Nfl

Ασε με και ειχα τον Kelce εεε συγγνωμη τον γκομενο της Τεηλορ εννοω στο fantasy, και απο το δευτερολεπτο που αρχισαν να απασχολουν τα φλας των δημοσιογραφων και των influencers, η αποδοση του επεσε δραματικα και εχασα στα ημιτελικα, ενω ολη την χρονια πηγαινε τρενο η ομαδα μου. Εχασα μαλιστα για 10 ποντους, που αν ο Kelce ηταν στα γνωριμα του επιπεδα θα τους ειχε παρει ανετα τις δυο αγωνιστικες που μετρουσαν για το fantasy.

Σημερα ισως πεθανει κοσμος στο Missouri. Η αισθητη θερμοκρασια στο Kansas City θα κυμανθει μεταξυ των -30 και -35 Κελσιου, λογω του πολικου ψυχους απο τον αερα, που θα φυσαει στα 40 χιλιομετρα την ωρα. Προσωπικα λυπαμαι για τους παικτες που θα ειναι “αναγκασμενοι” να παιξουν σε αυτον τον καιρο, αλλα για τους οπαδους δεν στεναχωριεμαι καθολου. Αν επιλεξεις να πας γηπεδο με αυτες τις συνθηκες, κακο του κεφαλιου σου. Ενας φιλος μου μου ειπε “παω στοιχημα οτι θα υπαρχουν σιγουρα ηλιθιοι που θα βγαλουν και την μπλουζα τους εστω και για λιγο” , και κατι μου λεει οτι ισως και να εχει δικιο.

Προτιμησεις για το τριημερο:

AFC
Buffalo Bills (2) - Pittsburgh Steelers (7) = Μπαφαλο γιατι μου αρεσει ο Αλλεν
Kansas City Chiefs (3) - Miami Dolphins (6) = συμπαθω πολυ και τις δυο ομαδες
Houston Texans (4) - Cleveland Browns = Τεξανς γιατι σιχαινομαι καθε ομαδα απο το Οχαιο

NFC
Dallas Cowboys (2) - Green Bay Packers (7) = Πακερς γιατι ειμαστε με το outsider
Detroit Lions (3) - Los Angeles Rams (6) = γινεται να χασουν και οι δυο?
Tampa Bay Bucaneers (4) - Philadelphia Eagles (5) = γινεται να διαλυθουν και οι δυο?

ΥΓ. Ναι, το Kansas City ειναι η πρωτευουσα του Missouri, και βρισκεται κοντα στα συνορα με την πολιτεια του Κανσας, αλλα δεν ανηκει σε αυτην (χαζοβιοληδες αμερικανοι)

1 Like

Άσε με μην fantasy πληγές, πήγα PO και στις 3 λίγκες που συμμετείχα και το καλύτερο που κατάφερα να κάνω είναι να έχω ένα χαμένο τελικό.

1 Like

Επιτέλους είχα χρόνο να δω ματς χθες, παρακολούθησα το Browns-Texans που ήταν πολύ διασκεδαστικό ως τα μέσα της 2ης. Μετά ήρθε η κατάρρευση. Τρομεροί Texans, αλλά δεν ξέρω (διότι δεν έχω δει τη σεζόν δλδ) πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν λόγω απειρίας. Σαν ομάδα σίγουρα είναι εξαιρετικοί.

Στο λίγο που είδα μεταξύ Dolphins-Chiefs, το KC καθάρισε μπαμ μπαμ κι ας τους άφησα να σκοράρουν με field goals (είδα πριν λίγο τα highlights). Σαν να έπαιζαν παιδάκια με επαγγελματίες, άμυνα για σεμινάριο από Κάνσας. Καλός ο Tua, λατρεύω Hill, αλλά καλό μου Μαϊάμι δεν πας πουθενά έτσι. Εξαιρετικός ο Rice, δείχνει να κάλυψε το κενό του Hill. Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν ιδανικές προφανώς, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι δεν μπορούσαν να κάνουν convert όταν έφταναν στη red zone ή πολύ κοντά της τέλος πάντων. Αν ο Mahomes πιάσει τα γνωστά του στάνταρ στα πλέι οφ, θα δούμε ωραία μπαλίτσα.

Καλημέρες.

3 Likes

https://www.youtube.com/shorts/FeG0VT-CIa4

1 Like

Μπορει να γινει και καλυτερο.

1 Like

Χαχαχαχ τουλάχιστον αυτος περναει καλα… δεν ξερω τι θερμοκρασια ειχε στο Μπαφαλο χθες να πω την αληθεια, γιατι αν το κανει στους 0 βαθμους Κελσιου αυτο (λεμε τωρα), δεν ειναι τοσο ασχημα. Το πιο πιθανο ειναι βεβαια να ηταν κι αυτος στα μειον.

Το θεωρω βασικα πιο θεμιτο να κατσεις να παιξεις λιγο με το χιονι, απο το να πας να κατσεις 3 ωρες στους -25 Κελσιου, ακομα και με ρουχα. Εχοντας περπατησει για 10-20 λεπτα στους -17 (ή και πιο χαμηλα) παμπολλες φορες στα χρονια μου στη Νεα Υορκη, μπορω να πω οτι ειναι αξεπεραστο κρυο.

1 Like

Ενταξει, χιονι 1 μετρο λενε, για 24 ωρες λενε. Σιγα μην ειχε συν. Σιγουρα βεβαια δεν προκειται για διψηφιο μειον, οπου ουτε εγω θελω να μαθω πώς ειναι για να ειμαι ειλικρινης. Αλλα νταξ, ουτε τσουληθρα στο χιονι χωρις μπλουζα με αυτες τις συνθηκες υα ηθελα να κανω. Αν ηταν διπλα το σπιτι μου, με το καλοριφερ να δουλευει, ισως. ΅Εκει, οχι.

1 Like

Καλα δεν το συζηταμε, ο τυπος ειναι βοδι για αυτο που κανει, εννοειται τον κρινω. Απλως συγκρινοντας μεταξυ δυο ηλιθιων αποφασεων, αυτο ειναι αρκετα πιο doable απο το κρυο στους βοριαδες των 40-50 χμ. την ωρα σε θερμοκρασια -30 C για τρεις ωρες. Ειλικρινα δεν ξερω πως γινεται να το κανει καποιος αυτο. Τεσπα, παμε στα σημερινα… Cowboys και Lions βλεπω. Θα δουμε ομως.

ΥΓ. Στους -5 με -7 ηταν λεει στο Μπαφαλο ολη μερα, οκ προφανως αθλιο γαμωκρυο κι αυτο, αλλα αρκετα πιο “ηπιο” απο το -30.

1 Like

Καλα ξεκινησαν οι Νταλας (χανουν 14-0 την ωρα που γραφω), παω να βαλω τηλεοραση διοτι με πηρε μπαλα μια δουλιτσα που ειχα να τελειωσω.

-7 ή -30, μικρη διαφορα για το φτωχο μου μυαλο οπως το σκεφτομαι για να κανω τσουληθρα ημιγυμνος, ιδια μλκ μου ακουγεται χαχαχαχα. Το “-7 & καλα ντυμενος” πρεπει να το εχω κανει καποια στιγμη στη ζωη μου. Το -30 μονο αν σε καποια αλλη ζωη ημουν αρκουδα στη Σιβηρια ή πιγκουινος στο νότιο πολο.

1 Like

27-0 τωρα , καλα παει αυτο (!)
Δε μπορω να πω οτι χαλιεμαι, ηθελα Green Bay αλλωστε

1 Like

Μενει ενα ματσακι ακομα, αλλα η εικονα των playoffs εχει πλεον πληρως διαμορφωθει. Οι Steelers φυσικα δεν εκαναν την εκπληξη, κι ετσι οι Bills θα βρουν παλι τους Chiefs στον δρομο τους για το επαθλο. Αυτην την φορα ομως, θα παιξουν για πρωτη φορα στην εδρα τους στο Μπαφαλο

AFC

Baltimore Ravens (1) - Houston Texans (4)
Buffalo Bills (2) - Kansas City Chiefs (3)

NFC

San Francisco 49ers (1) - Green Bay Packers (7)
Detroit Lions (3) - Tampa Bay (4) / Philadelphia (5)

Προς το παρον δηλαδη μονο ενα σπασιμο εδρας εχει γινει, και η μιση Αμερικη γελαει με την ηττα των Cowboys. Απο αυτους που ασχολουνται με το αθλημα εννοω :stuck_out_tongue:

1 Like

Ναι ρε Λάιονς, πάμε γερά.
μπράβο και στην τάμπα, που πέρασε τους σιχαμένους.
Τα υπόλοιπα όπως τα περιμέναμε πάνω κάτω, εκτός της φοβερής έκπληξης των Πάκερς. Να τους δω τώρα βέβαια στην έδρα των άλλων σιχαμένων.

https://twitter.com/RyanFieldABC/status/1746938907009188212

Θα ζορισει η εδρα των 49ερς, πολυ καλη ομαδα αλλα δεν θα με πειραξει αλλη μια εκπληξουλα :smiley:

Εννοείται με Πάκερς!

