McBrain!
McBrain χαλαρά!εκτος απο την αποψη της τεχνικης και της onstage παρουσιας αυτη η μάπα του Ulrich με εξαγριωνει! να μην θυμηθω και το τι εχει κανει!8)
Γαματη ολη η φαση!
Άμα σου άρεσε τσέκαρε τον Pat Travers,ώραιο Hard rock με πολύ καλές κιθάρες και blues επιρροές.Καλά μιλάμε κάνω τρελή διαφημιστική καμπάνια για τον Pat τις τελευταίες μέρες::lol:
Αν και είναι σχεδόν ισόπαλο, στα σημεία κερδίζει ο Niko McBrain…
Μc Brain ρε! Γαμώ τα παιδιά. Λαικός τύπος! Ο άλλος είναι ψωνάρα. Ουστ το λαμόγιο.
Lars γιατι ειναι εκτος απο τα λεφτα ειναι (ευτηχως) παθιασμενος και με τα ντραμς και γενικοτερα ολος ο τροπος που παιζει εχει πολυ ενταση ακομα και το πως χτυπαει τα πιατινια μου περναει το μυνημα σπαστα ολα. Σε αντιθεση ο μακμυαλος, οπως ευστοχα αναφερθηκε παραπανω :p, οχι οτι παιζει χειροτερα απο την ψωναρα αλλα δεν μου περναει αυτο το μυνημα σπαστα ολα και ετσι δεν με πωρωνει, ισα ισα που ειναι και καλυτερος απο τον αλλο απο πλευρας τεχνικης και τετοια. Ειναι το feeling τετοιο τι να κανω ψηφισα λαρσ…
MacBrain και με ανεση κιολας!!!
Παντως ο Mcbrain εχει πιο σκατοφατσα κακα τα ψεμματα…
Ε,δεν υπαρχει αυτο που λες…
όντως :lol: :lol:
Πάντως κ εγώ McBrain!
Ulrich επειδη αγαπαμε metallica:metal:
Nico McBrain επειδή αγαπάμε την μουσική:lol::lol:
Ο Lars ειναι κουλος αναμφισβητητα…οχι οτι o McBrain ειναι πολυ καλυτερος αλλα σιγουρα ειναι υπερβολικα πιο προσγειωμενος ανθρωπος και πιο συμπαθητικος…ο μαλακας ο κοντος ειναι και σκατοφατσα και τα σκιλς του πανε απο το κακο στο χειροτερο…βεβαια καποια κομματια(απο τα παλια ενοειτε…)ηχουν ωραια με τα ατσουμπαλα ντραμς του Lars…βεβαια οι metallica ΗΤΑΝ ο τζειμς και ο κλιφ
Φυσικά και είναι κουλός ο Lars, Mitsarix. Έμαθα μάλιστα πως οι υπόλοιποι τώρα κατάλαβαν πόσο χάλιας είναι και τον έδιωξαν. Μπορείς να πάρεις μέρος στην οντισιόν να μάθεις στα παιδιά λίγη μουσική.
Οντοπικ τώρα…
Ο McBrain είναι καλύτερος τεχνικά, ο Lars όμως έχει φοβερές στιγμές (κυρίως σε justice for all και load, outlaw torn και τα μυαλά στα κάγκελα κλπ) και είναι πολύ καλός συνθέτης (enter sandman, sad but true κλπ) και επίσης είμαι γνωστός φανμπόης των Metallica οπότε there you go Lars =)
Πάντως, κατά καιρούς λέει αρκετές μαλακίες στις δηλώσεις του, έχει παράδοση σε αυτό.
Lars γιατί είναι και γαμώ τα παιδιά! Τέλος.
Ποσο γαμω τα παιδια μπορει να ειναι ενας μουσικος εχει κερδισει εκατομμυρια δολλαρια απο τις πωλησεις ανοιγει δικαστικο αγωνα εναντια στο napster?
Ποσο γαμω τα παιδια ειναι καποιος που σχετικα με τη γνωμη του για το πολεμο στο Ιρακ απαντησε με τη θεικη δηλωση"εγω ειμαι ενας απλος μουσικος,δεν εχω αποψη γι’αυτα"?
Και εξηγουμαι,οι Metallica ειναι η αγαπημενη μου μπαντα αλλα σε σχεση με τους υπολοιπους ο Lars ειναι δεκα μετρα οφσαιντ.
Φίλε, επειδή αυτήν την κουβέντα την έχω κάνει άπειρες φορές με γνωστούς και μη έχω να σου κάνω μία ερώτηση : τον γνωρίζεις προσωπικά?
mcBrain με διαφορα καλυτερος . ο lars ειναι gay και πολυ μάλιστα . Ο καλυτερος ομως drummer τωρα ειναι ο cris adler μην το ψαχνεις σκιζει
Δε χρειαζεται να τον γνωριζει κανεις προσωπικα για να εχει αποψη για το ατομο του.Μονο το Some kind of monster να δει κανεις αλλα και τις συνεντευξεις του φτανει.