Nicknames

Εγώ λίγο πριν την εγγραφή στο φόρουμ έπαιζα counter strike… :stuck_out_tongue:

Υπομονή, στο post 2000 θα σας αποκαλύψω…

Μας κουραζεις πολυ ρε φιλε… Δυο μυνηματα, το ιδιο πραγμα…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

#-o :lol: :lol: :lol: Οκ αυτό θα πει κάψιμο…Πραγματικά το είχα ξεχάσει ο,τι είχα ξαναpostarei στο thread. Πάντως έλεγα αλήθεια ε?Φαντάζεσαι να έλεγα την πρώτη φορά ‘‘έπαιζα counter strike’’ kαι τη δεύτερη ‘‘είχα πάει για κυνήγι’’ ? :stuck_out_tongue:

Απο το κομματι των Arch Enemy

2053 και ακόμα δεν μάθαμε!:?

Έχει απαντήσει παλιότερα ο ίδιος! :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Θα σε μαλώσω!! Στο thread μου Hello Forum έχω απαντήσει!!!
Δε με διαβάζεις μου φαίνεται!!:evil:

συγχώρα με! :frowning:

Eγω ειμαι ο μεγαλος και τρανος DEFIX του Counter Strike(ασχετα αν εχω να παιξω ενα 8μηνο)!Μια μερα εγραφα μηνυμα στο κινητο μου και μου ειχαι μια περιεργη γλωσσα γραφης που παταγες ενα πληκτρο και σου εβγαζε δυο τρια γραμματα μαζι.Ε,να μη σας τα πολυλογω ετσι βγηκε το defix.KATAΛΑΘΟΣ!Αλλα το κρατησα γιατι στην αγγλικη αργγο σημαινει super. :stuck_out_tongue:

:lol: :lol: :lol:

απο την ΥΠΕΡκομματαρα των μεγαNEVERMORE φυσικα!!!:thumbup: :yahoo: :yahoo:

Όποιος έχιε παίξει Silent Hill 2,ή έχει δεί τη ταινία(ξενέρωτοι:thumbdown: ) θα θυμάται ένα τύπο που είχε ένα μεγάλο κεφάλι πυραμίδας και ένα τεράτιο μπαλντά,που ότι και να έκανες δεν σκωτονόταν ο $%^&#!!!Το κεφάλι του αυτό,δλδ η πυραμίδα είναι κόκκινη,που είναι το αγαπημένο μου χρώμα.

Λόγοι που διάλεξα το Nick:

1:Ο τύπος αυτος αντιπρωσοπεύει τις ενοχές του ήρωα,και εγώ έχω άπειρες.
2:Δεν μου έρχοταν τπτ καλύτερο.:stuck_out_tongue:

το ονομα μου και το 013 απο το Gate 13
P A O 4EVER

εγώ το δικό μου το έβγαλα όταν ακόμα ήμουν στην τρίτη γυμνασίου κόλλησα με τα drums,δεν έπαιζα τόσο καλά αλλά μενδιέφερε να είμαι πίσω από το πως τα κουρδίζεις,μοντέλα, μεμβράνες ,drumsticks…μακάρι να ζούσα εξωτερικό να έκανα αυτή την δουλειά…έτσι βγήκε το drumtech!!!

Το STARGAZER ειναι απο το καλυτερο τραγουδι ολων των εποχων, και επειδη ειμαι πωρωμενος με τα αστερια(εχω και τηλεσκοπιο). Το UM ειναι αρχικα: UNIVERSAL MASTER (Αρχοντας του Συμπαντος)

το ozzy το πηρα απο εναν παλιο μου φιλο τον ozzy osbourne 8) δεν νομιζω να τον ξερει κανεις:-k
το 7 απο την μεγαλυτερη ομαδα της ευρωπης #-o

Λοιπον…Το δικο μου Ηλια μου, προερχεται απο ενα παιχνιδι με λεξεις που παιζαμε στο σπιτι της Αννας-Μαριας…
Ο σκοπος του παιχνιδιου ηταν να λες λεξεις που το αρχικο τους γραμμα να ειναι το αρχικο γραμμα του ονοματος σου…πχ Ονειρο-Ολγα
Λοιπον για να με βοηθησουν τα παιδια επειδη δεν πολυκαταλαβαινα μου ελεγαν συνεχεια ''ΟΧΙ ΟΛΓΑ…
Οποτε οπως καταλαβαινεις μου μεινε παρατσουκλι…:smiley:

Οι La Rocca ειναι ισως οτι πιο αθλιο εχω ακουσει τωρα τελευταια…#-o Μ’αρεσε για nick ομως…καθως μου θυμιζει κατι σε ροκ (!) και κατι σε ροκα(πρασιναδα για σαλατα,εχει εντονη γευση,την βαζουν μαζι με μοτσαρελα αγευστη για να κοβει λιγο). Ενα τραγουδακι τους μονο κατι λεει το “non-believer”… ειναι ενα πραγμα σαν τους plain white 's …hey there delilah και τιποτα αλλο! Μονο που καλυτερο ειναι το 2ο τραγουδακι απο το 1ο…τραγικη κατασταση…:lol: :stuck_out_tongue:
Στην πραγματικοτητα δεν εχω ιδεα τι σημαινει αυτο το rocca…:-s λετε να’ναι κατι στα ισπανικα?

To αβαταρ σου γαμαει το συμπαν ολακερο