Nfl

Ήταν στο σωστό πνεύμα για να μου απαντήσεις, περνάει :stuck_out_tongue:

1 Like

buffstreams, σιγουρα οχι εγω ενας φιλος

1 Like

Δεν ξερω απο αυτα, αλλα reddit nflbites ή sportsurge ειπε καποιος στις ειδησεις. Ομως θα εχει τοση κινηση στα στριμζ αυτη τη βραδια, που τον εχω ικανο να πιει μεχρι και αγιασμο με ρουμι για να πανε καλα τα πραγματα και να μην κολλαει.

Οποιος γουσταρει αγιασμο, τα λινκς ειναι ευκολο να βρεθουν.

νομιζω εδω κολλαει περισσοτερο απ οτι στο προσεχως

1 Like

2 Likes

Ίσως η καλύτερη regular season στα χρόνια που βλέπω, παρέα με αυτή του '14.
Ελπίζω να είναι το ίδιο γαμηστερά και τα playoffs.

2 Likes

Θα παω με

Texans
Bills
Patriots
Rams
Eagles
Bears

Ξεκινήσαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ

1 Like

2 Likes

παρα ένα θα τα πιανες όλα!

1 Like

Θα παω με

Bills
Patriots
Seahawks
Rams

2 Likes

Τα ιδια με εσενα θα διαλεγα, χασαμε και οι δυο τους Bills.

Πραγματικα ενα κομματι μου ηλπιζε οτι με τον Mahomes και τους Chiefs στο καναβατσο ηρθε ισως επιτελους η σειρα του Josh Allen, αλλα απο οτι φαινεται… οχι ακομα. Οι Patriots φαινεται να το καθαριζουν, ενω οι Seahawks εκαναν πλακα. Θα παω με τους Bears στο βραδινο ετσι για να διαφοροποιηθουμε σε ενα :stuck_out_tongue:

1 Like

1 Like

3 Likes

Αν ειχε μεινει το 19-0 θα κερδιζα $500 με τα boxes.

Εναλλακτικα μου εκανε και το 29-10. Αλλα οχι, επρεπε οι Patriots να θυμηθουν πως παιζεται το αθλημα στα τελευταια 8 λεπτα του αγωνα.

Δεν πειραζει, τουλαχιστον κραταμε την χαρα του να χανει η ομαδα με τις 300 αμερικανικες σημαιες. Εκδικηση για το 2015 για τους Seattle Seahawks (!)

Φανταστική αμυντική προσπάθεια των Σίχωκς, πραγματικά έκαναν παπάδες για 3μιση περιόδους. Ο άπειρος κιουμπί των Πάτριοτς δεν μπορούσε να τους διαβάσει με τίποτα, δεν είχε και βοήθεια απ΄τον πάγκο, και δεν ήθελε και πολύ, πέρασε μαρτυρικό βράδυ.

It’s funny, δεύτερο SB για τους Σίχωκς, και όπως και το πρώτο (2013, 43-8 τους Ντένβερ Μπρόνκος) το πήρανε χάρη στην ονειρική τους άμυνα. Και την τρίτη φορά που φτάσανε κοντά, το 2014, το χάσανε επειδή έπρεπε να το κερδίσει… η επίθεση. Για άλλη μια φορά, αποδεικνύεται ότι συνήθως η άμυνα δίνει τα πρωταθλήματα (τις περισσότερες φορές, υπάρχουν και εξαιρέσεις).

Γενικά, φοβερή σεζονάρα, με εξαιρετικά playoffs, και αρκετά καλό SB. Και όπως πάντα, υπομονή 800 χρόνια τώρα μέχρι τον Αύγουστο, πολύ gaming για να περάσουν γρήγορα οι μήνες.

2 Likes

Έτυχε να είμαι στη Μαδρίτη. Ωραία εμπειρία η παρακολούθηση σε ένα είδος θεάτρου (που λειτουργεί και σαν κλαμπ αν κατάλαβα καλά), σε φάση nfl super bowl party. Επί πληρωμή βέβαια, με μπυριτσα. Ήμασταν ελάχιστοι οι μεσήλικες, φουλ 25-35 τα αμερικανακια (και πολλοι λάτιν, λόγω bad bunny).

