Ο ulrich χαχαχαχα τον έχει τον mcbrain(στο promotion εννοείται,και στο πως να κάνει όσο πιο εμπορικό γίνεται ένα κομμάτι).
φυσικά mcbrain.
:-k
Δεν ειπα κατι τετοιο αλλα προσωπικα σε εμενα ειναι θετικο στοιχειο καποιος ντραμερ να ξερει και δικαση ειδικα αν εισαι σε μια metal μπαντα.Τωρα θα μου πεις μπορει και ενας τζαζιστας ντραμερ να παιζει πολυ καλη δικαση και να μην το δειχνει.Το ιδιο μπορει να ισχυει και για τον McBrain αλλα εγω κρινω με αυτα που βλεπω…
McBrain με διαφορα καλυτερος!!
McBrain γιατι μια φορα εχω δει τους Metallica με σωστο drummer…οταν ειχε εκτακτη συμμετοχη σ ενα live ο joey jordisson!!!
Ulrich γιατί αυτά που παίζει μπορείς να τα βγάλεις στο airdrumming με τη μία:lol:
Και ο Lombardo αμελητεα ποσοτητα… :roll:
Κοψτε το Hammer ΡΕΕΕΕΕΕ!
Θεωρειτε τον lars υπερτημιμενο η υποτιμημενο η τιποτα απο τα 2? Ενταξει μπορει να μην ειναι κ ο καλυτερος ντραμερ στη μεταλ σκηνη αλλα ειναι καλος.Βεβαια απο τοτε που επαιξε αυτα τα αθλια ντραμς στο st anger πολλοι αλλαξαν γνωμη…:roll:
Ο mcbrain απο την αλλη εχει περιεργη φατσα, σαν να τον εχει πατησει νταλικα ειναι…:lol:
Προτιμώ τη γραφή του Ulrich, αλλά ο McBrain είναι σαφώς καλύτερος ντράμερ. Άλλωστε το έχει παραδεχτεί εν δήμω και ο ίδιος ο Ulrich.
o Mc brain ειναι καλυτερος drummer(οχι οτι ο ulrich ειναι ασχετος…ισα ισα τον θεωρω αρκετα καλο) αλλα ο ulrich παιζει πιο παθιασμενα στα live! για μενα το παθος με το οποιο παιζει καποιος μετραει πολυ,γιατι σε πορωνει οποτε ψηφισα ulrich!!
αν και εχω το(γνωστο πλεον)κολλημα με metallica πιστευω οτι ο mcbrain ειναι καλυτερος απο το lars.o lars ειναι ενας εντελως μετριος σαν drummer(εχει και τις στιγμες του π.χ fight fire,dyer’s eve,st.anger)αλλα σαν εγκεφαλος των metallica και υπευθυνος για τις μπιζνες ειναι αξιος
Μιας και αναφέρθηκε, νομίζω ότι ο Ulrich δεν έχει γράψει ούτε ένα κομμάτι των Metallica, άσχετα αν το όνομα του υπάρχει στα credits. Το είχε αναφέρει και ο Newsted σε μία συνέντευξη απ’ ό,τι θυμάμαι, αλλά έστι κι αλλιώς μου φαίνεται λογικό ο Hetfield να έχει γράψει τα πάντα, άντε και με βοήθεια του Hammett.
Tεχνικά ο McBrain μοιάζει καλύτερος αλλά δεν με νοιάζει η τεχνική, με νοιάζει το αποτέλεσμα να ικανοποιεί τα αυτιά μου. Ulrich…
τεχνικα ο McBrain ειναι καλυτερος νομιζω… αλλα οπως και να χει επελεξα LARZZZZZZZ 8)
Ωπ!Ενα θρεντ για τους Maiden και τους Metallica! :!:
Lars και ξερό ψωμί ρε!!!
Ωχ! Άλλος ένας “αντικειμενικός” metallicaτζής μας βρήκε! #-o
Αμάν με την ''διαμάχη Metallica-Iron Maiden[-X
Απόλυτο:respect: :bow2: και στις δυο γκρουπάρες.
Τι σχέση έχει αν ο Λαρς είναι ο υπερμαλάκας των 5 ηπείρων; Αυτό τον κάνει χειρότερο ντράμερ; Επίσης πόσοι από εδώ έχουν γνώσεις ντραμς για να κρίνουν τον Ούλριχ;
Ναι ο Λαρς παίζει χωρίς ride και είναι πολύ καλός στο Justice, εκεί που έπαιξε κάτι διαφορετικό. Ναι δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο και το γκρουπ υστερούσε στα τύμπανα, όπως και στο μπάσο μετά τον Κλιφ, αλλά ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ?? Έλεος! Ψήφισα πάντως το σκωτσέζικο μυαλό…
Χωρίς να έχω ψηφίσει, αναρωτιέμαι…
Ο Ulrich σύμφωνα με πολλούς είναι κακός drummer. O McBrain είναι πολύ καλύτερος;
Προσωπικά o Ulrich δε με χαλάει. Δεν έχει τα 8 χέρια του Portnoy ή του Carrey, ούτε το νοτιοαμερικάνικο άγγιγμα του Lopez, αλλά τον βρίσκω ουσιαστικό… Παίζει ό,τι πρέπει να παίξει και κανένα blastbeat, αν χρειαστεί, για ταχύτητα…
Προσοχή: και για τον McBrain την ίδια άποψη έχω (κι ας παίζει με μία μπότα)… Τίποτα φαντεζί, αλλά ουσιαστικότατος και δε θα μπορούσα να φανταστώ αλλιώς τα κομμάτια των Maiden… Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί την ακούει συνέχεια ο Δανός…
Lars forever!!!