Ντράμερ δεν είμαι, οπότε θα ψηφίσω γι’αυτόν που μου αρέσει να ακούω…
[SIZE=“4”]Και τους 2 !!![/SIZE]
Ντράμερ δεν είμαι, οπότε θα ψηφίσω γι’αυτόν που μου αρέσει να ακούω…
[SIZE=“4”]Και τους 2 !!![/SIZE]
Lars γιατι απλα ο τυπος ξερει τι παει να πει δικαση δε αντιθεση με τον αλλον…8)
Ωραια. Τωρα μενει πια να συγκρινουμε τα σωβρακα του Ντικινσον με του Χετφηλντ…
Ε δεν θελει και ρωτημα τι ψηφισα. Νικολακης και τα McBrains στα καγκελα.
δειτε εδω ατομο ρε
Δεν θυμαμαι που το ειχα διαβασει αλλα η τεχνικη του McBrain θεωρειται απο τις πιο δυσκολες. Και αν δεν κάνω λάθος διδάσκει σε κάποιο πανεπιστημιο? Τεσπα, ο Νικο ειναι κλάσης ανώτερος και φυσικά πολύ χαβαλετζής. Οσοι εχουνε τις διπλες εκδοσεις των Maiden ξέρουν τι λέω…
Ποιά είναι η τεχνική του Nicko που θεωρείται από τις πιό δύσκολες?
Στο περιοδικό Drum (τωρα θυμαμαι) το ειχα διαβασει και μου ειχε κανει εντυπωση κι εμένα. Ειναι δυσκολο να την καταλάβεις στα κομμάτια των Maiden.
Όχι, τίποτα δεν είναι δύσκολο. Αλλά κάνε ένα κόπο και ξαναβρές το άρθρο, γιατί αυτό το “η τεχνική του McBrain” είναι πολύ αόριστο. Ποιά τεχνική του? Στα πόδια? Στα χέρια?
Μου ζητάς δύσκολα. Το είχα διαβάσει πολλά χρόνια πριν στο σπίτι του δασκάλου μου που μου έκανε κιθάρα. Είχε διάφορα μουσικά περιοδικά εκεί και τα ξεφυλλίζαμε σαν ψάρια που ήμασταν τότε να μάθουμε και τίποτα. Και μάλιστα αυτή τη συζήτηση την κάναμε με τον ντραμερ των 2002 GR που ήταν εκεί την ίδια μέρα. Δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Μη τα βάζεις μαζί μου, αυτό που διάβασα λέω και όχι τη γνώμη μου. Ας μιλήσει και κάνας που να παίζει ντραμς, εγω δεν παίζω παντώς.
Όχι ρε συ, δε τα βάζω μαζί σου, προς Θεού
Νταξ, φαντάζομαι τεχνική στο δεξί πόδι εννοούσε.
Θα σε γελάσω και πάλι, τι να πω… απλά όταν είδα το poll μου 'ρθε φλασιά και το είπα… :-s
(Δυστυχως) Lars… Aς μη ξεχναμε οτι ειναι ο ανθρωπος (μαζι με τον James φυσικα) που εγραψε το Nothing Else Matters ! Aρα RESPECT!!
Ε ενταξει αν και οι Μεταλλικα ειναι τοπ κατ εμε, ψηφιζω Mc Brain. Και ο Λαρς δεν ειναι και η μεγαλυτερη συμπαθεια μου. Αλλα η ψηφος ειναι για καθαρα λογους παιξιματος.
Πρεπει να ειναι σπουδαιος ντραμερ για να γραψει αυτη την μπαλαντα ε ?
mcbrain reeeeeee!
για το live after death k to piece of mind!
mcbrain … στη θεση που ημουν το καλοκαιρι στο live δεν τον ειδα καθολουυυυυυυ:cry:
Ο McBrain πρέπει να είναι λίγο καλύτερος τεχνικά, αλλά ψήφισα τον Lars για δυο πολύ σημαντικούς για μένα λόγους, μιας και δεν το κατέχω το άθλημα, 1.Είναι πολύ καλύτερος συνθέτης, δεν ξέρω πολλούς ντραμερς να μπαίνουν στα credits κομματιών-φαντάζομαι δεν γράφει ριφς απλά συμμετέχει στην συραφή αυτών έτσι ώστε τα τραγούδια να πάρουν την τελική τους μορφή- και 2. Ο άνθρωπος είναι εν δυνάμη frontman αν και πίσω από τα ντραμς στις συναυλίες, αντίθετα από το συμπαθέστατο Nicko που συνήθως κρύβεται πίσω από το τεράστιο και υπεβολικό drum kit. Σαφώς ο Lars είναι πιο αντιπαθήκλας…
Nicko McBrain πολυ ευκολα για μενα…
οχι αλλα ειναι μεσα στις καλυτερες μπαλαντες…μπορει να μην ειναι σπουδαιος τεχνικα drummer αλλα τα δινει ολα στα live και βγαζει πολυ παθος!!!αυτο για μενα ειναι ενα απο τα στοιχεια που θελω να εχει ο drummer.
lars . τα γεμισματα που κανει στα κομματια ,ειναι απιστευτα . και ο μακμυαλος ειναι πολυ καλος , απιστευτα σταθερος , αλλα πιστευω ο φραγκοφονιας ειναι καπως καλυτερος .
Χμμμμμμμμμ δύσκολο, από πλευράς πάθους κ σταθερότητας σίγουρα ο Lar$ ακόμα και τώρα το έχει αν κ λίγο κουλός,
απο τεχνικής πλευράς Mc Brain σίγουρα άσε που παίζει περισσότερους ρυθμους στα ΙΜ τραγούδια.
Παρεπιπτόντως ο Mc Brain έχει κάνει και πολλά κραυγαλέα λάθη κατά καιρούς, ελπίζω να μη με κάνετε να ξεσκονίσω τα bootlegs μου για να σας πώ που ακριβώς.
Παρόλα αυτά ψηφίζω τον Nicko!