Παρα τη γραφικοτητα με τα χειροκροτηματα στον εθνικο υμνο, στα αεροπλανα που πετουσαν και στους στρατιωτες απο τα πιτσιρικια εξ Αμερικης, ηταν απο τις πιο ωραιες φασεις που εχω ζησει το SB. Ισως γιατι σπανια το βλεπω με παρεα, κι ας μην ανταλλαξα ουτε μιση κουβεντα οσες ωρες εμεινα εκει.

Απογοητευτηκα απο το παιχνιδι, καπου διαβασα πολυ ευστοχα οτι “η αμυνα των Πατς ηταν σαν playbook τακτικης απο 10χρονο στο Madden” (ή καπως ετσι, αλλα αυτη ηταν η ουσια). Ο ρουκι ηταν χεσμενος ως την καλτσα, οπως το εβλεπα τουλαχιστον εγω, ισως και οι δυο ρουκι που ειχε μπροστα του και δεν ηξεραν τι να πρωτοπροσεξουν. Δεν ειμαι τοοοοοσο γνωστης, αλλα φανταζομαι οτι φταιει και το επιτελειο των ΝΕ για το αστειο στησιμο. Εξαιρετικο Σιατλ φετος, αξιζε 100% τον τιτλο. Γενικως ηταν πολυ ωραια σεζον, τουλαχιστον για εμενα σαν απλο θεατη.

Ξαναγυριζω στα του venue, οπου στο ΗΤ εγινε χαμουλης απο τα πιτσιρικια λογω ΒΒ. Προφανως και δεν ακουω αυτο το ειδος, αλλα αληθεια το ενιωσα εξαιρετικα διασκεδαστικο. Τα παιδια στον χωρο σιγουρα το απηλαυσαν ακομη περισσοτερο. Κι αυτο με χαροποιει καπως διοτι δεν ηταν τα πορτορικανακια (ναι, απο εκει ηταν, ειχαν σημαιες του Πουερτο Ρικο και περιμεναν πώς και πώς το σόου, εφυγαν μολις τελειωσε) αλλα και τα αμερικανακια που μετα απο τα χειροκροτηματα για τα στρατα των ΗΠΑ, χειροκροτουσαν καθε μνμ του ΒΒ που ηταν εμφανες.

Αντε και του χρονου.

5 Likes

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα από το άθλημα ούτε από τον Bad bunny αλλά και εδώ επειδή είναι Λατίνος είχε μεγάλο γκελ το halftime show και είδα κάτι stories " i got no idea who playing football at Bad Bunny’s concert" :joy:

Και να για να πω την αμαρτία μου, δεν έχω ακούσει νότα αλλά ρισπεκτ στον τύπο που τόνισε ότι Αμερική είναι όλοι και όχι μόνο οι Τραμπικές Πολιτείες . Κάπου είπε God bless America και ανέφερε όλες τις χώρες της ηπείρου . Good job γιατί απ’ ότι καταλαβαίνω ακόμα νομίζουν ότι είναι αυτοί μόνοι τους

3 Likes

Καλα, το ιδιο στιλακι δημοσιευσεων ειδα και στην Ελλαδα, δεν ειναι προβλημα της Βενεζουελας :smiley: Εχω δει ηδη αρκετα “ξερουμε ποιος κερδισε το super bowl;” ή “είχε και παιχνιδι πριν και μετα τον ΒΒ” και, μαλιστα, σε σοβαρα publications.

Σε προσωπικο επιπεδο, οσοι με ξερουν δεν εντυπωσιαζονται πια οτι παω αϋπνος στη δουλεια την επομενη μερα, αλλα εξακολουθουν να μην καταλαβαινουν τι μου αρεσει απο το σπορ. Η φιλη μου μου εγραψε προχθες οτι αναρωτιοταν πώς θα δω το ματς ενω ημουν εξωτερικο. Τοτε εμαθε οτι ειχα κλεισει “προβολη” στο θεατρο, ενω ειχα αργησει και εχασα λογω sold out το Super Bowl official party σε αλλο θεατρο. Εκλαψε απο τα γελια.

Καλα, για τη συζυγο δεν το συζητω, εχει ανοσια. Στα καλα νεα, εχει αρχισει να ενδιαφερεται για το αθλημα. Καποια στιγμη θα της το μαθω κιολας.

2 Likes