Πολυ ωραιο ματς γινεται στην Βαλτιμορη.
Οι Chiefs εχουν μπει πολυ δυνατα, ειναι μπροστα με 14-7, παραλιγο 21-7.
Εξακολουθώ να βλέπω 49ερς για τίτλο, αλλά σε έναν αγώνα και με αυτή την ψυχολογία που έχει το Κάνσας Σίτι, δεν πρέπει να βλέπει κανέναν μπροστά του. Πολύ μέταλλο αυτή η ομάδα.
Άκουσα Tom Sawyer, Enter sandman, hell’s bells σε κάποια από τα τάιμ άουτ ή τις διακοπές στον αγώνα.
Αν φτάσουν ως εκεί οι 49ερς βέβαια, 0-14 αυτή τη στιγμή και πάω για ύπνο.
Το διδυμο Mahomes - Kelce ειναι και επισημα το καλυτερο διδυμο στην ιστορια του NFL αφου ξεπερασαν τους Brady - Gronkowski σε επαφες που οδηγησαν σε TD στα playoffs ηδη απο την προηγουμενη εβδομαδα. Και ο Pacheco κανει εκπληκτικη σεζον. Και μεσα σε ολα αυτα, η αμυνα τους δειχνει να βρισκεται σε μεγαλη φορμα. Ειναι αδυνατο να ξεγραψεις αυτην την ομαδα απο το 2018 και μετα, που εγινε draft ο Mahomes. Ο τυπος βρισκεται στην 6η του σεζον, και εχει παει την ομαδα του σε 6 συνεχομενους Conference Finals, ενω οι Kansas City θα εμφανιστουν στο 4ο Superbowl τους μεσα σε 5 χρονια.
Η αληθεια ειναι οτι ενω τους εβλεπα στη διαρκεια της σεζον (highlights, διοτι οπως εχω ηδη γραψει εχασα το μεγαλυτερο μερος της φετινης περιοδου) σαν να ειναι “κορεσμενοι”, τωρα με αυτη την εμφανιση και τα οσα εδειξαν στα νοκ αουτ, νομιζω οτι παιζει τεραστιο ρολο η εμπειρια τους.
Οπως λες, εχουν 6/8 τελικους, λογικα δεν πρεπει να εχουν ψυχολογια “δεν σας βλεπω”. Αυτο βεβαια ειναι η κλασικη παγιδα, παντα οι ομαδες με υπεροψια που ισως ειναι και “χορτατες”, βρισκουν μαστορα καποια στιγμη. Ενιγουει, μου φανηκε πολυ καλη η αμυνα του Κανσας χθες, δεν την περιμενα ετσι. Και μαλιστα εκανε αρκετα λαθη.
Οι 49ερς χθες (ειδα λιγο λιγοτερο απο το πρωτο ημιχρονο) μαλλον προβληματισαν εναν τυπο σαν εμενα που δεν εχει δει παρα μονο 1-2 παιχνιδια τους φετος (περαν των highlights). Κερδισαν ναι, εκαναν ανατροπη ναι, αλλα ομαδα φαβορι με θεωρητικα το ευκολοτερο εργο δεν επρεπε να αγκομαχα. Αναθεωρω σιγα-σιγα οσα εγραψα χθες και τις προηγουμενες εβδομαδες, αν δεν συμβει κατι συγκλονιστικο, μαλλον το Κανσας Σιτι ειναι το φαβορι. Ελπιζω τουλαχιστον να ειναι ωραιο ματς.
πάλι Τσιφς SB ffs. περιμέναμε υπομονετικά να ξεμπερδέψουμε απ’ τους Πάτριοτς για να τους αντικαταστήσουμε με τους Τσιφς.
Πολύ κρίμα για τους συμπαθέστατους Λάιονς, έπεσαν μαχόμενοι. Η Βαλτιμόρη απ’ την άλλη, δεν εμφανίστηκε καν στο γήπεδο και δίκαια αποκλείστηκε.
Για παμε. Ποσοι θα κατσουν να το δουν?
Εχω καλεσει λιγο κοσμο εδω περα, και θα το ζησουμε αμερικανικα. Θα εχω cheeseburgers, chicken wings με buffalo sauce, spinach & artichoke σαλτσα με νατσος, greek salad (δεν λειπει ποτε) και κανα 2-3 πραγματακια ακομα.
Θα στειλω ΓΡΑΦΙΚΗ φωτογραφια με το τραπεζομαντιλο που πηρα ειδικα για σημερα με ολα τα φαγητα πανω.
Θα το δω, ελληνικα. Με μαυρο ρουμι, καποιο γλυκακι και τσιπς. Εχω ξεχωρισει και ενα καρο ειδικα στοιχηματα, τα οποια δεν προκειται να παιξω.
