Το ονομα μου με μια παυλα αναμεσα.
Εισαι σκετη Ηell λεμε , πολυ θα θέλα να κολαστώ μαζι σου :twisted:
Εισαι σκετη Ηell λεμε , πολυ θα θέλα να κολαστώ μαζι σου :twisted:[/quote]
Μεινε μαζι μου εγκυος ειμαι πολυ φερεγγυος!
ή να τραγουδάει για το πόσο σκατά είναι η κοινωνία και να κάθεται να κλαίγεται γιατί του φάγαν το μπιφτέκι![/quote]
XAXAXAXA ΘΕΟΣ!!!
Εμενα εχει σχεση με το επιθετο μου που ειναι λιγο παραξενο και οταν ημουνα σχολειο μου τραγουδαγανε το Roots των Sepultura.
Εμένα προέρχεται από τον γνωστό σε όλους μάγο SATRIANI[/b]
Αυτό τον “κουλό” που το Αγγλικό Hammer αγνόησε στη λίστα με τους καλύτερους κιθαρίστες; Άλλαξε όνομα τώρα…
novadriver=ena gamato stoner sygkrotima pou anakalypsa prosfata,exei vgalei molis ena album(void) alla egw exw kollhsei…Theoi
Το δικό μου είναι από το password του Fox Mulder (X-files)
και γενικότερα του motto ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΑΕΝΑΝ που χρησιμοποιούσαν στην (αξεπέραστη) σειρά.
Α, Σατριγιάννη τον λένε τελικά αυτό το μάγο στη διαφήμιση της Q; Και μου διέφευγε.
Α, Σατριγιάννη τον λένε τελικά αυτό το μάγο στη διαφήμιση της Q; Και μου διέφευγε.[/quote]
ΓΑΜΑΤΟ ! :lol: :lol:
gia to melancholy milas profanos!gamato song :!:
Ρε Γιάννη, τι λέει η μπουμπού? Εμείς έχουμε Q!
Νομιζω οτι εχω ξαναγραψει σε σχετικο topic…Τεσπα,ημουν ενα μικρο γλυκο κ αθωο κοριτσακι…αλλα βαρεθηκα να μου πρηζουν ολοι τα @@ για το ποσο γλυκια ειμαι κ εγινα μαγκακι…Και τωρα με φωναζουν αλανι και αυτο ειναι και το nick μου και δε με παει κανεις απο αυτους που μου επρηζαν τα @@ αλλα δν πειραζει γιατι με “πανε” αλλοι καλυτεροι… :twisted: :lol: :lol: :lol: …
…εισαι τραβέ δλδ ? 8O
…εισαι τραβέ δλδ ? 8O[/quote]
ΚΑΛΟΟΟΟΟ
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
…εισαι τραβέ δλδ ? 8O[/quote]
ΚΑΛΟΟΟΟΟ
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:[/quote]
Εεεεε!Οχι καλε δν ειμαι τραβε… 8O 8O 8O 8O 8O
Κοιτα να δεις το πονηρο μυαλο τι σκεφτεται…! :twisted: :lol:
ego to nick to pira ap’to kalitero sigrotima stin istoria tis rock mousikis tous Doors. Manzarek einai aftos sta pliktra
Waltari από το Φινλανδικό συγκρότημα Waltari oι οποίοι (επειδή δεν είχαν κάτι καλύτερο στο μυαλό τους) επέλεξαν για ονομασία της μπάντας τους το επίθετο του γνωστότερου Φινλανδού συγκραφέα , Μika Waltari!
HERE’S ANEPROKOPH :!: :!: :!: :!:
-e…ta leei ola, alla oxi oti eimai aneprokoph se ola,e! -