Nicknames

Η origin του nickname μου είναι πολύ πολύπλοκη και πολυδιάστατη για να την καταλάβει ένας απλός χρήστης αυτού του foroum… Στο foroum της MENSA μπορεί και να καταλάβαιναν κάποιες πτυχές του!!

:lol: λολ

Keimis είναι το υποκοριστικό του ονόματός μου, που είναι Ιωακείμ. :slight_smile: :wink:

Το πήρα από ενα άρωμα που κυκλοφόρησε εσχάτως μη με ρωτίσετε ποιανού δεν έχω καθόλου χρόνο να περάσω απο το χόντο αυτές τις μέρες μόλις βρω θα πάω και θα σας πω.

Αλλώστε έψαχνα ενα νικ που να ταιριάζει σε μια κυρία…

Άλλα νικ που κατά καιρούς έχω χρησιμοποιήσει ειναι το Pride and Joy και το lady loves rock :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

A είδα ένα πρόσφατα που μου άρεσε τα μάλλα είναι pyrina feggaria προφανώς από το ομώνυμο συγκρότητα και απορώ πως δεν το σκέφτηκα μιας και είμαι φαν τους

Απο την καταπληκτικη δισκαρα των Children Of Bodom που ειναι και το αγαπημενο μου!!!

Απο μια ηρωιδα στην dota all stars

Επειδή πολλοί νομίζουν ότι έκανα πλάκα, όποιος μου βρει τι σχέση έχει το nickname μου με τον Maynard James Keenan έχει δωράκι!:smiley:

Rikse ulti!

Θέλει και ρώτημα ???

Από το guardian of the blind των blind guardian :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ε, δε φάνηκε κθλ λέμε!!! :lol: :stuck_out_tongue:

ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΩ ΝΑ ΠΩ???!?!?!?!?

ΚΑΜΙΑ!!!:lol: :lol:

eimai ROCK kai gi auto epeleksa auto to souper nick…

Από το επίθετό μου, Χειλαδάκης (όχι Χειλουδάκη,:lol: :lol: )!!!
Στο γυμνάσιο με φώναζαν Χιλ για συντομία, κι έτσι έμεινε!!

welcome Hill!!!:smiley: :smiley:

Apo to epitheto mou alla an ixera pws, to allaza eyharistws (ohi to epitheto,to nick)…

Ωραίο επίθετο!Αμερικανότατος!

Το δωράκι εξακολουθεί να ισχύει!!!8)

Aρχιζει κι αυτο με “Μa” :stuck_out_tongue:

Μανο λενε τον κομμωτη του?:stuck_out_tongue:

Και τα δυο εχουν ταξιδεψει στην Αφρικη?