Nfl

Εγώ δεν καταλαβαίνω καν το άθλημα, όπως και το μπειζμπολ, άρα πως να κρίνω γιατί σου αρέσει πχ, εσύ ξέρεις :rofl:

αν τα φέρει η τύχη, να κάτσουμε να μου εξηγείς τι βλέπουμε

1 Like

:smiley: Με χαρα. Ειναι σχετικα απλο αθλημα στη βαση του (νομιζω οτι δυσκολευει στα συστηματα και στους επιμερους κανονισμους) και ακρως τηλεοπτικο. Το μπειζμπολ ειναι απελπιστικα γελοιωδως απλο παιχνιδι. Το θεμα λοιπον -οπως με ολα τα σπορ- ειναι να σε ενδιαφερει. Εγω π.χ. αδυνατω να δω ποδηλασια, παροτι ποδηλατακιας, ενω εχω φιλους στο εξωτερικο που κυνηγουν τα εταπ σαν να ειναι ποκεμον.

3 Likes
  1. Δεν κρινω πλεον κανεναν που γουσταρει οποιοδηποτε αθλημα, ουτε καν το γκολφ. Βλεπω curling και απολαμβανω καθε δευτερολεπτο. Μην ρωτατε τι και γιατι και πως. Απλα βλεποντας τους να ριχνουν την σημαδουρα και να ξυνουν μανιωδως τον παγο, το αιμα μου βραζει απο πωρωση. Εχοντας παιξει πολλες φορες bocce, petanque και διαφορες αλλες παρεμφερεις εκδοσεις του “εχεις 4 στρογγυλα αντικειμενα και πρεπει να πλησιασεις οσα περισσοτερα απο αυτα μπορεις απο οτι το κοντινοτερο στρογγυλο αντικειμενο του αντιπαλου σε ενα μικροτερο στρογγυλο αντικειμενο” στην ζωη μου, απλα γουσταρω απιστευτα την στρατηγικη.

2. Το half time show ηταν απλα φανταστικο, και το λεω διχως να μου αρεσει ιδιαιτερα η μουσικη του Bad Bunny. Ομως, η σκηνοθεσια, η δουλεια με την καμερα, τα σκηνικα, τα κοστουμια, και ειδικα τα μηνυματα (που υπηρχαν δεκαδες απο αυτα) ηταν ολα φανταστικα. Το οτι ο τυπος βγηκε και ουσιαστικα εδειξε ποσο σημαντικοι ειναι οι μεταναστες για την ιστορια και την θεση της Αμερικης αυτην την στιγμη μεσα σε 15 λεπτα, ηταν εξαισιο. Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα εκατομμυρια ανθρωπους που ζουν σε αυτην την χωρα (και οχι μονο αυτους που ζουν στις χωρες που απαριθμησε το κακο λαγουδακι) εκπροσωπησε και αγγιξε με αυτην την παρουσιαση.

3. Peak performance για μια ακομα φορα η Lady Gaga, και ευχαριστη επισης εκπληξη ο Ricky Martin.

4. Το παιχνιδι με οσα γινονται στην Αμερικη τους τελευταιους μηνες περασε σε δευτερη μοιρα. Η αμυνα των Patriots δεν ηταν τοσο κακη πια. Στις πρωτες 3 περιοδους δεχθηκαν μονο 1 TD. Απλα οι Seahawks εκμεταλλευτηκαν τις πολλες ευκαιριες για field goals. Αυτο που ηταν αξιοθαυμαστο ηταν η αμυνα του Σηατλ. Για σχεδον 3.5 περιοδους ειλικρινα πιστευα οτι μπορει να τελειωσει για πρωτη φορα στην ιστορια του Superbowl μια ομαδα με 0 στο σκορ. Και μακαρι να ειχε γινει ετσι οντως, αλλα καπου επαναπαυτηκαν με το 19-0.

2 Likes