Nicknames

cool nick ferocity!

Το δικο μου εχει πολυ φαντασια…Απιστευτη ομως…Το k ομως δεν ειναι το αρχικο του επιθετου μου αλλα το πρωτο γραμμα απο ενα παρατσουκλι που ειχα στο Λυκειο…

απο megadeth το υπερτατο hook in mouth!

Όταν έκανα register στο rocking το Φλεβάρη του 2006, είχα μόλις πρωτοπάρει τον τωρινό μου υπολογιστή.
Εκείνη την εποχή λοιπόν ασχολιόμουν με τα Gb του υπολογιστή ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερα.
Επίσης άκουγα πολύ Megadeth εκείνη την περίοδο και με δεδομένο ότι καμμιά φορά παραφράζω τα ονόματα των συγκροτημάτων, τους αποκαλούσα Gigadeth!
Κάπως έτσι βγήκε το πρώτο συνθετικό…
Όσον αφορά το δεύτερο συνθετικό, την ημέρα που έκανα register είχε έρθει σπίτι μου το μικρό μου ξαδερφάκι και είχε τρέλα με τον Μπομπ Σφουγγαράκη. Τότε σκέφτηκα τι έβλεπα εγώ μικρός και θυμήθηκα τον Voltron!
Επίσης κάποια εργαλεία για PC έχουν την κατάληξη ron/tron.
Έτσι λοιπόν βγήκε το nick αυτό.

Το κουφό της υπόθεσης όμως είναι ότι τις σκέψεις μου αυτές τις κατάλαβα μετά από καιρό που αναρωτήθηκα πως στο καλό μου ήρθε…

Όταν έκανες register στο rocking το Φλεβάρη του 2006, καπνιζες πολυ χορτο.

εμένα είναι τα αρχικά από ένα τραγούδι των Queensryche.

Εyes Of A Stranger

ένας φίλος με είχε στο κινητό του έτσι, μου το κόλλησε, και αυτό ήταν

:smiley:

Βασικά το Princess_of_the_dawn μου ήρθε επειδή εκείνη την εποχή άκουγα συνέχεια Accept και μου το είχαν αφιερώσει κιόλας.

Από την ομώνυμη κομματάρα των Machine Head

Ακριβώς.

Ειμαι fan των Queensryche, εξου και το Nick.

Α δεν εισαι Αρμενιος? :frowning:

Τραγούδι των Stratovarius από το Elements Pt.1

“Heavy metal is the law” itan mia frash pou elega mazi me mia palia pleon dialeimenh parea apo filous metallades mia epoxh pou eimastan liiiiigo mikroterh. Polles fores to kovame se “Metal Laws” kai mou emeine san nick se pollous diadyktiakous topous…

Α δεν εισαι Αρμενιος? :([/quote]

:lol: Oι System of a down είναι ξαδέρφια μου… :lol:

Bluezlick:

αρχη ητανε Blues me s δλδ αλλα επειδη ξεχασα τον κωδικο του mail μου επρεπε να κανω αλλο κ ετσι εβαλα το z.

bluez = απο το ειδος μουσικης
Lick = φραση δλδ Μικρο σολακι στην κιθαρα

[b][size=6]R[/size]/b[size=6]angel[/size]( για παραπλάνηση… :twisted: )

Γερασιμος = Jerry
Μουρελατος = Moore :smiley:

karvou

Προφέρεται Κάρβου :wink: και είναι σύντμηση του επιθέτου μου. Από παλιά, συνηθίζαμε μικροί όλα τα επίθετα να τα κόβουμε στις 2 συλλαβές και ανάλογα να φωνάζουμε τον καθένα… Αν με φωνάξουν Κάρβου θα απαντήσω αμέσως. Με οτιδήποτε άλλο δεν υπογράφω συμβόλαιο ότι θα απαντήσω…

Οντως, εμενα στο λυκειο με φωναζαν Μουρη :slight_smile:

Από τον ομόνυμο και καλύτερο χαρακτήρα του απόλυτου Θεού, Αρκά…

βασικά το νικ που ειχα παλαιοτερα παντου ήταν King Of Angmar ο οποίος είναι ο αρχηγος των Nazgul στο Lord Of The Rings. μετά από πολυ καιρό (και σχετικά πρόσφατα) το κόντυνα σε ‘Angmar’ γιατι είναι πιο ευχρηστο…