1 Like

Το κουφό στατιστικό του ΣΚ είναι ότι όποιος προηγήθηκε στο σκορ, κέρδισε.

1 Like

Γιατι σιχαμενοι οι 49ers?

Μεγαλη ξενερα το περσινο, να αναγκαζεσαι να παιζεις χωρις QB επειδη τραυματιστηκε και ο τελευταιος τους QB στο ματς που οδηγει στο Superbowl, ασε που επαιζαν απεναντι στους πραγματικα σιχαμενους απο την Φιλαδελφεια (οπως ειναι ολες οι ομαδες απο αυτην την πολη αλλωστε). Η μονη χρονια που στηριζα Eagles με παθος ηταν το 2017, για προφανεις λογους.

Εδω κοπηκε το υπολοιπο μηνυμα, δεν ξερω γιατι, αλλα εννοουσα προφανως στην Mahomes - Allen εποχη (πριν αρχισουν την καριερα τους αυτοι οι δυο παικτες, εχουν αναμετρηθει ακομα 3 φορες στο παρελθον αυτες οι δυο ομαδες).

Το 2020-2021 οι Chiefs διελυσαν τους Bills με 38-24 σε αλησμονητο ματς λογω Mahomes, ενω το 2021-2022 ειδαμε ενα απο τα καλυτερα ματς ολων των εποχων, με τους Chiefs να κερδιζουν 42-36 στην παραταση.

Και τις δυο χρονιες βεβαια αυτες, μετα απο την τιτανομαχια με τους Bills, οι Chiefs εχασαν στον επομενο γυρο (στο Superbowl το 2021 και Conference Championship το 2022), ενω τις δυο χρονιες που οι Chiefs κατεκτησαν το Superbowl, δεν αντιμετωπισαν τους Bills στα playoffs.

Λοιπον προσωπικα στηριζω φετος:

Houston Texans
Kansas City Chiefs
San Francisco 49ers
Tampa Bay Bucaneers

ε δεν τους πάω τι να κάνω. Μόνο τον Μακάφρι λατρεύω, παιχτούρα τεράστια.

Εγώ έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια είμαι με Λάιονς ή Ρέιβενς.
ή Βιλλς, και αυτούς θα γούσταρα.

1 Like

Ισοπαλια χθες στο ημιχρονο στην Βαλτιμορη, αλλα στο δευτερο ημιχρονο υπηρχε μονο μια ομαδα στο γηπεδο, αρα το σκορ εκτοξευθηκε στο 34-10 φυσιολογικα , με 3 touchdowns κι ενα Field Goal διχως απαντηση για τους Ravens.

Τεραστιο ματς στο San Francisco, με τους Packers να προηγουνται 21-17 στην τελευταια περιοδο και να εχουν τρομερη ευκαρια ειτε για touchdown ειτε τουλαχιστον για ενα field goal που θα τους εδινε μια ασφαλεια 7 ποντων εφτα λεπτα πριν το τελος, αλλα ο Καρλσον εδωσε πολυ φαλτσο στην μπαλα και αστοχησε απο τις 41 γιαρδες. Καπως ετσι μολις ενα λεπτο πριν την ληξη ο Brock Purdy εκανε μερικα μαζεμενα πολυ καλα plays, και ο Μακαφρι εδωσε τη νικη στους 49ers.

Τα εσπασε ολα χθες. Προσωπικα χαιρομαι για τον Brock Purdy, που εγινε draft κυριολεκτικα στην τελευταια επιλογη (Mr. Irrelevant) και αναμεσα σε ενα σωρο τεραστια γομαρια εχεις εναν τυπο με φατσα 15χρονου και σωματικη διαπλαση λιγο μικροτερη του Mahomes, ο οποιος βασιζεται στο μυαλο του και στην ηρεμια του για να αποδωσει.

Τεσπα, σημερα το τεραστιο ματς στο Μπαφαλο. Η αισθητη θερμοκρασια θα ειναι στους -10 Κελσιου, το οποιο το λες και σημαντικη βελτιωση απο τους -30 στους οποιους επαιξαν Chiefs και Doplhins (4η χαμηλοτερη θερμοκρασια στην οποια παιχτηκε ματσακι NFL στην ιστορια).

Το Lions - Buccaneers μου ειναι προσωπικα αδιαφορο.

1 Like

4 Likes