Μάλλον τα μπερδεύεις. Άλλο η κουρού και άλλο η μπουγάτσα. 8O[/quote]
Κι ομως Ηλια οπως σου εγραψα και στο chat υπαρχει κουρουμπουγατσα… Οποιος εχει διαβασει την ΛΩΞΑΝΔΡΑ θα το γνωριζει
Κι ομως Ηλια οπως σου εγραψα και στο chat υπαρχει κουρουμπουγατσα… Οποιος εχει διαβασει την ΛΩΞΑΝΔΡΑ θα το γνωριζει
Κι ομως Ηλια οπως σου εγραψα και στο chat υπαρχει κουρουμπουγατσα… Οποιος εχει διαβασει την ΛΩΞΑΝΔΡΑ θα το γνωριζει[/quote]
Εσύ δεν ξέρεις να διαβάζεις αφού , πως γίνεται αυτό … ηχογραφήμενο το άκουσες ?
to gnosto kai mi eksereto hapaki,alla kai logo tis enasholisis mou os dr
auto to xapaki de se 3upnaei se kanei kotopoulo…ZzZzZ
vasika de xriazomaste doctor aplo edo mesa…psixologo xriazomaste… opote an to kanis epagelma na se episkefto giati exo ena provlima…giatre!
ama ithela na ksipniso petao to mistreated(live) ton Rainbow kai eimai etoimos gia trela gousta.
arakse ston kanape kai pes mou tin paidiki sou ilikia.mipos perpatas sto dromo kai den patas pano stis grammes ton plakakion?akous fones? :lol:
bravo Lexotanyl…
arakse ston kanape kai pes mou tin paidiki sou ilikia.mipos perpatas sto dromo kai den patas pano stis grammes ton plakakion?akous fones? :lol:[/quot
vasika vlepo to ti tha gini sto mellon akoma ke ston ipno mou alla den mporo na controlaro afta pou tha simvoun… ke fisika vgenoun!gia pes loipon,ti exo?
LMFAO!!!
Από το όνομά μου φυσικά!Στέλιος!
Το αρχικό μου nick ήταν melancholy αλλά επειδή οι γύρω μου δεν άντεχαν τόση δυστυχία και μιζέρια (και με το δίκιο τους) με ανάγκασαν να το αλλάξω! Η ώρα όμως ήταν προχωρημένη, ο ύπνος γλυκός και το sweet_dreams μου βγήκε εντελώς αυθόρμητα!!! :lol:
Το gon το βρηκα οταν σκεφτομουν πριν αρκετα χρονια ψευδωνυμο στο Internet. Απο τοτε με κυνηγαει παντου και ειναι σαν δευτερο ονομα για μενα.Καποτε σκεφτομουν την ελληνικη ερμηνεια του και κατεληξα οτι μοιαζει με το αγγλικο gone και σημαινει αυτος που εφυγε :roll:
Για να το συνεχισουμε και αυτο :lol:
e,mallon oloi katalabate apo pou piran to nickname mou ! ;p porwmenos me Deep Purple kai ontas pliktras , porwmenos me Jon Lord …
Του kourou πάντως βγαίνει από τη μπουγάτσα!!~!!@!
Το δικό μου δεν έχω ιδέα πώς βγήκε. Τι πα να πει whitesnake ρε φιλαράκι;
Τέλος πάντων επειδή είναι άκυρο να εξηγήσω τους λόγους της επιλογής του nick (πορωμένος με Coverdale για) θα σας πω (λες και σας νοιάζει) πώς ο ίδιος ο DC επέλεξε το συγκεκριμένο όνομα.
Που λέτε εν τη γενέσει του blues υπήρχε κάποιος μαύρος στην αμερική (το όνομά του αν και το έχω ακούσει δεν το θυμάμαι τώρα) που έγραψε ένα τραγούδι για το μαύρο του φίδι που σέρνεται γύρω από το κρεβάτι τη νύχτα και κυνηγάει τις κοπελιές κλπ κλπ περαιτέρω ανάλυση δε χρειάζεται. Τι πιο λογικό για τον Coverdale και τη σεξιστική του νοοτροπία λοιπόν; Για την ακρίβεια whitesnake δεν ήταν εξαρχής το όνομα της μπάντας αλλά ενός solo δίσκου του DC που περιείχε το συγκεκριμένο τραγούδι (whitesnake):
“Got a white snake mama,
wanna shake it mama?”
Τι πεζός άνθρωπος θεέ μου…
Πεζός και φλώρος ο David… Χάθηκε να ασχολείται με τις πεντάλφες και να γράφει για τον Άραγκορν;
Φτου του…
emena pantws einai empneysmeno apo tous maiden kai apo ton aderfo mou,einai fan ton metallica kai to eixe metalboy,kai etsi top metetrepsa se ironboy apo tous maiden,to -7- einai epeidh eimai gayros
ή να τραγουδάει για το πόσο σκατά είναι η κοινωνία και να κάθεται να κλαίγεται γιατί του φάγαν το μπιφτέκι!
Εμένα είναι εμπνευσμένο απ’τον τρισμέγιστο κομίστα Αρκά και συγκεκριμένα από την σειρά “Ισοβίτης”. Ο Μοντεχρήστος είναι ο ποντικός που λέει τις πιο πικρόχολες ατάκες που έχω διαβάσει ποτέ…