Απο mainstream bets, ειμαι πολυ υπερ του under 47,5 και θεωρω οτι εχει αξια η ML νικη των Τσιφς. Θα κανω ενα τσεκ ομως να δω τι παιζουν οι smarts, διοτι αλλο τι θελω να γινει (Τσιφς) κι αλλο πού βαζουμε τα λεφτα μας.
Για να γελαμε αυριο:
Τα σοβαρά ^^^^ (τα lines εχουν αλλαξει σε 3-4 επιλογες, καθως και οι αποδοσεις, αλλα νταξ, για να βλεπουμε εδω τι εχουμε κανει)
Τα ασοβαρα ^^^^
Το εντυπωσιακο ειναι οτι μισα “ασοβαρα” εχουν αλλαξει πολυ. Ειχα ξεχωρισει τον υμνο στο 90,5 δευτερολεπτα, το μωβ χρωμα σε αποδοση 4,25 και την πασα απο non qb στο 5.
Αναμενόμενα χαμηλό σκορ. Οι sharps έπαιζαν 49ερς, το κοινό τσιφς, αλλά όλοι έπαιζαν αντερ. Οι 49ερς χάλασαν το μυαλό των αντιπάλων, εξαιρετικός Μπροκ. Οι άλλοι δεν προστατεύουν καθόλου τον Μαχομς, ενώ ο Μπροκ είναι πολύ διαβασμένος και τα περισσότερα plays είναι μελετημένα στην εντέλεια.
Για να δούμε το δεύτερο ημίχρονο.
Καλά όχι, αναμενόμενα ισοδύναμες οι ομάδες ως τώρα, το σκορ έχει καθοριστεί από μια φανταστική ενέργεια των 49ερς (που δεν ήταν καν του Περντι) και θα ήταν ισόπαλο αν δεν είχε κάνει fumble χωρίς λόγο ο Πατσέκο.
Στα πιο σημαντικά:
Ενταξει, το παιδι θα γραψει ιστορια αν ειναι υγιης. Γραφει ηδη δλδ. Καπου στο ΗΤ ειχα αρχισει να μετανιωνω που εμεινα ξυπνιος, ειδικα με το σοου του usher που ηταν ιδανικο για να ανοιξει diy hip hop συναυλια στο λοφο του Στρεφη λιγο πριν-λιγο μετα τον 15αυγουστο.
Το δευτερο ημιχρονο αποζημιωσε 101%.Δυο ωρες υπνο, αλλα μια χαρα γεματος ενεργεια.
Η τσέπη γεμάτη ή άδεια;
Δες απο πανω, υπαρχει αρχειο. Λεφτα μοιραζουμε. Αν δεν ειχε παραταση, θα πιαναμε και τα δυο under των QBs.
Επισης κερδισμενο το συνδυαστικο Chiefs+u47.5 που επαιξα κοντρα στους sharps. Τα λεμε του χρονου.
Ωραίο ματσάκι, κρίθηκε στις λεπτομέρειες (προπονητική εμπειρία κυρίως) και το πήρε ο καλύτερος.
Αυτός ο Σάναχαν αρχίζει και γίνεται ανέκδοτο σιγά σιγά.
Reid-Μαχόμες, ενώ δεν ψηνόμουν να τους δω σε δυναστεία, καθώς με εκνευρίζουν κάποια πράγματα (πχ βοηθητικές διαιτησίες σε όλη την regular) δεν μπορώ παρά να τους βγάλω το καπέλο. Στα PO βουλώνουν τους πάντες, και καθαρά κιόλας. Εδώ δεν έχουμε ούτε tuck rules, ούτε deflateballs ούτε τίποτα. Ξεκάθαρη υπεροχή έχουμε στα κρίσιμα ματς. Και μπράβο τους.
Tο μόνο που στεναχωρήθηκα είναι για τον Μακάφρι, που όπως έχω ξαναπεί μου άρεσει πάρα πολύ σαν παίκτης. Ελπίζω να έχει ξανά την ευκαιρία.
Κλασικά, υπομονή 200 μήνες πάλι τώρα.
Ματσαρα γινεται στο Μπαφαλο.
Showdown ως προβα πριν τα playoffs.
Για να δουμε αν θα κρατησουν το αηττητο οι Chiefs, οι οποιοι πανε πολυ σοβαρα για το πρωτο 3-peat στην ιστορια του NFL απο οποιαδηποτε ομαδα. Ειναι μεν νωρις ακομα, αλλα αυτη η αμυνα τους τσακιζει κοκκαλα σε ολη την σεζον, και η επιθεση με τον Mahomes να εχει μια δεκαετια ακομα μπροστα του δεν ειναι καν θεμα προς συζητηση.