Nicknames

Σε ποια εισαι και σε ποια δεν εισαι ?

Re c angel in black pou na ta lew twra…
Sorry, variemai…Alla an 8es pes kati na sou pw an eimai aneprokoph h oxi…

ChEErEs :wink: :smiley:

Εμένα είναι τα αρχικά του ονόματός μου έχω δύο ονόματα και δυο επίθετα. Το μικρό μου είναι Αννα-Μαρία.

και το xm ?

και το xm ?[/quote]

Χρυσοδάχτυλη ή Μπουκαπόρτα!! :lol: :lol:

Μα κι εσύ βρε παιδί μου, σε κυνηγάει η ασφάλεια κι έχεις 4 ονόματα?? :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

και το xm ?[/quote]

Χρυσοδάχτυλη ή Μπουκαπόρτα!! :lol: :lol:

Μα κι εσύ βρε παιδί μου, σε κυνηγάει η ασφάλεια κι έχεις 4 ονόματα?? :stuck_out_tongue: :P[/quote]

Οι γονείς βλέπεις ήθελαν να το παίξουν καινοτόμοι. Για να μην έχετε απορία σημαίνει Χεζό-Μυγα…

Στα ποσα μέτρα ?

Τι εννοείς? Στα πόσα μετρα πετάει???

[quote=“amxm”]

Τι εννοείς? Στα πόσα μετρα πετάει???[/quote]

Χεζεις Μυγα

Τη χεζόμυγα δεν την έχεις ακουστά? Είναι εκείνη η μεγάλη μύγα που κάθεται πάνω στα σκ@τ@ όπου και βρίσκει τροφή και τη θαλπωρή που της αρμόζει… :idea:

Άννα-Μαρία κατά πόσο πιστεύεις ότι σε τιμάει αυτό το Nick? :lol:

Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά είναι: Άννα Μαρία Χεζό Μυγα!!!

Επομένως, σύμφωνα με αυτά που έγραψες: Η Άννα-Μαρία

Είναι εκείνη η μεγάλη μύγα που κάθεται πάνω στα σκ@τ@ όπου και βρίσκει τροφή και τη θαλπωρή που της αρμόζει…

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άντε τώρα να μαντέψεις τι σημαίνει το M.A.Z.E.S.T.I.X. :stuck_out_tongue:

Σωστός!!! Σε πάω!!!

Το παρατσούκλι μου έχει μεγάλη ιστορία.Actually είναι συντόμευση του επωνύμου μου(Αλιζώτης).

Μην Αφηνετε Ζεστα Εσπεριδοειδη Στις Τουαλετες Ιντα Χεσω

poli megali istoria… :roll:

Άσε ρε Σταύρο

Μην Αφηνετε Ζεστα Εσπεριδοειδη Στις Τουαλετες Ιντα Χεσω[/quote]

Παιζει και αυτο βεβαια,
M.A.Z.E.S.T.I.X.:
Machine Assembled for Zealous Exploration and Sabotage/Troubleshooting and Infiltration Xenomorph
:o 8O

βασικα ημουν στο chat κ ειχα ενα nick το οποιο ειχε κανει register ηδη ενα αλλο παιδι κ επρεπε να τ αλλαξω.Ανοιξα το λεξικο κ με την πρωτη το ματι μ επεσε πανω στο ferocity=cruelty,μ αρεσε κ τ αφησα ετσι…κ το χρησιμοποιω μονο γ αυτο το φορουμ…

Αυτό θα πει έρωτας με την πρώτη ματιά… :smiley:

loooool akribws :lol: