίσει κανονικά,για να μην περιμένω κανά 20ήμερο αν μου αρέσει…

Κατά τα άλλα,Zooey,αχ Zooey <3

Έχω δεί οτι υπάρχει στο youtube , τα έχω μάθει απέξω περιμένω πώς και πώς να αρχίσει :oops: ! Απο τις καλύτερες σείρες που αναμένω να αρχίσουν !

επιπεδου youtube sketch, λιγο meh.

μη σου πω πως τοχα δει ολα στα 4 λεπτα του τρεηλερ…

δινουμε ευκαιριες ομως γιατι ζοη.

το ειδα τωρα
αστειο σε καποια σημεια (μπαλα μπασκετ στο γλαστρακι,βγαλσιμο μπλουζας κ.α)
σε αλλα πολυ αμερικανια (που τραγουδουσαν στο εστιατοριο)

περιμενουμε το δευτερο

Θα τσεκαριστεί άμεσα!!!

αααααααααααχ Ζooey

Δεν το έχω δει ακόμα, αλλά διαβάζοντας τώρα την περιγραφή, η σειρά βασίζεται σε καταστάσεις που δεν θα μπορούσαν ποτέ να συμβούν στην πραγματικότητα… Δλδ, ντάξει, σε ποιον κόσμο θα μπορούσε μια κοπέλα που χωρίζει να καταλήγει να μενει με 3 άντρες? ναι μεν σε αυτές τις καταστάσεις θα βασιστεί η σειρά για να προσφέρει γέλιο… αλλά… still… δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ πραγματικότητα…

Και έλεος με τις πανέμορφες κοπέλες που έχουν αφοσιωθεί στην εσωτερική αναζήτηση και στην καλλιεργεια του πνεύματος αποκομμένες από τον έξω κόσμο… αυτό κι αν είναι εκτός πραγματικότητας… ας έβαζαν μια μέτρια ρε παιδί μου, θα μπορούσε να με πείσει έστω λίγο…

Τι να πω, ίσως κρίνω νωρίς, και ίσως να με κέρδιζε αν το έβλεπα, αλλά αυτά δεν μου έκατσαν καλά και δεν μου δίνουν κανέναν ενθουσιασμό.

για τη Zooey και μόνο θα την ψάξω τη σειρά και βλέπουμε…

Βασικά, μιας και μιλάμε για sitcom 24λεπτων επεισοδίων, τα συστατικά είναι μια χαρά για να δημιουργήσουν καταστάσεις γέλιου. Η υπόθεση έχει δευτερεύουσα σημασία. Ακόμη και οι χαρακτήρες που μοιάζουν με κλισέ καρικατούρες δε με χαλάνε ιδιαίτερα. Απλά πρέπει να εστιάσει στο να γίνει ένα επίπεδο (και δύο μη σου πω) λιγότερο cute και να αξιοποιήσει σωστά τη Zooey.
Τεσπα, εδώ θα είμαστε όλο το φθινόπωρο και θα δούμε πως θα τα πάει…

πολύ καλό το πρώτο επεισόδιο!! γλυκήτατη Zooey! πολύ συμπαθητικός ο Jake M. Johnson!

κατωτερο του πρωτου κατα τη γνωμη μου

Για μένα καλύτερο. Περισσότερες στιγμές γέλιου (ειδικά έξω από το σπίτι του πρώην της Jess) και καλύτερη ερμηνεία από τη Zooey γενικά. Βέβαια προτιμώ τον Coach από τον Winston, αλλά νταξ.
Είναι καλή σειρά βασικά.

Ήταν σίγουρα πιο αστείο. Γέλαγες ήδη από την πρώτη σκηνή.

Τα είδα και τα 2 επεισόδια σήμερα. Δεν τρελάθηκα, αλλά θα συνεχίσω να το βλέπω ελπίζοντας να φτιάξει στα επόμενα επεισόδια.

καλό και το δεύτερο,απολαυστική Zooey!

Αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει σε μια σειρά η όλη φάση! Ωραίο το 2ο

ε λοιπον συνεχιζω και περναω φχαριστα μαυτη τη σαχλαμαριτσα. εγκρινεται

Ωραίο το επεισόδιο στο γάμο, ειδικά η σκηνή με το θάλαμο φωτογραφιών.

Και η συνέχεια προβλέπεται ακόμα [B]καλύτερη[/B]. 8)

Σε άλλα νέα, η κωμωδία της σεζόν δεν είναι το New Girl, το Suburgatory είναι.

μου ειπαν κι αλλοι οτι ειναι καλο (το suburgatory) αλλα δεν το εχω δει ακομα

το New Girl παντως το παρατησα (δεν ειδα τριτο) γιατι βλεπω ηδη πολλα για μενα

OΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΒREAKING BΑD ΑΣ ΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΔΩ!!!

http://breakingbad-greek.blogspot.com/ TO ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ BREAKING BAD ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOKhttp://www.facebook.com/pages/Breaking-Bad-Greece/216277595087053 ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