Αρχές Μαρτίου, όντως πολύ καλά και τα 3 κομμάτια.
Με μία ακρόαση, έχω να πω ότι ο νέος δίσκος είναι παραπάνω από αξιοπρεπής. Τιμιότατο album.
Συμφωνώ, ήδη ξεχώρισα 2-3 τραγούδια όπως το Temenos και το Wolves In Thy Head(εκτός των 3 γνωστών) αλλά σίγουρα θέλει ακροάσεις ακόμα.
Θα ηθελα παρακαλω να συμπεριλαβετε και τα Witches και Martyrs Of The Cult Of The Dead
Τα πρωτα 3 δειγματα ηταν πολυ θετικα, και σιγα σιγα διαπιστωνω πως ο δισκος εχει πολυ βαθος
Μετα απο αρκετες ακροασεις, ολο και περισσοτερο μου αρεσει το At Night We Prey. Παρα την μεγαλη ποικιλια στυλ/επιρροων ολα δενουν τελεια μεταξυ τους. Ωραιο ατμοσφαιρικο στυλ (gothic/black/death/doom?) και συνθεσεις που σου καρφωνονται στο μυαλο μετα την 2η-3η ακροαση.
Απο κομματια εχω ξεχωρισει Giants of anger, Witches, Temenos, Meteor gods αλλα μπορω να πω με χαρακτηριστικη ανεση πως ολα μου αρεσουν. Και γαμω τις επιστροφες απο αλλη μια εφηβικη αγαπη (ειδικα το Diva το ειχα λιωσει στην τριτη λυκειου)
Μακάρι να γίνει! Βαράτε εμβόλια μπας και τα καταφέρουμε!
μονο οσοι εχουν μπολιαστει η εχουν αρνητικο τεστ λογικα μπορουν να μπουν μεσα
Ρε σεις, δεν ήξερα ότι έχουν βγάλει τόσα πολλά άλμπουμ αυτοί. Πέρα από τα 3 πρώτα δεν έχω ακούσει κάτι, σκόρπια κομμάτια από το Lasbian Show νομίζω αλλά έχουν περάσει κ τόσα χρόνια.
Diva Futura μεγαλη δισκαρα. Και το I Am Jesus πολυ καλο.
Απο κει και περα δεν τα λες και παρα πολλα για μπαντα 35 χρονων.
Τα τελευταια 20 χρονια εχουν βγαλει μονο 3 δισκους. Και δεν εχω ακουσει ουτε νοτα
@shadowking69 Σαν Amorphis των τελευταιων δισκων το νεο τραγουδι.
Θα βάλω να τα ακούσω.
Δεν έχεις άδικο αλλά νόμιζα ότι είχαν μόνο το Lesbian Show και ένα με την Αργώ στο εξώφυλλο …
Diva futura υπερδισκαρος. Γαμώ τις εποχές θυμάμαι
Και το hammer ειχε βγάλει cd με τεύχος εκείνου του καλοκαιριού με εμφανιση nightfall στο τότε rockwave .
Αθλιος ηχος αλλά ο ρομαντισμός της εποχής το κανουν καλτ ντοκουμέντο.
Για εμένα οι Nightfall ήταν πάντα hit 'n miss μπάντα. Lesbian πολύ ωραίος δίσκος. Diva λίγο πιο κάτω. Τα πρώτα τους μόνο για πιουριστες. Έχω και τα Lyssa και Cassiopeia που μαζεύουν αράχνες. Το πριν τέσσερα χρόνια album δυνατό comeback. Το καινούργιο σε προδιαθέτει ευχάριστα με το εξαιρετικό εξώφυλλο αλλά το πρώτο δείγμα δεν με έπεισε.
κάπως έτσι, λίγο το ρεφρεν με χαλάει αλλά έχει μια φοβερή μελωδία στη μέση που το σώζει.
Το προηγούμενο τους μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά εκεί υπήρχε ο Γαλιάτσος που φέρνει ωραία σολίδια και μελωδίες, στον καινούριο δίσκο δεν θα είναι οπότε ίδωμεν…