Nightfall

Κρίμα να μην υπάρχει θέμα για μια ιστορική μπάντα όπως οι Nightfall ας ανοίξω λοιπόν με αφορμή την επιστροφή τους και αυτό το γαμημένο ΕΠΟΣ που πήρε upgrade από την υπέροχη έκδοση που υπάρχει στο Athenian Echoes

χύστε όλοι :stuck_out_tongue:

9 Likes

Καλα πολλες μπαντες ειναι ιστορικες, δεν αξιζουν και ολες ξεχωριστο τοπικ… :stuck_out_tongue:

Ωραιο το Lesbian Show, πολυ καλος δισκος το Diva Futura, με καποια καλα τραγουδια το I Am Jesus, τα αλλα ολα με αφηνουν παγερα αδιαφορο (οσα εχω ακουσει δηλαδη)

Το diva futura είναι πάρα πολύ ωραίος δίσκος* Το lesbian show από την άλλη το θεωρώ κάπως μέτριο. Αυτοί οι δύο δίσκοι είναι οι μόνοι που έχω από τη μπάντα, ότι άλλο έχω ακούσει είναι διάσπαρτα κομματια που κατά κανόνα μου άρεσαν, αξιόλογη μπάντα και σίγουρα ιστορική

*Οταν ειχε βγει το έλιωνα στο ριπιτ για αρκετό καιρό \m/

Πόσο γ@μ#σε το video; Σκέτη ανατριχίλα. Για να δούμε τι θα ακούσουμε και στο μέλλον…

Θα έλεγα ότι υπάρχουν προσδοκίες, καθώς φαίνεται ο Καραδήμας να «ωριμάζει» καλά, κάνοντας πολύ προσεγμένες κινήσεις τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα δε αν συνυπολογίσουμε και το κράξιμο που είχε πέσει (τουλάχιστον για τις live εμφανίσεις) τις εποχές του «Δώσε νερό στον κόσμο!» και «Θα τραγουδάτε στο ρεφραίν, ε;».

Πλούσια σε παραγωγή μεταλλάδων (μουσικών και οπαδών) η Ηλιούπολη διαχρονικά.

1 Like

Η φάση είναι Athenian Echoes πρώτα από όλα και μετά όλα τα άλλα!

Καλά θυμάμαι το σοκ που έπαθα όταν άκουσα πρώτη φορά το ομώνυμο του Lesbian Show σε ακουστικά στο Rock City (αλήθεια την θυμάστε τη φάση που τα δισκάδικα είχαν cd players και μπορούσες να ακούσεις δίσκους; ) Άμεση αγορά!

3 Likes

Μαλλον ήρθε η ώρα τους να σκεφτούν επανηχογράφηση τυμπανων στο athenian echoes και ένα μικρό remixing, μπάς και τον ακούσουμε τον δίσκο.

1 Like

Σίγουρα θα έχουμε επανακυκλοφορία των δίσκων που έβγαλαν στη Holy Records, τώρα αν θα έχει και επανηχογράφηση θα είναι σουπερ, είναι κρίμα, ειδικά για το Athenian Echoes αλλά και το Maccabre Sunsets, να έχουν τόσο χάλια ήχο.

Αυτο μπορει να ειπωθει και για τα 4 πρωτα αλμπουμς τους, στο Diva Futura εφτιαξαν καπως πιο καλο ηχο στην ουσια

Νταξει και το Lesbian show καλούλι ήχο έχει και κυρίως έχει κάποιον να παίζει τύμπανα.
Αυτοί και οι septicflesh πρέπει να κάνουν κάτι σοβαρό για τους πρώτους τους δίσκους, αδικούνται πολύ από ήχο/τύμπανα.

1 Like

Μια χαρά ήχο έχει το Lesbian Show, γεμάτο και καθαρό, δεν είναι τυχαίο ότι η παραγωγή έγινε στη Φινλανδία βέβαια.

1 Like

πολλά επίπεδα πάνω

2 Likes

Και η δήλωση της χρονιάς για εμένα από τον Ευθύμη
*Η ένδοξη δεκαετία των '90s δεν ξεπερνιέται ποτέ. Είναι η μητέρα όλης της καλής μουσικής και των επεναστατικών στυλ που προέρχονται βαθιά από την καρδιά της death και black σκηνής. *
Kαι να σκεφτεί κανείς ότι στα 90s οι παλιοί (αλλά και οι νέοι) θεωρούσαν ότι ζούσαμε την πιο fake 10ετία μετά τα “ένδοξα 80s” . Καλά κάποιοι το θεωρούν ακόμη και σήμερα.
Αυτό ίσως να ίσχυε για τις mainstream μπάντες, όχι όμως και για το underground xteme metal όπως πολυ έυστοχα έθεσε ο ευθύμης.
Με την ανωτέρω δήλωση πάντως ταυτίζομαι απόλυτα

3 Likes

Συμφωνώ 100% και όχι μόνο για το death και το black. Και πράγματι όσοι ζήσαμε τα metal 90s λέγαμε τότε πως νταξει καλουτσικη δεκαετία ήταν, not bad, κούνια που μας κουναγε

1 Like

Ισχύει 100% ότι ήταν η δεκαετία του 80 για το heavy metal ήταν η δεκαετία του 90 για τον ακραίο ήχο.

2 Likes

Το άκουσα χθες, όντως αρκετά καλό μου φάνηκε

ας το βάλουμε κι έτσι

2 Likes

Εξαιρετικό νέο κομμάτι

3 Likes

δίσκος του μήνα στο Hammer διαβάζω…

5 Likes

Ακούγοντας κάποιος το “At Night We Prey” μένει ενθουσιασμένος και σίγουρα θα πατάει το replay ξανά και ξανά. Οι N ightfall επιστρέφουν με έναν εξαιρετικό δίσκο, που τους βάζει ξανά στο προσκήνιο και πωρώνει τους φανς. Με ανανεωμένο lineup και φρέσκο ήχο, το συγκρότημα πετυχαίνει να ανταμείψει την αναμονή του κοινού του αλλά και να κερδίσει αρκετούς νεότερους ακροατές, καθώς φαίνεται το “At Night We Prey” ότι θα κάνει τρομερή θραύση τόσο στην ελληνική σκηνή που τους έχει αγαπήσει όσο και στην διεθνή που το όνομα N ightfall ακούγεται όλο και πιο συχνά. Το συγκρότημα βάζει για άλλη μια φορά ψηλά τον πήχη κάνοντας μια εξαιρετική κυκλοφορία. Το μόνο που απομένει είναι να γίνουν οι συναυλίες και να χτυπηθούμε όλοι μαζί στους ρυθμούς του “At Night We Prey” . Καλη ακρόαση!

Βαθμολογία: 91/100

μμμάλιστα μμμάλιστα

2 Likes

3/3 ανετα και με κάθε αυστηρότητα τα νέα κομμάτια
Πότε βγαίνει αλήθεια ;